Barça vs. Real
Ha még ettől is többen lesznek, az azt is jelenti, hogy megy a csapatunknak, és az meg nektek nem túlzottan jó! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára real_funghi 2005.10.14. 01:21:52-kor.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát még nálatok, ahol már így is sok a kiskölyök!real_funghi írta: Majd ha nálatok is akkora látogatottság lesz, akkor ti sem fogtok tudni tenni a "chatelés" ellen semmit. Még Los Banditos-t is alig tudtátok megfékezni![]()
Hát még ha beszabadul ide vagy 40 ilyen![]()
Mostanság ez esélyes

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Majd ha nálatok is akkora látogatottság lesz, akkor ti sem fogtok tudni tenni a "chatelés" ellen semmit. Még Los Banditos-t is alig tudtátok megfékezniCharlie írta:Kis?Swineherd írta:Más világ???
Néha egy kis éretlenség, de semmi több...Bár nálatok nem ismerik azt hogy fórumozás,az már chatelés ami ott folyik.Elég követhetetlen,na de nem az én igényeimet kell kielégíteni egyáltalán.Nektek jó,akkor jó.
C.

Hát még ha beszabadul ide vagy 40 ilyen

Mostanság ez esélyes

Amikor átjottok olyankor igenBlackPriest írta:Azért nálatok is van egy két "igen" értelmes emberke![]()

- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Azért nálatok is van egy két "igen" értelmes emberke

Hala Madrid!
- Charlie
- Öreg Harcos
No igen,előfordul ez!Párukról már jópáran láttuk hogy milyen kicsik,volt szerencsénk megcsodálni őket,nagy örömünkreSwineherd írta:De nálunk sok kisgyermek van, akik nehezen fogják az adást egyes esetekben...

C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Látod,nálunk rend van nagyjából,mondhatni hogy nincs "rendbontás",ha nincs akkor Barcás Barcás ellen szít,hogy legyen egy kis móka.Ezt mondjuk el lehetne felejteni.Swineherd írta:Mit tudsz tenni???
Annyi modi a világon nincs, amennyi ezt a dolgot szabályozni tudná rendesen....
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Kis?Swineherd írta:Más világ???
Néha egy kis éretlenség, de semmi több...

C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Nagyon helyes,felétek a reál drukkerekkel is vannak problémák,célzok azokra akiket még pelenkázni kell,mert ők se kompetensek,mondhatni...Swineherd írta:Igen, egy pár már összegyűlt![]()
Nem voltak rendbontások, jól viselkednek az alanyok
Na de felétek más világ van.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Egyik leggazdagabb,legszebb,és legjobb futball klubbal rendelkező tartománya,és itt be is fejezhetjük!Katalónia egyik, ha nem a leggazdagabb része Spanyolországnak, és titeket ennek a területnek a kormánya támogat...

C.
-
- Capitá del Barça
Katalónia egyik, ha nem a leggazdagabb része Spanyolországnak, és titeket ennek a területnek a kormánya támogat...Charlie írta:Nekünk a bankok,én erről mondjuk nem hallottam,de lehet hogy én vok az alulinformált,de hogy VKIT az állam segítsen!!!Swineherd írta:Azér a katalán bankokkal való ügyletek és hasonlók nálatok is megvannak. Persze nálunk is kétségtelenül...
C.
SIEMPRE FIELES
- Charlie
- Öreg Harcos
Nekünk a bankok,én erről mondjuk nem hallottam,de lehet hogy én vok az alulinformált,de hogy VKIT az állam segítsen!!!Swineherd írta:Azér a katalán bankokkal való ügyletek és hasonlók nálatok is megvannak. Persze nálunk is kétségtelenül...
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Gyenge védekezés.Swineherd írta:nyugodj meg, hogy Barcásra is ugyanúgyCharlie írta: Erre lehet hogy nem...De más reálos aljas,galád dologra lehetne![]()
C.

C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Erre lehet hogy nem...De más reálos aljas,galád dologra lehetneSwineherd írta:egyetlen példát sem tudsz felhozniMental_Theo írta:Na és ha nyer az Atletico? perel a r.madrid,és a reálnak adják a 3 pontot.spanyol honban ez a trendi!

C.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Na és ha nyer az Atletico? perel a r.madrid,és a reálnak adják a 3 pontot.spanyol honban ez a trendi!