Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.20. 21:40:57

Iniesta_1986 írta:
Bocsánat, ha Senor Pephez van szerencsém, akkor vegye úgy, hogy nem szóltam. Ha viszont mégse, akkor egyet kérdeznék: nem unja még a mindenféle szakmaiságot nélkülöző, "én szültem a spanyolviaszt" - szerű hozzászólások gyártását hétről-hétre ebben a topikban?

Köszönöm a válaszát!

szerk: de jó, hogy itt senkinek sincs semmilyen beleszólása sem az összeállításokba, se a csapat ügyeibe, se a szerződés dolgaiba. :wink:
:lol: :lol:

Csak a maga kedvéért visszaolvastam miket írtam ide az elmúlt időszakban kb 2szer leírtam hogy leginkább a jelenlegi fizikai adottságaival vannak problémáim amihez semmiféle szakmaiság nem kell csak két egészséges szem. Ha szimplán a redundaciával van problémád akkor folytasd a hasonlóan szórakoztató hozzászólások gyártását más topikban is mert nem gondolom hogy csak én nálam fordulna elő az ismétlődés.
szerk: de jó, hogy itt senkinek sincs semmilyen beleszólása sem az összeállításokba, se a csapat ügyeibe, se a szerződés dolgaiba. :wink:
Bizony jó.
Ezért játszik Bojan annyit amennyit ha mindenki egészséges.
Majd megkapod a szakmaiságot ha Pedro felépül, aztán Bojan helyzete semmi sem fog változni a sérülés előttihez képest.
Meg mondjuk megkaphattad eddig az egész szezonban. Nem igazán a te álláspontodat támasztják alá.
De nyilván Pep is nélkülöz mindenféle szakmaiságot
:lol:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.03.20. 20:05:05

Nem tudom feltűnt-e a nagyhangú kritikusainak, hogy azokon a meccseken, amikor nem az addigra már laza tempóra váltó, lazsáló Barcába áll be 6 percre, hanem kap minimum egy bő félidőt, akkor benne van a gól.
Játszatni kell, ennyi. Persze ez nehéz, mert az MVP előtte van, de nem lehet három támadóval végignyomni egy szezont, és sokat jelent a többieknek is, hogy ha látják beállni, tudják ezzel nem gyengült a támadójáték. Rengeteg rossz dolog történt a héten a csapatnál, de az ő két bajnokija hatalmas +!!
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.20. 19:48:32

gergo9 írta:
Barcaman14 írta: Bojan kezdi megtalálni a formáját és ehhez mindössze annyi kellett hogy 10 percnél többet játszon. :roll:
Hát nem tudom. Ha Abidalnak egy kő kellett hogy észhez térjen jelenleg erre a Bojanra rá kéne dózerolni az egész Camp Nou-t.
Tartom hogy nagy a sansz rá hogy utolsókat rúgja ebben a csapatban , azt látni hogy észben rendelkezik mindennel amivel kell de semmi egyébbel.
Lassú, gyorsulása mint egy teherautónak emelett még borzasztó gyenge is fizikálisan.
El lett szabva a felépítése fizikálisan pár éve gyors gyereknek számított ma méretéhez képest szerintem az egyik leglassabb támadó.
Ettől a két góltól még bőven nem érdemel többet a pályán mint eddig.
Sokkal-sokkal több kell.
Fiatalok közül Affelay-ban és Thiago-ban is fényévekkel több potenciál van vagy látszódik.
Bocsánat, ha Senor Pephez van szerencsém, akkor vegye úgy, hogy nem szóltam. Ha viszont mégse, akkor egyet kérdeznék: nem unja még a mindenféle szakmaiságot nélkülöző, "én szültem a spanyolviaszt" - szerű hozzászólások gyártását hétről-hétre ebben a topikban?

