Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Válogatott meccs? Lejárt szerződéssoadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább...
Nekem nem probléma, itt úgyse nagyon tolonganak a jelentkezők, ahogy nézem.ferninho írta: én is szívesen részt vennék ebben
meg még a madridistáról is biztos jópáran. persze, ha csak nem probléma
én is szívesen részt vennék ebbenTaibi írta:Érdeklődnék, hogy mennyien toljátok PS3-on a FIFA11-et?
Jó lenne összehozni egy kis privát bajnokságot, ha lenne elég jelentkező szívesen leszervezném.
Írtam privátot!csabimo írta:Valaki esetleg ps3-al egy online meccs?
Írtam privátot!csabimo írta:Valaki esetleg ps3-al egy online meccs?
nincs tehetségkutató.Fernando írta:A 11-ben boxon hol van a tehetségkutató kiküldése menü? Nincs benne vagy csak én vagyok ilyen béna? Átigazolási piacos tehetségkutatói jelentés kutya, 33 éves játékosokat dobál be, meg néha Messit. Köszi.
Egyébként a 2. szezonomban vagyok a Hamburggal. Elég jó kis csapatot raktam össze a vázat megtartva, mert az jó volt. Eladtam pár fölösleges 55-65-9s játékosokat meg egy-két idősebbet is, pl Zé Roberto. A kezdőm:
Drobny,- Demel, Westermann, Mathijsen, Jansen,- Jarolím,- Elía, Gebhart,- Trochowksi,- Neymar, Guerrero
Ezek közül csak Neymart (Santos) és Gebhartot (Stuttgart) vettem.
A cserepad:
Kapus: Hesl (kölcsönből jött vissza)
Védők: Diekmeier, Alex Silva (köcsönből vissza), Badstuber (Bayern), Zanka Jörgensen (Köbenhavn) - őt most adtam kölcsön a Monaconak, Aogo
Középpályások: Rincón, Kacar, Schürrle (Mainz), Tesche, Salinas (Puebla)
Csatárok: Berg (kölcsönből vissza), Bobadilla (Gladbach), Son
Én (tartsatok hülyénekozsimiki írta:Bob! majd dobj vmi elérhetőséget, és kezdetjük a fifát
másrészről:
áruljátok már el nekem, mi abban a jó, ha egy-egy csapatot teljesen kicseréltek? fél csapatot elküldeni, sztárokat hozni, stb,stb,stb. épp ez lenne a lényege,hogy az adott csapat,jelenlegi keretével "vitézkedni". még a menedzser játékoknál megértem,de ennél? (szimulációkat se vágom, pont az a lényege,hogy te játssz)
tudtommal nem lehet...daffy írta:most nekem kéne egy kis segítség. boxon játszom és van a klasszikus 11(pelé,hierro,stb) nevű csapat. ez csak a barátságos meccseknél érhető el.
nem tudok valahogy kiszedni játékosokat és berakni más csapatokba? nagyon szeretnék karriert egy ilyen csapattal,de nem tudom megoldani.
Hali!FCB.Gabesz írta:kezdtem 1 szezont a leedsel legendáson,6perces félidőkkel,és hát siralmas a helyzetem.bár a vezetőség meg van velem elégedve,hogy maradjak távol a kiesési zónától,én a feljutást tűztem ki céluk,hát eddig félszezonnál vagyok és 13. remélem h már a 6. a play off ot jelenti,de az is nagyon-nagyon messze van. a keret borzalmasan gyenge,most így félszezonra,már a cserék is hullák,pedig erőnlétit felhúztam 6ra,nagyobb anyagi keret nincs rám.
szezon elején eladtam a csapat felét,abban bízva,hogy sikerül 1-2 "szárt" igazolni,akik majd felhúznak az első osztályba,hát de ez nem így történt,1 76 sinama-pongollet nem tudok leigazolni,pedig a fizetését felvettem,annyira h 82% az esélye h ő jön,a átigazolási díjra pedig 3millát dobtam rá. a tárgyalási menedzsert is felhúztam 7 esre (3masról), bízván itt lehet a hiba,de nem,így se.
egyszerűen senkit nem tudok leigazolni,nem tudom hogy mi lehet a baj,ezért is kértnék segítséget tőletek,mit csináljak?
énelnino4 írta:ki nyomja itt a fifatXboxal 360-nal?