Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.04.04. 18:34:48

soadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább... :?
Válogatott meccs? Lejárt szerződés :arrow: szabadon elment?
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.04.04. 18:21:50

Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább... :?
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.04.03. 11:18:05

Na összeraktam egy blogot a bajnoksághoz, bár korántsem tökéletes és nem is végleges, de kezdeti lépésnek jó lesz.
Ferni, a válogatottakat nem tudom elfogadni, szerintem nem fér össze a klubcsapatokkal, de ahogy te tolod, szerintem neked mindegy hogy kivel vagy. :wink:

Szóval aki PS3-on nyomja a FIFA11-et, és szeret online mókázni, az jelentkezzen az alábbi oldalon és nevezzen a bajnokságba!

http://fifapsn.blogspot.com/

8 főt össze kellene szedni, szerintem kevesebb emberrel felesleges belevágni, úgyhogy terjesszétek az igét!
Valakit megkérnék, hogy másolja be ezt a Madridistára is, ha nem probléma!

Köszönöm!
ferninho
Madridista

2011.04.01. 15:18:39

lehessen majd lenni válogatottal is :D stipistopi francia :)
amúgy még senki nem vett fel barátnak, szóval Taibi, csabimo vegyetek fel légyszi .
madridista
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.04.01. 15:07:40

ferninho írta: én is szívesen részt vennék ebben :)
meg még a madridistáról is biztos jópáran. persze, ha csak nem probléma :)
Nekem nem probléma, itt úgyse nagyon tolonganak a jelentkezők, ahogy nézem. :)
A hétvégén, ha lesz egy kis időm, akkor regisztrálok egy blogot meg összedobok valami szabályvázlatot, aztán belinkeljük ide meg a madridistára (esetleg egyéb szurkolói oldalra), hátha összejön 8-10 fő.
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.31. 21:10:09

na letoltam az első szezonom a leedsel,hatalmas hajrával beértem a 3. helyre(félévkor 14.),a play offban kivertem qprt majd jött a hull city akiket,egyszer 8-1vertem (legnagyobb siker) nos a döntőben 1-0vezetett de kpaott 1 kiáálítás,két perc alatt fordítottam.aztán 2-2,2-3,3-3,4-3 és innen kikpatam 4-5re, hihetetlen meccs volt,nagyon sajnálom h nem sikerült feljutni a permier leaguebe hatalmas lépés lett volna,az fa kupa is szépen alakult a chelseat csoával határos módon,kb 1 helyzettel 0-1re vertem idegben. aztán jött a döntő a tottenham ellen,ahol 4-3ra ismét kikaptam...ilyen kerettel úgy érzem kihoztam a legtöbbet,az új idényt is botrányosan kedztem 4meccsből 0győzelem ,3d,1v pedig megvettem neymart,GDS-t,és bojant is. acsatár sorral úgy érzem így már nem lesz gond,a védelem viszont nagyon gyenge,bár úgy gonodlom oda bárkit vehetek ,akkor is bárkitől gólt/gólokat kapnék.
ferninho
Madridista

2011.03.31. 15:23:50

Taibi írta:Érdeklődnék, hogy mennyien toljátok PS3-on a FIFA11-et?
Jó lenne összehozni egy kis privát bajnokságot, ha lenne elég jelentkező szívesen leszervezném.
csabimo írta:Valaki esetleg ps3-al egy online meccs?
Írtam privátot!
én is szívesen részt vennék ebben :)
meg még a madridistáról is biztos jópáran. persze, ha csak nem probléma :)

játszanék most én is néhány online meccset, szóval:
Acc. nevem:
Ferni__

kettő alsóvonallal
légyszi üzenetbe írjátok meg mi a nicknevetek a fórumon :)

jó lenne, ha összejönne :)
madridista
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.03.31. 14:48:10

Érdeklődnék, hogy mennyien toljátok PS3-on a FIFA11-et?
Jó lenne összehozni egy kis privát bajnokságot, ha lenne elég jelentkező szívesen leszervezném.
csabimo írta:Valaki esetleg ps3-al egy online meccs?
Írtam privátot!
daffy
Madridista

2011.03.30. 15:42:43

Fernando írta:A 11-ben boxon hol van a tehetségkutató kiküldése menü? Nincs benne vagy csak én vagyok ilyen béna? Átigazolási piacos tehetségkutatói jelentés kutya, 33 éves játékosokat dobál be, meg néha Messit. Köszi.