Köszönöm a válaszát!

gergo9
Director del Fútbol

2011.03.20. 19:38:45

Barcaman14 írta: Bojan kezdi megtalálni a formáját és ehhez mindössze annyi kellett hogy 10 percnél többet játszon. :roll:
Hát nem tudom. Ha Abidalnak egy kő kellett hogy észhez térjen jelenleg erre a Bojanra rá kéne dózerolni az egész Camp Nou-t.
Tartom hogy nagy a sansz rá hogy utolsókat rúgja ebben a csapatban , azt látni hogy észben rendelkezik mindennel amivel kell de semmi egyébbel.
Lassú, gyorsulása mint egy teherautónak emelett még borzasztó gyenge is fizikálisan.
El lett szabva a felépítése fizikálisan pár éve gyors gyereknek számított ma méretéhez képest szerintem az egyik leglassabb támadó.
Ettől a két góltól még bőven nem érdemel többet a pályán mint eddig.
Sokkal-sokkal több kell.
Fiatalok közül Affelay-ban és Thiago-ban is fényévekkel több potenciál van vagy látszódik.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.03.20. 15:03:31

Nagyon örültem a tegnapi góljának, ha úgy vesszük 3 pontot is ért... És a gólja után a mezőnyben is sokat javult, de már előtte is elég jól játszott. A gólja is szép volt, főleg, hogy olyan poszton rúgta, ahol a legkevésbé megy neki a játék. Ezért se értettem, hogy miért kellett őt a jobbszélen játszatni, amikor ott elég impotens a játéka. Lehetett volna úgy is játszani, hogy Villa-Bojan-Messi, és így mindenki tudott volna játszani a posztján. Messi igaz hogy szélről kevesebb gólt lő, de olyankor Alves mezőnyjátéka is javul, és Bojan is jobban játszik középen. Mindegy, ezt én mondom, Guardiola az edző, gondolom nem véletlenül játszanak így a fiúk - bár tartom magam ahhoz, hogy Messi inkább játsszon a szélen, és ne Xaviék mellett(tegnap is ott töltötte a fél meccset).

A cseréjénél meg nagyon pipa lettem. Mi a fészkes fenéért kell mindig meghúzni azt a cserét, hogy Keita fel, és Bojan/Villa le??? Mindig ez van szinte. Nem elég hogy Keita lassítja a középpályán a játékot, de még a támadósort is szétszedi ezzel Guardiola. Ha már az isteni Malinak játszania kell, álljon be a vkp helyére - ez csak álom. De nekem ebből is az jön le, hogy Guardiola tényleg nem csípi Bojant. Csak azt sugallja a sajtónak a nyilatkozataival - mint ahogy tette ezt már sok más játékosnál. De amikor végre ott lenne a lehetőség hogy játsszon - és hozzátenném, hogy végre jól is tette azt - akkor egy ilyen cserét húz meg. Biztos ő volt az, akit pihentetni kellett... Xavi-Messi-Ini végigtolják a szezont szinte pihenés nélkül. Nem jöhetett volna le egyikőjük? Neeeeeeem. Jöjjön le Bojan, aki a sok sérülésnek köszönhetően végre játszott valamicskét, mezőnyben jó volt és az egyetlen csatárunk volt aki gólt lőtt. Valaki ezt könyörgöm vezesse le nekem, hogy mi értelme van a Keita be csatár le cserének? Azon a hihetetlenül jó okon kívül, hogy "megszilárdítsuk a középpályát". Mert rendre gólt kapunk ez után a csere után - Arsenal, tegnap -, és a játékunk is átmegy trébe... Előre is kösz a vállalkozó szelleműnek. :roll:

Amúgy Bojannak meg kitartást, 2 meccsen kellett játszania több mint 15 percet egy olyan csapatban, ahol küzdeni akaró társak veszik körül, és máris jó teljesítményt nyújtott... Remélem marad, és bebizonyítja, hogy képes Barca 9-ese lenni - és azt is ,hogy Guardiola megadja neki a NORMÁLIS lehetőséget a bizonyításra(a "meccsek végén beküldöm egy olyan csapatba ami nem akar gólt rúgni" szituáció nem lehetőség...)
d
Entrenador del Barça

2011.03.20. 14:28:51

Sanama írta:Azt viszont még most sem értem,hogy miért jobb oldalon van egy csomószor? Gólját is onnan lőtte.
Csatlakozom. Bojan véleményem szerint alkatilag, technikailag is középen tudna legkönnyebben érvényesülni, csak sajnos ott Messinek van bérelt helye. Ha fel akarjuk pörgetni Krkicet, akkor igazán meg lehetne lépni, hogy Leo néha kimenjen (újra) a szélre, tavaly még nem derogált neki. Bojannak így kétszeresen nehéz dolga van, mert még csak nem is a saját természetes posztján kell bizonyítania.

