Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kell.
Igen,ahogy Lui linkje is mutatja.Fanoknak kötelezőPerrero írta:új stathammiihii írta:The Mechanic- A mestergyilkos
Átlagos Statham film.Akciódús,könnyen emészthető,nézhető.nem ismerős a címe azért kérdem..
Erről volna szó http://www.imdb.com/title/tt0472399/Perrero írta:új stathammiihii írta:The Mechanic- A mestergyilkos
Átlagos Statham film.Akciódús,könnyen emészthető,nézhető.
HAll Pass- Elhajlási engedély
Nekem annyira nem jött be,már eléggé vártam a végét kb a felétől.Nem nagyon tervezem újranézni vmikor is...nem ismerős a címe azért kérdem..
Eazzy írta: Meg amúgy is, Owen Wilson jó színész lenne, de ez kevés volt, meg nagyon le van strapálva, mindig ilyen szottyadt teste volt, meg kampó orra?
múlt héten néztem meg az Elhajlási engedélyt, egész korrekt vígjáték, + van benne egy egészen kiváló "csendélet" ismessideco írta:Valaki jó kis vígjátékot tudna ajánlani? Ne legyen gagyi szerelmes témája lehetőleg
alap mű. nekem spec a rettenthetetlen jobban bejött,de ezt is kötelező látni. nézd meg,mert visszakérdezemRewolution5 írta: rátaláltam arra a filmre, hogy "A hazafi", illetve az rtl által ő talált rám .. mi a véleményetek a filmről ..én mondjuk alapból oda vagyok a forradalmakért, harcokért, főleg ha esetleg igaz történet az alapja ...szóval tapasztalatok-e filmről ... ösztönöz, hogy Ledger játsza..egyik örök kedvenc..nemtudom mért de halála után a figurájával annyira szimpatizálok...[/color]
Ez nem ízlések és pofonok, csak jeleztem,hogy a címszereplőt aki eljátsza az Gibson.Rewolution5 írta:ízlések és pofonokcsababarca írta:Ledger csak mellékszereplő, Mel Gibson a lényeg
![]()
lényeg hogy ott van!
ízlések és pofonokcsababarca írta:Ledger csak mellékszereplő, Mel Gibson a lényeg
Megéri megnézni, nagyon jó film.Rewolution5 írta:
rátaláltam arra a filmre, hogy "A hazafi", illetve az rtl által ő talált rám .. mi a véleményetek a filmről ..én mondjuk alapból oda vagyok a forradalmakért, harcokért, főleg ha esetleg igaz történet az alapja ...szóval tapasztalatok-e filmről ... ösztönöz, hogy Ledger játsza..egyik örök kedvenc..nemtudom mért
de halála után a figurájával annyira szimpatizálok...[/color]
Köszi!lui1698 írta:Nem én lettem megkérve, de mivel nekem is meg van a lista, így ide bemásolomkurdt írta:húú, azt elküldöd privátba, már nem emlékszem (nyilván eszembe jutna pár perc alatt, de lusta vagyok gondolkodni)?
Peter Weir: Truman Show
Vittorio De Sica: Biciklitolvajok
Federico Fellini: Országúton
Federico Fellini: Amarcord
Federico Fellini: 8 1/2 (Nyolc és fél)
Milos Forman: Száll a kakukk fészkére
Francis Ford Coppola: A Keresztapa
Jim Jarmusch: Florida, a pardicsom
Stanley Kubrick: Mechanikus narancs
Roberto Benigni: Az élet szép
Andrej Tarkovszkij: Andrej Rubljov
Mihail Kalatozov: Szállnak a darvak
Fábri Zoltán: Két félidő a pokolban
Jancsó Miklós: Csillagosok, katonák
Lars von Trier: Dogville
Ingmar Bergman: A hetedik pecsét
Fritz Lang: M - Egy város keresi a gyilkost
Ja, hát David Lynch nem akárki...messideco írta:Mulholland Dr.
Nem én lettem megkérve, de mivel nekem is meg van a lista, így ide bemásolomkurdt írta:húú, azt elküldöd privátba, már nem emlékszem (nyilván eszembe jutna pár perc alatt, de lusta vagyok gondolkodni)?