Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt én is felvetettem már. De hivatalos válasz nem jött. Pedig innentől állandó tag lett, nem 1-2 meccsre hívtuk fel. Szvsz a nyáron a profi szerződés is jönni fog.Varatrix írta:Fontás nem kap saját topikot az előléptetése alkalmából?
Csak edzeni van a nagyokkal. Bemutatkozni még nem most fog szerintem. Bár, sosem lehet tudni. Hétvégére szerintem visszamegy a tarcsiba.Messithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Végre az első csapattal van, még ha egy kis időre is, de ott van:)

Hmm jogos...MessiFan írta:Szerintem ha minden jól megy akkor Fontás jövőre kap a nagycsapatba egy szerződést és majd 1x Puyol utódja lehet.
Én lennék a legboldogabb, ha majd a mostani ászok után is legalább 5 sajátnevelés lenne a kezdőben és a padon vagy 3 :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
téltől van az első "utánpótlás" csapatban

Én is ezen gondolkoztam, asszem 15-16 éves még csak, és a B-keretben se volt még...Messithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Khm, Wenger felfigyelt már erre a gyerekőcre... azon van hogy megszerezze.szszabolcs19 írta:Jól jegyezzétek meg ezt a nevet... mert belőle igen igen jó játékos lesz majd!!!
Gerard Deulofeu

Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu

Nem szeretném hogy elmenjen Maxwellsamy85 írta:Minden bizonnyal az első csapat tagja lessz mert a Milán bejelentkezik Maxwellért! Nyáron !

lásd bajnoki meccsek topic...menczel írta:Fontásnak nyissátok meg a saját topicot, itt az ideje. .
Szerintem ő még nagy karriert fog befutni a Barcelona csapatában.LM10 írta:Abidal sajnálatos hiánya miatt, a SPORT úgy tudja, hogy Fontás minimum a szezon végéig a nagycsapathoz fog tartozni. Most bizonyíthat Fontás, és jövőre ő pótolhatja Militót.