Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Van többféle verziója a sztorinak, de amire gondoltam (és amiben hiszek) az a következő:visca el barca írta:a film eredeti rendezője kubrick lett volna, de közben megkapta a rendezést a lolitára és inkább azt választotta. milyen jól tette (kumma jo film) - bár azt irtad hogy lecsereléték, uhogy nemtom jo e a valaszomkurdt írta:
a film eredeti rendezője kubrick lett volna, de közben megkapta a rendezést a lolitára és inkább azt választotta. milyen jól tette (kumma jo film) - bár azt irtad hogy lecsereléték, uhogy nemtom jo e a valaszomkurdt írta:Tim nyert (mert csalt), a megoldás a Cure for Insonmia című film, amit az alvászavarral küszködők számára készítettek, hogy ettől helyreálljon a bioritmusuk; és a film mellesleg 87 órás....
Még egy éjszakára, egy könnyebb: Marlon Brando a Félszemű Jack című filmmel debütált rendezőként. De eredetileg nem ő rendezte volna a filmet...
Ki volt az eredeti rendező, miért cserélték le és mi történt vele ezután???
Én is úgy tudtam, hogy 85 órás, de az imdb szerint 87Tim írta: A megfejtés:The Cure For Insomnia,és 85 órás
Asszem 85 órás,de nem tuti... valahol hallottam nem is olyan rég.kurdt írta:kösz, Tim tényleg jó cucc
na akkor figyeljetek!!!
melyik a valaha készült leghosszabb film???
szeretném, ha tippelnétek és nem utánanéznétek; de persze nem haragszom meg az utóbbiért sem...
Pontos címet nem tudok, de valahol láttam, hogy 75 óra körül van a leghosszabb filmkurdt írta:kösz, Tim tényleg jó cucc
na akkor figyeljetek!!!
melyik a valaha készült leghosszabb film???
szeretném, ha tippelnétek és nem utánanéznétek; de persze nem haragszom meg az utóbbiért sem...
Helyette itt egy kép Arniról:kurdt írta: megnézék mondjuk egy olyan képet, amelyen csak Peter Mayhew és Kenny Baker van
Uhh az kemény...Fecooo írta:kurdt, természetesen talált-süllyedt mind(nem is feltételeztem mást
)
a 2. amúgy az időzsaru
Az elsőnél a kislány sztem Drew Barrymore ,a bácsit nemtom.
Igen,azért sem kapkodtam el eddig,mert túl sok jót nem hallottam róla.De azért megnézem,ahogy az egész Statham filmográfiát eddigkurdt írta:Nem kell.
Nem egy nagy dobás és Statham nagyon keveset van benne...akkor sem lő, még csak nem is rúg pofán senkit![]()