Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jól, kösz. Örök favorit a Cartoon Network, legalábbis amíg angolul ment; amikor elmagyarosodott, akkor elkezdtem Nickelodeont is nézni, de a Cartoon Network megmaradt, mint kedvenc.messideco írta:kurdt: te hogy állsz a 90-es, 2000-es évek eleji rajzfilmsorozatokkal?
szted mit raktam be pár centivel lejjebb?mes írta:Ozsi, ezzel a foldig szakall emberkevel volt egy rajzfilm, mikor az emberi testben utazgattak, annak nem tudod mi a neve ?:D
Örök kedvencFecooo írta:
(felfedezők)
Jaaaj régen minden szombat-vasárnap arra keltemmessideco írta:Te már az új generációhoz tartozol
Lefogadom, hogy nem a rajzfilm, hanem a báb-változatot láttad.
A tesz-vesz város kinek tetszik?
Jó kérdés. Amikor először láttam, akkor lement egybe, de ez is közel 4 óra, úgyhogy szeretek közben egy hangyányi szünetet...kristop írta:once upon a time in america?kurdt írta: Amúgy van egy érdekes határ: 3 óra.
Nagyon kevés, három óránál hosszabb (vagy akörüli) filmet tudok egyhuzamban megnézni (egynél többször, egyszer mindet le lehet nyomni egy szuszra). A Scarface-t szerintem lehetetlen, a Huszadik század nem hiába lett két részre osztva, a Keresztapa és a Halálsoron viszont sima ügy.
Most ezek jutottak eszembe, és a végére megint nincs íve az írásnak.
Imádtam mesekönyvben. Sokszor lapozgattam. Ami nagyon tetszett mindig benne, hogy egy képen rengeteg szereplő, tárgy, esemény volt. Igazán tanulóbarát mese volt, pl. volt olyan feladat, hogy a kukacot egy zsúfolt városban kellett megtalálni.messideco írta:
A tesz-vesz város kinek tetszik?
once upon a time in america?kurdt írta: Amúgy van egy érdekes határ: 3 óra.
Nagyon kevés, három óránál hosszabb (vagy akörüli) filmet tudok egyhuzamban megnézni (egynél többször, egyszer mindet le lehet nyomni egy szuszra). A Scarface-t szerintem lehetetlen, a Huszadik század nem hiába lett két részre osztva, a Keresztapa és a Halálsoron viszont sima ügy.
Most ezek jutottak eszembe, és a végére megint nincs íve az írásnak.
Nem az esetem.messideco írta:Én még a Duna TV-n láttam. Hejj, ezek voltak a rajzfilmek, nem azok melyek most a Cartoon Networkon vagy a Jetixen mennek...
Rupert maci bejön valakinek?
Egy kis nosztalgia.messideco írta:
Valakinek beugrik ez a mese?
Az enkórról lehet tölteni
szippancsokmessideco írta:
Valakinek beugrik ez a mese?
Az enkórról lehet tölteni
Nézd meg a Rambo 5-re készülő Slytcsababarca írta:Eazzy írta: Meg amúgy is, Owen Wilson jó színész lenne, de ez kevés volt, meg nagyon le van strapálva, mindig ilyen szottyadt teste volt, meg kampó orra?
Hát az orrában mindig is volt 2-3 menet.
De már ő is 43 éves, fiatalabb nem lesz ő se.
Ez érdekes, azt hittem, hogy van egy csomó ilyen egy napnál hosszabb kísérleti film. Így viszont teljesen meg vagyok magamon lepődve, ugyanis nem vagyok a hosszú filmek nagy barátja, mert hármat (Da Boot, Huszadik század, Fanni és Alexander; bár ez pont az utolsó három) végig láttam, ötnek pedig egy hosszabb-rövidebb részét (Shoah, Háború és Béke, Sátántangó, Napoleon, Kleopátra)...Tim írta:hosszú filmek
Öööö.de hát én erre felhatalmazást kaptamkurdt írta:Tim nyert (mert csalt)..