Egyébként én azt se nagyon értem, hogy fizikálisan most mi van a sráccal, mintha belassult volna az utóbbi években, mintha kicsit erősíteni akarták volna, de ez se sikerült, mert harmatgyenge maradt. Vagy csak az idő szépítette meg számomra a gyorsaságát? :o
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.20. 14:17:33

Fecooo írta:...
Szívesen megnéznék egy Pedro-Bojan-Messi hármast a pályán,de hát erre nincs sok esély. Tegnap is remekül játszott,Villat ahogy mondod,lefocizta. De hát sajnos Ő Villa,ezért továbbra is kezdeni fog,Pedro pedig felépül,és Bojan mehet a padra ...
Azt viszont még most sem értem,hogy miért jobb oldalon van egy csomószor? Gólját is onnan lőtte.

Ennek ellenére a kicsi megmutatta,hogy 2(!) meccset kellett kezdőként játszania,ahhoz,hogy 2gólt vágjon is. Teszem hozzá,hogy tegnap nem is játszotta végig,érdekes... :D

Csak így tovább Bojan
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.20. 10:36:30

Tibi :D

"miért volt olyan hihetetlenül fontos, h Keita az ő helyére álljon be.."

természetesen tisztában vagyok az egyetemes törvényekkel, így olyat nem is feltételeztem, h létezhet meccs, amelyen a végső sípszónál nincs a pályán... :lol: (ez igaz akkor is, ha kezdő, mert akkor meg végig a pályán marad :P )
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.20. 10:33:04

Fecooo nem olvastad egy korábbi hsz-emet? A La Liga szabályaiban le van fektetve, hogy a hajrában bármilyen állásnál is, de be kell hozni Keitát. Akár tetszik, akár nem. :D Pep csak a szabályokat alkalmazza. :)

Amúgy nekem is tetszett Bojan, kezd végre erőre kapni és lassan jönnek a gólok is.

MQuC, szerintem a legkevésbé sem érdekli, hogy lett gól. Az a lényeg, hogy gól volt és nem égtünk le haza pályán.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.20. 10:32:20

Fecooo! Tökéletesen egyetértek! :wink: Bojan kezdi megtalálni a formáját és ehhez mindössze annyi kellett hogy 10 percnél többet játszon. :roll:
A gólja ugyan szerencsés volt, de jobban játszott mint Villa, aki elképesztően dekoncentrált az utóbbi meccseken.
A cserét én sem értettem, komolyan. Lövésem sincs hogy miért Bojant hozta le, de a másik cseréről is beszélhetnénk...
Remélem hogy az idény hátralevő részében több lehetőséghez fog jutni, mert látható hogy bizalomra van szüksége.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.20. 10:24:03

nagyon hasznosan játszott tegnap, Villát konkrétan "lejátszotta" a pályáról...
azt csak a figyelmesebbek vehették észre, h a bemozgásai nagyon jó üteműek voltak, várta a kiugrási lehetőséget, de szinte mindig Villa felé játszották tovább az akciót, ha meg Bojan lett volna a cél, akkor meg a védők kapcsolták le az indítást.
pontosan ez az, amit nem lehet "felnőttként" (=igazoltként) tanulni, ez az, amit a La Masiában "beleültetnek" a gyerekekbe...
ütemérzéke nagyon jó, arról nem tehet, h a passzhatékonyság nagyon-nagyon rossz volt tegnap (is) ... :roll:

lényeg: összességében zsinórban és ÖSSZESEN IS(!) csak a 2. komoly meccse volt ez, amin kezdő lehetett, és látni a változást, lehet ez sokaknak kevés, de nekem, aki soha nem mondott le róla, igen is szignifikáns...

azt meg vki próbálja értelmesen megmagyarázni, h miért nem maradhatott végig a pályán tegnap? miért volt olyan hihetetlenül fontos, h Keita az ő helyére álljon be? értem én, h Villát azért tartotta fenn, hogyha esetleg betalál, akkor az felszabadítja őt, de Bojan esetében ritkán lehetett hasonlót látni... :?

nagyon rosszkor jön a válogatott szünet, utána visszatér Pedro és Bojan megint a padon lesz :( (így nem tud, nem lehet fejlődni...)
Chino
Llegenda del Barça