Egyébként a 2. szezonomban vagyok a Hamburggal. Elég jó kis csapatot raktam össze a vázat megtartva, mert az jó volt. Eladtam pár fölösleges 55-65-9s játékosokat meg egy-két idősebbet is, pl Zé Roberto. A kezdőm:

Drobny,- Demel, Westermann, Mathijsen, Jansen,- Jarolím,- Elía, Gebhart,- Trochowksi,- Neymar, Guerrero

Ezek közül csak Neymart (Santos) és Gebhartot (Stuttgart) vettem.
A cserepad:
Kapus: Hesl (kölcsönből jött vissza)
Védők: Diekmeier, Alex Silva (köcsönből vissza), Badstuber (Bayern), Zanka Jörgensen (Köbenhavn) - őt most adtam kölcsön a Monaconak, Aogo
Középpályások: Rincón, Kacar, Schürrle (Mainz), Tesche, Salinas (Puebla)
Csatárok: Berg (kölcsönből vissza), Bobadilla (Gladbach), Son
nincs tehetségkutató.
2. szezonom a milannal: buffon-arbeloa,garay,thiago silva,nesta-lucho gonzalez,fabregas,ganso-kaka-neymar,pato
előző bajnokságot veretlenül nyertem,bár 1-2 döntetlen becsúszott. a célom az,hogy legenda legyek a klubnál,így nem igazolok majd tovább
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.30. 15:27:07

A 11-ben kezdtem egy menedzser módot a Barcával. Még idény elején vagyok, megvettem Raúlt, eladtam Thiago-t, Gabi Milito-t, Bojan-t, Keita-t.
Kezdőm majdnem ugyanaz mint az alap Barca:
Valdés-Abidal(Maxwell),Piqué,Puyol,Alves-Mascherano,Xavi,Iniesta-Villa,Messi,Raúl :D
Ha milliomos leszek és rég nem vettem játékost és akármennyit tudok adni valakiért:
Megveszem Casillas-t :P Elég merész
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
csabimo
Capitá del Barça

2011.03.30. 15:12:41

Valaki esetleg ps3-al egy online meccs?
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.29. 23:27:15

A 11-ben boxon hol van a tehetségkutató kiküldése menü? Nincs benne vagy csak én vagyok ilyen béna? Átigazolási piacos tehetségkutatói jelentés kutya, 33 éves játékosokat dobál be, meg néha Messit. Köszi.

Egyébként a 2. szezonomban vagyok a Hamburggal. Elég jó kis csapatot raktam össze a vázat megtartva, mert az jó volt. Eladtam pár fölösleges 55-65-9s játékosokat meg egy-két idősebbet is, pl Zé Roberto. A kezdőm:

Drobny,- Demel, Westermann, Mathijsen, Jansen,- Jarolím,- Elía, Gebhart,- Trochowksi,- Neymar, Guerrero

Ezek közül csak Neymart (Santos) és Gebhartot (Stuttgart) vettem.
A cserepad:
Kapus: Hesl (kölcsönből jött vissza)
Védők: Diekmeier, Alex Silva (köcsönből vissza), Badstuber (Bayern), Zanka Jörgensen (Köbenhavn) - őt most adtam kölcsön a Monaconak, Aogo
Középpályások: Rincón, Kacar, Schürrle (Mainz), Tesche, Salinas (Puebla)
Csatárok: Berg (kölcsönből vissza), Bobadilla (Gladbach), Son
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.03.29. 20:42:40

3. szezonomat kezdtem most a Barcával. A kezdőcsapaton semmi változás nem volt, a valósághoz képest annyi eltérés van, hogy Busquets helyén Masch szűr. Remek a csapat, Messivel eddig mindkét szezonban 50 gól felett termeltem (KT poszton) :D
A cseresorom teljesen kicserélődött. Kapusnak megvettem a Barca B-ből Carlost, hogy mégiscsak barcelonai legyen a padon, de Valdés véd minden fronton, úgyhogy ő csak végszükség esetén áll be (tehát nem. :D) Védők: Rafael, Bruma (Chelsea), Busquets (itt játszatom), Fábio. A manchesteri ikrek a fifában mindig királyok.
A középpályára Brazíliában akadtam rá Renatora, Klébersonra és Felipe Melora, ők a cseresor, illetve Afellay természetesen. A három brazilt, főleg Klébersont ajánlom mindenkinek, remekül mozognak.
Csatárok: Daniel Villalva (River Plate, Messi helyén játszik, remekül helyettesíti a magassága ellenére is, 160 centis srác), Massimo Maccarone (no, nem az igazi, hanem tehetségkutatós játékos, Neymarhoz hasonló mozgással, még kinézetre is hasonlít), Bojan, Leonardo (brazil tehetség, őt még készülök eladni) és Lukakut igazoltam még le, már korábban meggyőzött, az egyik legjobb játékos ebben a játékban.
Így kezdtem el a szezont, a tehetségkutatást nem hagyom abba most sem, majd jelentkezem, kiket érdemes szerintem kipróbálni.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.23. 18:39:06

