Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Iniesta_1986 írta:
Bocsánat, ha Senor Pephez van szerencsém, akkor vegye úgy, hogy nem szóltam. Ha viszont mégse, akkor egyet kérdeznék: nem unja még a mindenféle szakmaiságot nélkülöző, "én szültem a spanyolviaszt" - szerű hozzászólások gyártását hétről-hétre ebben a topikban?
Köszönöm a válaszát!
szerk: de jó, hogy itt senkinek sincs semmilyen beleszólása sem az összeállításokba, se a csapat ügyeibe, se a szerződés dolgaiba.
Bizony jó.szerk: de jó, hogy itt senkinek sincs semmilyen beleszólása sem az összeállításokba, se a csapat ügyeibe, se a szerződés dolgaiba.
Bocsánat, ha Senor Pephez van szerencsém, akkor vegye úgy, hogy nem szóltam. Ha viszont mégse, akkor egyet kérdeznék: nem unja még a mindenféle szakmaiságot nélkülöző, "én szültem a spanyolviaszt" - szerű hozzászólások gyártását hétről-hétre ebben a topikban?gergo9 írta:Hát nem tudom. Ha Abidalnak egy kő kellett hogy észhez térjen jelenleg erre a Bojanra rá kéne dózerolni az egész Camp Nou-t.Barcaman14 írta: Bojan kezdi megtalálni a formáját és ehhez mindössze annyi kellett hogy 10 percnél többet játszon.![]()
Tartom hogy nagy a sansz rá hogy utolsókat rúgja ebben a csapatban , azt látni hogy észben rendelkezik mindennel amivel kell de semmi egyébbel.
Lassú, gyorsulása mint egy teherautónak emelett még borzasztó gyenge is fizikálisan.
El lett szabva a felépítése fizikálisan pár éve gyors gyereknek számított ma méretéhez képest szerintem az egyik leglassabb támadó.
Ettől a két góltól még bőven nem érdemel többet a pályán mint eddig.
Sokkal-sokkal több kell.
Fiatalok közül Affelay-ban és Thiago-ban is fényévekkel több potenciál van vagy látszódik.
Hát nem tudom. Ha Abidalnak egy kő kellett hogy észhez térjen jelenleg erre a Bojanra rá kéne dózerolni az egész Camp Nou-t.Barcaman14 írta: Bojan kezdi megtalálni a formáját és ehhez mindössze annyi kellett hogy 10 percnél többet játszon.![]()
Csatlakozom. Bojan véleményem szerint alkatilag, technikailag is középen tudna legkönnyebben érvényesülni, csak sajnos ott Messinek van bérelt helye. Ha fel akarjuk pörgetni Krkicet, akkor igazán meg lehetne lépni, hogy Leo néha kimenjen (újra) a szélre, tavaly még nem derogált neki. Bojannak így kétszeresen nehéz dolga van, mert még csak nem is a saját természetes posztján kell bizonyítania.Sanama írta:Azt viszont még most sem értem,hogy miért jobb oldalon van egy csomószor? Gólját is onnan lőtte.
Szívesen megnéznék egy Pedro-Bojan-Messi hármast a pályán,de hát erre nincs sok esély. Tegnap is remekül játszott,Villat ahogy mondod,lefocizta. De hát sajnos Ő Villa,ezért továbbra is kezdeni fog,Pedro pedig felépül,és Bojan mehet a padra ...Fecooo írta:...
Kérlek, Bojannal az volt a probléma, hogy egy kerek 0-val volt egyenlő. Megint... Semmit nem csinált az egész meccsen (azt a kb 2 felélövést meg felesést nem nézzük most), egy dolgot kivéve. Beállt a labda elé és bepattant róla... Azt hiszem Cacéres fogta, mindegy, akárki is, majdnem elrúgta előle a labdát... Egyszerűen olyan szinten szerencsétlen ez a srác, hogy már sajnálom... De komolyan, ahogy játszott az első szezonjában, onnantól kezdve meredeken lefelé ível a pályafutása... Nem tudom eldönteni, hogy most tényleg jó volt ő az első szezonban, 17 évesen, vagy a többiek voltak gyengék hozzá képest... Nem értem egyszerűen, semmit nem fejlődik, inkább visszafelé... Olyan szinten kellene játszania, mint Pedronak, de semmi, egyszerűen értékelhetetlen labda-babusgatást mutat, ha pályára is lép...ab1daL írta:Bojannal most mi volt a probléma? Villa-nál aktívabb volt, az ezer %. Ez van, így jött ki a dolog, nem bírózunk, de azért volt pár olyan ítélete, amit egész egyszerűen nem értettem. Ez van, menni kell tovább, csinálni a dolgunkat.