2011.03.19. 16:46:43

Nem tudom miért nem bíznak sokan ennyire a "kicsiben". Lehet itt jönni azzal,hogy x játékpercet kapott és addig nem lőtt gólt stb., de abba is bele kellene gondolni, hjogy beállítják az uccsó 10 percre amikor a csapat 80%-ban már lezárta a meccset, és nem nagyon vezet támadást. Így azért nehéz gólokat lőni.
Ráadásul mostanában elég ügyesen jáűtszik, egyre jobb az összjátékban, és gólt lőtt. Igen, az üres kapuba kellett berakni, de akkor is ott kellett lenni. nem kellene még abba is belekötni, hogy hogyan lőtte a gólt. nem értettem ezt a "Adrianoivaln együtt úgyis eladják őt" szöveget. Miért? Egyszer sem panaszkodott még a játékpercek miatt, kiteszi a szívét a pályára és ffeltúrja a gyepet is, ráadásul kezd egyre jobban játszani. Adriano pedig, mióta többet játszik, nem nagyon kifogásolható. ráűadásul ki játszana most ott vagy esetenként Alves helyett.
de hogy ne legyen off, a lényeg hogy nem kellene így dobálozni a játékosokkal. A játékosok és a szurkolók is bíznak benne, zt, hogy mikre képes pedig igazolta már.
ha visszatalál arra az útra nagyon értékes lehet számunkra.-
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.03.19. 16:16:47

Mindenesetre jo volt látni, mennyire örül hogy végre összejött a gól. Azt azért el lehet mondani, hogy most is rossz döntést hozott és a szerencsé mulott a gól. Mit akart ott még lekezelni meg tolni rajta?
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.14. 19:47:18

Óó hagyjuk már!
Majd akkor fognak elmenni az idény végén Adriano és Bojan ha piros hó esik..
Bojan nem játszott jól tegnap. Pedroval sokkal jobban jártunk volna mert ő kihajtja a belét minden egyes labdáért Bojan meg örülhet ha labdát kap és továbbpasszolhatja. De ettől még nem fogják eladni!
Komolyan mondom néha olyan nagyok az elvárásaitok.. Nem lehet mindenki Messi meg Iniesta és fogadni mernék rá, hogy ha venne a Barca egy csatárt Bojan helyére akkor az sem lőne több gólt.
Rinku
Director del Fútbol

2011.03.14. 19:28:57

Örülhetsz is, mert Bojan karon fogva Adrianoval távoznának a nyáron...
Sajnos, ha a tegnapi szereplését jónak lehet nevezni, akkor mi a legjobb? Igen, láttuk már, de mikor. Ez így véleményem szerint kevés... Van még egy kis ideje összekapni magát, hogy bizonyítson, de el fog fogyni a türelem és mehet Isten hírével. Tartom a 20 millió angol fonthoz magam.
Football, bloody hell. /SAF/
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.03.14. 19:25:40

Ne haragudj, de örülök, hogy nem te vagy a Barcelona vezetőedzője.

Bojan tegnap kifejezetten ügyes volt, lehet én vagyok kancsi, de nagyrészt bejöttek a passzai, ami manapság sajnos ritkaság nála. És jól mozogtt, küzdött harcolt, gólt lőtt és kis híján gólpasszt is adott. Az utóbbi időkben tegnap nyújtotta legjobb teljesítményét.
més que un club
Rinku
Director del Fútbol

2011.03.14. 19:20:00

ab1daL írta:Bojannal most mi volt a probléma? Villa-nál aktívabb volt, az ezer %. Ez van, így jött ki a dolog, nem bírózunk, de azért volt pár olyan ítélete, amit egész egyszerűen nem értettem. Ez van, menni kell tovább, csinálni a dolgunkat.
Kérlek, Bojannal az volt a probléma, hogy egy kerek 0-val volt egyenlő. Megint... Semmit nem csinált az egész meccsen (azt a kb 2 felélövést meg felesést nem nézzük most), egy dolgot kivéve. Beállt a labda elé és bepattant róla... Azt hiszem Cacéres fogta, mindegy, akárki is, majdnem elrúgta előle a labdát... Egyszerűen olyan szinten szerencsétlen ez a srác, hogy már sajnálom... De komolyan, ahogy játszott az első szezonjában, onnantól kezdve meredeken lefelé ível a pályafutása... Nem tudom eldönteni, hogy most tényleg jó volt ő az első szezonban, 17 évesen, vagy a többiek voltak gyengék hozzá képest... Nem értem egyszerűen, semmit nem fejlődik, inkább visszafelé... Olyan szinten kellene játszania, mint Pedronak, de semmi, egyszerűen értékelhetetlen labda-babusgatást mutat, ha pályára is lép...