Én sem szoktam sose kicserélni egyből az egész csapatot főleg ha a kedvencemről van szó. A Barcában max 1 embert veszek a kezdőbe és más csapatoknál is 1-2 max 3-at.
Pár szezon után persze hogy változik a keret de ez természetes. Pesben most tartok a Zaragozával a 2013-2014-es szezonnál és a kezdő 11-ből még megvan 5 ember.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.03.23. 18:15:09

ozsimiki írta:Bob! majd dobj vmi elérhetőséget, és kezdetjük a fifát :)

másrészről:

áruljátok már el nekem, mi abban a jó, ha egy-egy csapatot teljesen kicseréltek? fél csapatot elküldeni, sztárokat hozni, stb,stb,stb. épp ez lenne a lényege,hogy az adott csapat,jelenlegi keretével "vitézkedni". még a menedzser játékoknál megértem,de ennél? (szimulációkat se vágom, pont az a lényege,hogy te játssz)
Én (tartsatok hülyének :lol: ), de ha olyan csapattal vagyok amit kedvelek, nem vagyok képes átigazolgatni :D Akiket utálok is hagyom a keretben, szeretem ha minél reálisabb a játék. Pl: Juventussal úgy nyomtam le 12 szezont Profin, hogy egyet nem igazoltam, és beépítettem az ifiket a kiöregedők helyére (a rendes ifiket az alap keretből, nem a generáltakat).
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.03.23. 18:12:58

Akkor én is :P
Kezdtem egy menedszer módot az Arsenallal. Eladtam Almuniat és Fabianskit, hoztam egy norvég kapust biztonságiként.
A védelembe érkezett Subotic és egy jobbhátvéd csere.
A középpályán távozott Diaby és Denilson, érkezett Touré.
A támadósor igazolása Zarate volt.

A kezdő:
Mannone- Sagna,Subotic,Vermealen,Clichy-Touré,Fabregas- Arshavin,Nasri,Walcott-RvP

Cserék: Song,Ramsey,Wilshere,Rosicky,Zarate,Chamakh...

Ú.h. nem rossz csapat :P, még jelentkezem :)
Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.23. 18:04:38

Bob! majd dobj vmi elérhetőséget, és kezdetjük a fifát :)

másrészről:

áruljátok már el nekem, mi abban a jó, ha egy-egy csapatot teljesen kicseréltek? fél csapatot elküldeni, sztárokat hozni, stb,stb,stb. épp ez lenne a lényege,hogy az adott csapat,jelenlegi keretével "vitézkedni". még a menedzser játékoknál megértem,de ennél? (szimulációkat se vágom, pont az a lényege,hogy te játssz)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.22. 21:20:26

Napolival kezdtem egy szezont. Felemásan teljesítettem, voltak bravúros győzelmeim és csúnya vereségeim is. Végül megnyertem a Serie A-t, a kupában viszont csak a 3. fordulóig mentem. A keretem szűk volt és nem tudtam rotálni. A Juventus pedig kivert, a játékosaim fáradtak voltak. Télen vettem pár játékost, így csak a bajnokságra koncentrálva révbe értem.

32 góllal Cavani lett a gólkirály, elképesztő mit fejlődött!

A nyáron beerősítettem csatár és védő poszton, ugyanus Lucarellit lepasszoltam, túl lassú volt a csapatom játékához.

--------------------De Sanctis-----------------------

--Zúniga--Campagnaro--Cannavaro--Dossena--

--------Hamsik-----Gargano------Sosa------------

--Quintero--------------------------------Lavezzi---

---------------------Cavani--------------------------

Az új szezonra Daniel Ayala lesz a középhátvédem Campagnaro helyett, mivel sokkal magasabb és jobban fejel. Mindenki más marad az alap tizenegyben, emellett természetesen majd rotálok. Cavaninak Dani Pacheco lesz a cseréje elől.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2011.03.20. 14:57:28

daffy írta:most nekem kéne egy kis segítség. boxon játszom és van a klasszikus 11(pelé,hierro,stb) nevű csapat. ez csak a barátságos meccseknél érhető el.
nem tudok valahogy kiszedni játékosokat és berakni más csapatokba? nagyon szeretnék karriert egy ilyen csapattal,de nem tudom megoldani.
tudtommal nem lehet...

ps3-as verzióban volt egy bug, hogy online lehetett velük lenni, vagy a world XI-el úgy hogy beállítottad kedvenc csapatnak és akkor az AEK Athen mezbe nyomultak az öregek :)
de ezt már jópár hónapja (sajnos) kijavították...

