Eléggé kicentizték a végét,de csak sikerült nyerniük.Nilmar nem semmi csere volFecooo írta:nah a Villarreal beárazza a német ligát is az olasz után?
szép volt sárgák!

Eléggé kicentizték a végét,de csak sikerült nyerniük.Nilmar nem semmi csere volFecooo írta:nah a Villarreal beárazza a német ligát is az olasz után?
szép volt sárgák!
Én jobban örülnék , ha egy nagyvadat kapnánk és ütnénk el a negyedöntőben.Nem hallgatnánk,hogy mindig szerencsénk van a sorsolásoknál. Igaz mi már kivertük az Arsenalt.Nah vélemények? Smile
Leírtakkal egyet értek, de én bízok a "csodában" s egy francia továbbjutásban!bence-barca is gondolom reménykedik a Marseilleben ahogy én is!Ha egyszer összejött a Portonak 0:0 után idegenben a Marseille is "találhat" 1 gólt!Az Internek meg lehet elintézik, hogy egyedüli olaszként tovább vánszorogjon Chelsea, Real meg val továbbmegy!Tocy írta:Na hát akkor, véleményem szerint kialakult a 8as mezőny, bár minimális esély még van az Inter továbbjutására.
Barcelona,Sahtar,Tottenham,Schalke,Chelsea,Manchester United,Real Madrid,Bayern München.
Chelsea,Real,MU elkerülendő, a többi jöhet. Legkönnyebb ellenfél szerintem a Schalke, utána a Bayern. Donyeckben azért megszenvednénk, a Tottenham gyors szélsői is okozhatnának gondot kontráknál bőven. Aztán mikor szépen kihúzzák, hogy Chelsea...na akkor lehet gondolkodni a jelentős erőfölényben lévő afro csapat bunkerfocija elleni taktikán...
Igen ám, csakhogy a Schalke úgy indult neki az idénynek hogy a bajnoki aranyat tűzték ki célul. Ehhez képest pocsék a teljesítményük, és attól hogy bent vannak a negyeddöntőben, még nem rózsás a helyzet. Ebből a keretből sokkal többet kéne kihozni.Leomessi14 írta:Amúgy nem értem miért akarják kidobni Magathot a Schalketől....
BL:Negyeddöntő
Kupa:Döntő,jó eséllyel végső győzelem....
Bajnokság:Na itt nem valami fényes,de szerintem egy 6. 7. helyre simán jók lesznek az idény végén....Egy kissebb csapatnak egyszerűen lehetetlen 3 sorozatban egyszerre jól szerepelni.....
Én is csalódtam egy kicsit a Spursben, de nem feledjük, h számukra hatalmas volt a tét, történelmi siker előtt álltak. Sztem emiatt a teher miatt is játszhattak gyengébben, sztem nem is akartak nagyon kockáztatni, a lényeg a számukra csak a továbbjutás volt. Érdekes lett volna, ha a Milan betalál, akkor mennyire tudnak felpörögni. De nem így lett. Örülök nekik, és sztem jó sorsolással még 4-be is juthatnak. Igazából teljesen senki ellen nem írnám le őket, még talán a Barca ellen sem.csababarca írta:Game90 írta:Tottenham - Milan duóból egyik sem a kedvencem, de jobban örülök az angolok továbbjutásának. Schalke meg a legjobb 8-ban...![]()
Következő körben szerintem a Tottenhamet kapjuk.
Az a jó, hogy ha a Shaktar, Schalke, Tottenham, Bayer(?) 4esből kapunk valakit, akkor jön a "megint a legkönnyebb ellenfelet kapták a mákosok" szöveg.
De egyébként nekem csalódás volt ez a Tottenham-Milan meccs. A milanban nem csalódtam, olaszok, nem vártam tőlük semmit, de azt hittem a Tottenham kicsit jobban fog menni.
De hát ez is elég volt, úgy hogy grat nekik.
