Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Mi nem is szoktunk ezzel jönni, egészen addig, míg elkezditek, hogy hát de az Arsenal így meg úgy volt jobb mint a M.U. stb, persze ilyenkor nem teszitek hozzá, hogy a védelmünk milyen volt, esetleg a középpálya... mert ugye csak Arsenal bukónál lehet megemlíteni,hogy de megint a fél csapat sérült volt, persze,h nem voltunk jók...levproff írta:Még jó, hogy a foci nem ilyen egyszerű.Pedig most verte meg ugyanolyan különbséggel az Arsenal-t mint mi![]()
Engem meg a MU sérültjei cseppet sem érdekelnek, mert ez ugyebár nem lehet kifogás..Vagyis lehet, csak kicsit irónikus lenne.

Még jó, hogy a foci nem ilyen egyszerű.Pedig most verte meg ugyanolyan különbséggel az Arsenal-t mint mi

Pedig most verte meg ugyanolyan különbséggel az Arsenal-t mint mi nem igazán teljes gőzzel és olyan tartalékosan amilyen tartalékosak a Pep érában soha nem voltunk.Ez a MU nem nagy szám. BL-ben sem félnék, ha összekerülnénk velük, sőt!
igen biztospedig Giggs és Scholes sztem máshol nem lett volna nagy játékos.

Holy...Xanthor írta:What is the difference between Arsenal and a cup of tea?
Tea stays in the cup longer.
![]()
Az Arsenal, aki felállt védelem ellen nagyon impotens rengeteg helyzetett dolgozott ma ki, igaz mi sem vagyunk a legjobbak felállt védelem ellen, de azért bőven jobbak, mint az ágyúsok. Ellenünk meg nemsokra mennek az állat kapusukkal, mivel mi nem távoli lövésekkel operálnuk. + Van de sar-nak sem lesz mindig ekkora napja..Tocy írta:Hát....állat kapusuk van, nem fosnak 7 védővel beállni, aztán sprintben végigtolják a kontrát...lehet ellenük baj könnyen. Játékban nem lennének ellenfelek, ez tény.levproff írta:Tudom mi hiányzott erről a meccsről. Egy nagy sérülés.![]()
Ez a MU nem nagy szám. BL-ben sem félnék, ha összekerülnénk velük, sőt!
Ramseynek pedig én is örülök.
Wilshere meg..jó.

Hát....állat kapusuk van, nem fosnak 7 védővel beállni, aztán sprintben végigtolják a kontrát...lehet ellenük baj könnyen. Játékban nem lennének ellenfelek, ez tény.levproff írta:Tudom mi hiányzott erről a meccsről. Egy nagy sérülés.![]()
Ez a MU nem nagy szám. BL-ben sem félnék, ha összekerülnénk velük, sőt!
Ramseynek pedig én is örülök.
Wilshere meg..jó.

Jó helyen vagy, csak már felesleges bármit is írni, nem csinált semmi meglepőt az Arsenal ezzel a kieséssellevproff írta:Én is bejövök ide, és azt hittem, hogy rossz fórumon vagyok.OFF: végre nem az Arsenalt oltjátok...![]()
Amúgy a meccsen márcsak mosolygok..

Én is bejövök ide, és azt hittem, hogy rossz fórumon vagyok.OFF: végre nem az Arsenalt oltjátok...

Egyértelmű, hogy sokkal jobbak vagyunk, így még nagyobb szégyen, hogy vezetnek...sjd írta:A Manchester annyira elképzelés nélkül játszik, hogy azt már fájdalom nézni, kb. Almunia az Arsenal legjobb labdaszerzője a sok előrevágott labda begyűjtésével
És a "világ legjobb bajnokságában" egy ilyen csapat vezet...
Rájuk férne megint egy Barcától kapott verés 99-1-es labdabirtoklással

Fabregast amúgy sem erőltettem volna a ManUnited ellen, játszon csak a B (C?) csapat, feküdjünk rá inkább a bajnokságra.levproff írta:Cesc, - mint ahogy várni lehetett - nem lesz ott hétvégén a MU ellen.
Szczesny pedig hosszab pihenőre számíthat..