szerk: online csapatjátékba lehet őket választani.
madridista
daffy
Madridista

2011.03.19. 10:08:34

most nekem kéne egy kis segítség. boxon játszom és van a klasszikus 11(pelé,hierro,stb) nevű csapat. ez csak a barátságos meccseknél érhető el.
nem tudok valahogy kiszedni játékosokat és berakni más csapatokba? nagyon szeretnék karriert egy ilyen csapattal,de nem tudom megoldani.
Gyurinho
Capitá del Barça

2011.03.17. 19:24:57

sziasztok ,azzal a problémával fordulok hozzátok ,hogy tört játékkal ,hogyan lehetne multizni a fifában (11-ben)? vagy az ideiben ez felejtős másoltal?
csak azért kérdezem mert a 10-el láttam ,hogy voltak versenyek itt a fórumokon - azokban nem vettem részt - az idei meg alapból más ,szóval kéne hozzá valami külön program a multihoz vagy ,hogy?
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.17. 14:36:26

FCB.Gabesz írta:kezdtem 1 szezont a leedsel legendáson,6perces félidőkkel,és hát siralmas a helyzetem.bár a vezetőség meg van velem elégedve,hogy maradjak távol a kiesési zónától,én a feljutást tűztem ki céluk,hát eddig félszezonnál vagyok és 13. remélem h már a 6. a play off ot jelenti,de az is nagyon-nagyon messze van. a keret borzalmasan gyenge,most így félszezonra,már a cserék is hullák,pedig erőnlétit felhúztam 6ra,nagyobb anyagi keret nincs rám.
szezon elején eladtam a csapat felét,abban bízva,hogy sikerül 1-2 "szárt" igazolni,akik majd felhúznak az első osztályba,hát de ez nem így történt,1 76 sinama-pongollet nem tudok leigazolni,pedig a fizetését felvettem,annyira h 82% az esélye h ő jön,a átigazolási díjra pedig 3millát dobtam rá. a tárgyalási menedzsert is felhúztam 7 esre (3masról), bízván itt lehet a hiba,de nem,így se.
egyszerűen senkit nem tudok leigazolni,nem tudom hogy mi lehet a baj,ezért is kértnék segítséget tőletek,mit csináljak?
Hali!

Hát nem akarlak elkeseríteni de lehet, hogy a programban van a hiba. Én a Millwallal jártam ugyan így. Egyszerűen senkit de még kb egy 50es gyereket sem tudtam elhozni hiába kínáltam érte pl 10x annyit mint az értéke. Én akkor kezdtem egy újat és egyből megjavult. Ha viszont nincs kedved azt tanácsolom várd meg a következő átigazolási időszakot. Nekem akkor már működött. Tudom, hogy nehéz meg [auto_cenzúra] de ez van. Biztos vagyok benne, hogy programozási hiba lehet. Pl. 3.szezonban a PL-ben nyomtam (Millwall). Olyan játékosokkal mint Jenas, Drente, Pienar, stb. és megint beszart. Téli átigazolási időben senkit nem tudtam hozni pedig della is volt meg fizetési keret is. Szal nem lehet mit tenni. HARCOLJ és REMÉNYKEDJ! 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.13. 20:34:29

kezdtem 1 szezont a leedsel legendáson,6perces félidőkkel,és hát siralmas a helyzetem.bár a vezetőség meg van velem elégedve,hogy maradjak távol a kiesési zónától,én a feljutást tűztem ki céluk,hát eddig félszezonnál vagyok és 13. remélem h már a 6. a play off ot jelenti,de az is nagyon-nagyon messze van. a keret borzalmasan gyenge,most így félszezonra,már a cserék is hullák,pedig erőnlétit felhúztam 6ra,nagyobb anyagi keret nincs rám.
szezon elején eladtam a csapat felét,abban bízva,hogy sikerül 1-2 "szárt" igazolni,akik majd felhúznak az első osztályba,hát de ez nem így történt,1 76 sinama-pongollet nem tudok leigazolni,pedig a fizetését felvettem,annyira h 82% az esélye h ő jön,a átigazolási díjra pedig 3millát dobtam rá. a tárgyalási menedzsert is felhúztam 7 esre (3masról), bízván itt lehet a hiba,de nem,így se.
egyszerűen senkit nem tudok leigazolni,nem tudom hogy mi lehet a baj,ezért is kértnék segítséget tőletek,mit csináljak?
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.03.12. 14:28:13

elnino4 írta:ki nyomja itt a fifat :arrow: Xboxal 360-nal?
én :wink:
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.03.12. 12:45:59

Nekem is volt ugyanilyen. Gól Messivel, aztán egyszerűen megáll, és az egész csapat odasétál köré. Aztán egyszer csak jön Abidal a fejét fogva galoppozva :D Fél percig csinálják, aztán automatikus gólöröm és megy tovább a meccs :D
Válasz küldése