Most szimpátiát rakjuk félre... Ki nem engedne el egy gyenge játékost 20 millió €-ért? Szerintem csomagolhat, semmi keresnivalója itt, nagyon sajnálom, rendes srác, de ez itt kevés. Kevésbé szerencsés, tehetségesebb játékosoknak már kirakták volna a szűrüket, mert ezen a szinten lássuk be, ez nagyon kevés...

Lehet, hogy szemétség, amit írok, de folyton igyekszek újabb és újabb esélyeket adni neki, de elfogyott a jóindulatom. Csak azért nem fogom itt tartatni, mert szimpatikus és saját nevelés... Menjen, 20 millió € érte temérdek pénz... Több, mint annak a fele, amennyit valaha is fog kapni érte a klub, ha így folytatja...

Apropó még valami: ha nincs önbizalma, miért van ennyire besz*rva állandóan? Mindenki segíti, az egész klub, a szurkolótábor támogatja (támogatta), mi kell még? Hogy hozzuk vissza az önbizalmát? Ha nem képes tiszta fejjel pályára lépni, folyamatosan görcsöl, akkor minek adjunk újabb, újabb és még újabb lehetőségeket? Nem értem, komolyan, minek van ekkora zabszem a tomporában... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.03.14. 19:27:12-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
barca0417
Entrenador del Barça

2011.03.14. 17:14:41

Jól jönne ha a tavalyi év végi formáját hozná, mert Villa kezd visszaesni egy kicsi pihenés ráférne. Meg hát ha valamelyik támadó kidől csak ő lenne, mert Jeffren és Afellay is inkább támadó szélső, a kapura nem feltétlenül olyan veszélyesek. Meg hát ezektől függetlenül is jó lenne egy formában lévő Bojan.
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.03.14. 16:32:18

Bojan tegnap jó teljesítményt nyújtott, de tényleg. Jól mozgott, bejöttek nagyrészt a passzai, mind a rövidek, mind a hosszúak. Még egy veszélyes szabadrúgást és egy tizenegyest is kiharcolt, csak ez a bíró nem nagyon volt igazságos kedvében. Mindenesetre remélem, hogy végre megerősödik, megtelik önbizalommal és nagy segítségünkre lesz.
més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.14. 16:12:32

Gólja után eszembe jutott, ha történik egy 180 fokos fordulat ezzel a Bojan gyerekkel, akkor nem kell se el-, se kölcsönbe adni a nyáron. Amennyiben összekapja magát, lehet még itt jövője.
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.14. 14:31:47

Nálam tegnap semmivel nem tűnt ki a közepesen teljesítők közül, sőt Villa-nal többet csinált és itt nem a góljára értem, mert ott nagyon szerencsétlenkedett, hanem megjátszható volt és próbálkozott. Mert Villa tegnap ezeket nem nagyon csinálta.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.14. 14:31:16

Tegnap szerintem nem lógott ki,sőt Villa-nál jobb teljesítményt nyújtott,és hát ugye lőtt egy gólt.A végén pedig Messinek majdnem adott egy gólpasszt,pár centi hiányzott, én elégedett voltam vele.
Szóval remélem kezdeni fog legközelebb is,most kellene neki nagyon a játék!
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.14. 14:14:36

Szerintem a góljáig játszott jól... :D

Utána eltűnt egy kicsit, bőrözgetni kezdett, és hasonlók. :D Oké, hogy felszabadult, de azért na! :D

Mindenesetre remélem, hogy valamit beindít nála ez a tegnapi meccs. Egyébként pont a tehetsége az, amiben egyáltalán nem kételkedem.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.14. 13:12:28

Sztem már a tegnapi meccsen is látszott a gólja utáni felszabadultság :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.14. 13:03:53

a tegnapi napon a Messivel való összejátszása tetszett, hozzá képest Villa semmi se volt...
kezdésnek jó volt ez! (azért veszem ezt kezdésnek, mert ez volt idén az ELSŐ valódi komoly meccs, ahol sok időt kapott!)

nem kívánok senkinek sérülést, de nagyon jó lenne 2-3 ilyen meccs Bojannak egymás után, higgyétek el, szignifikáns változás állna be!

le lehet őt írni, de mivel a Barca DNS benne van, így ő a legalkalmasabb, h hosszú távon a Barca csatára legyen, hiszen ő álmából felkeltve is tudja, milyen helyzetben hogyan kell mozognia... egyszerűen koncentráltabbá kell tenni a mozgását, ha ez meglesz, fogja ő még szomorítani az ellenfeleket ;)
Lezárt