Eric Abidal
-
- Llegenda del Barça
Amit samy "hozott" bejegyzésről eszembe jutott egy régebbi dolog:
Ősszel megjelent a hír, h egy volt UTE játékos, ha jól emlékszem stroke-t kapott. Facebookon 2 paraszt, v mondhatnék rájuk rosszabbat, like-olták és kommentben is írtak "jókívánságot". Mindig lesznek ilyen emberek, sajnos.
Amúgy ennek a gyereknek, aki üzent Abi-nak, kívánom, h kapjon ő is egy ilyen betegséget, nem halálosat, csak, hogy ijedjen meg...
Ősszel megjelent a hír, h egy volt UTE játékos, ha jól emlékszem stroke-t kapott. Facebookon 2 paraszt, v mondhatnék rájuk rosszabbat, like-olták és kommentben is írtak "jókívánságot". Mindig lesznek ilyen emberek, sajnos.
Amúgy ennek a gyereknek, aki üzent Abi-nak, kívánom, h kapjon ő is egy ilyen betegséget, nem halálosat, csak, hogy ijedjen meg...
-
- Entrenador del Barça
Remelem jol sikerul Abial mutetje es iden meg fog jatszani....
Amugy Samy85: Miert kell minden mondtatod utan 3 felkialto jel?Ugy is ertjuk amit szeretnel mondani,egy 26 eves embertol nem tul megszokott...

Amugy Samy85: Miert kell minden mondtatod utan 3 felkialto jel?Ugy is ertjuk amit szeretnel mondani,egy 26 eves embertol nem tul megszokott...

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- samy85
- Capitá del Barça
(a [ és a quote közé nem kell szóköz) parancsot,mert elsőre én is azt hittem hogy te írtad.... egyébként már elkezdődött Abidal műtétje! REMÉLJÜK MINDEN RENDBEN LESZ! ANIMO ABIDAL![/quote] Bocs a félre értés miatt!! nem igazán tudom használni ezt a quote valamit... csak az idézet gombot!!!Messithebest írta:Akkor használd a [ quote]samy85 írta: na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!
Csak a tisztánlátás kedvéért!!
Ezt nem én írtam, (egy másik forumrol valaki, és nagyon sokan vannak ilyenek) hanem bemásoltam, azért hogy lássa minden valamire való Barcelona szurkoló(mert sokan vannak itt) milyen emberek vannak, hogy még ebben az esetben is ilyeneket képesek mondani!! ezt mondom hogy ezért már az ember nehezen tűrtőzteti magát!!
Ha én értettem félre az írásod akkor bocs!!!
De én Barca szurkoló vok!!! 98 óta... és igen Abidalrt szorítunk!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Messithebest
- Director del Fútbol
Akkor használd a [ quote][/quote](a [ és a quote közé nem kell szóköz) parancsot,mert elsőre én is azt hittem hogy te írtad.... egyébként már elkezdődött Abidal műtétje! REMÉLJÜK MINDEN RENDBEN LESZ! ANIMO ABIDAL!samy85 írta: na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!
Ezt nem én írtam, (egy másik forumrol valaki, és nagyon sokan vannak ilyenek) hanem bemásoltam, azért hogy lássa minden valamire való Barcelona szurkoló(mert sokan vannak itt) milyen emberek vannak, hogy még ebben az esetben is ilyeneket képesek mondani!! ezt mondom hogy ezért már az ember nehezen tűrtőzteti magát!!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- El fanático
- Entrenador del Barça
A Facebook-on az egyik Abidal gyógyulásáért szorító csoport postja szerint délután 4kor lesz a műtét. Hiteles forrást kerestem, de nincs.

Bocs nem esett le, hogy Te ezt idézted!samy85 írta:na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!Unicef írta:Az milyen világ Samy ahol ilyen degeneráltak billentyűzet elé ülnek?
Milyen világ ahol hangot adnak az emberi butaságuknak?
Milyen világ ahol, nem azt nézed, hogy ez egy szörnyű hír és jössz mindenféle általad kitalált baromsággal?
Ezt annak a vadbaromnak szántam, aki ezt írta!
- albicelesteX
- A Vadász
Én is!!!Remélem minden rendben megy majd és a felépülése is simán megy majd!Hajrá Eric!!!!Ilúvatar írta:Ma van Abidal műtétje! szorítok neki!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem túl sokáig nem tarthat. Ha minden igaz, egy kis lukat csinálnak és úgy távolítják el a tumort. 16-kor kezdődik a műtét, ha minden igaz. Tehát estére már többet tudhatunk meg.

-
- Capitá del Barça
És egy ilyen műtét meddig tart?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én úgy tudom 16:00-tól. De ez nem biztoskakasugynok007 írta:Tényleg ma van a műtét.Hány órakor lesz?
Hajrá Abi.
Ánimó Abidal!!!

- barca2010
- Jugador d'estrella
Úgy tudom, hogy délután 4 kor megy be a kórházba!kakasugynok007 írta:Tényleg ma van a műtét.Hány órakor lesz?
Hajrá Abi.
Ánimó Abidal!!!
Minden jót Abi! Remélem a BL döntőn már ott leszel!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Milyen gesztusrol van szo? Lemaradtam picit az elmult napok esemenyeirol...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
nem pénteken?Ilúvatar írta:Ma van Abidal műtétje! szorítok neki!

akkor remélem minden rendben lesz
-
- Capitá del Barça
Tényleg ma van a műtét.Hány órakor lesz?
Hajrá Abi.
Ánimó Abidal!!!
Hajrá Abi.
Ánimó Abidal!!!

- samy85
- Capitá del Barça
na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!Unicef írta:Az milyen világ Samy ahol ilyen degeneráltak billentyűzet elé ülnek?
Milyen világ ahol hangot adnak az emberi butaságuknak?
Milyen világ ahol, nem azt nézed, hogy ez egy szörnyű hír és jössz mindenféle általad kitalált baromsággal?

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Köszi! Ezt már kerestem.