Racing kifejezetten jó példa, Valencia is kezd stabilizálódni, Betis jövőre visszatér, velük erősödik mindenféleképpen a bajnokság!d írta:Mi indult el? Egyedül a tévés pénzek jövőbeli újraosztását látom jó jelnek, semmi több. Vagy hogy az arabok vettek maguknak egy csapatot, ami jövőre a másodosztályban lesz? Komolyan mondom, én éhezem valami reménysugárra, csak egyszerűen képtelen vagyok látni.Bob_Marley írta:Tökéletes gondolatmenet, én azért örülök, hogy a kisebb csapatoknál elindult valami
Mi indult el? Egyedül a tévés pénzek jövőbeli újraosztását látom jó jelnek, semmi több. Vagy hogy az arabok vettek maguknak egy csapatot, ami jövőre a másodosztályban lesz? Komolyan mondom, én éhezem valami reménysugárra, csak egyszerűen képtelen vagyok látni.Bob_Marley írta:Tökéletes gondolatmenet, én azért örülök, hogy a kisebb csapatoknál elindult valami
Tökéletes gondolatmenet, én azért örülök, hogy a kisebb csapatoknál elindult valami, de tényleg elszomorító, hogy egy Mallorca is jó kis csapat lehetne, de ugye nem volt pénz, meg most se dúskálnak!Elég nagy szakadék van a 2 nagy és a többi spanyol között, úgy hogy Európa szinten a többi spanyol csapat is erősnek számít!Kalap1988 írta: Azért én a spanyol csapatokat nem emlegetném egy lapon az olaszokkal. Teljesen más helyzet. A spanyol csapatok utánpótlás nevelésben és pusztán sportszakmai tekintetben messze az olaszok előtt vannak. Csupán arról van szó, hogy a két nagyon kívül sajnos egyiknek sem erősek az anyagi pozíciói. Ha kinevelnek jó játékosokat ( már pedig ők nevelnek ki olasz társaikkal ellentétben...), akkor rövid időn belül kénytelenek megválni tőlük. Sajnos ez van. Viszont még mindég kecsegtetőbb a helyzet, mint az olaszoknál. Befektetők kellenének, de valószínűleg a befektetők még félnek attól, hogy a két óriás mellett így sem tudnának labdába rúgni és inkább a tengerbe szórják a dollár és euró millióikat, mint egy klubcsapatba ( képletesen). Reméljük ez idővel változik, mert szerintem a legnagyobb szakmai potenciál a spanyol csapatokban van Európa-szerte.
Illetve nem az a lélektelen, nyugdíjas focit adják elő még ezekkel a keretekkel sem, mint az olaszok.
Én még idény elején orrnehéznek gondoltam a Milant. Robinho, Ibrahimovics, Pato, Ronaldinho. Gondoltam jó, berámolnak egy tucat gólt, de mi lesz hátul. Valamit ténykedett ugyan Allegri, de ez csak a Serie A-ban igaz és ott se mindig. A nemzetközi porondon abszolút súlytalanok.d írta:Akkor asszem most beárazták az olasz focit...
A Roma ellenállást alig jelentett az ukrán-braziloknak és bár egy kezemen meg tudom számolni a Tottenham által, két meccs alatt kidolgozott helyzeteket, de hogy a Milan sem tudott bebrusztolni 180 perc alatt egy nyamvadt gólt ez csakis önmagukat minősíti. Na nem mintha meglepődtem volna, elvégre ez a realitás, pláne egy olyan csapatnál, ami még januárban is a keretét alakítgatta.
Marad az Inter az egyetlen legény a gáton, de ők sem állnak valami jól egy amúgy tavalyihoz képest is sokkal gyengébb Bayern ellen.
A Valencia kiesését sejteni azért lehetett előre, lassan azért kell szurkolni a Realnak, hogy nehogy a Liga is a serie A sorsára jusson...
Azért én a spanyol csapatokat nem emlegetném egy lapon az olaszokkal. Teljesen más helyzet. A spanyol csapatok utánpótlás nevelésben és pusztán sportszakmai tekintetben messze az olaszok előtt vannak. Csupán arról van szó, hogy a két nagyon kívül sajnos egyiknek sem erősek az anyagi pozíciói. Ha kinevelnek jó játékosokat ( már pedig ők nevelnek ki olasz társaikkal ellentétben...), akkor rövid időn belül kénytelenek megválni tőlük. Sajnos ez van. Viszont még mindég kecsegtetőbb a helyzet, mint az olaszoknál. Befektetők kellenének, de valószínűleg a befektetők még félnek attól, hogy a két óriás mellett így sem tudnának labdába rúgni és inkább a tengerbe szórják a dollár és euró millióikat, mint egy klubcsapatba ( képletesen). Reméljük ez idővel változik, mert szerintem a legnagyobb szakmai potenciál a spanyol csapatokban van Európa-szerte.d írta:Akkor asszem most beárazták az olasz focit...
A Roma ellenállást alig jelentett az ukrán-braziloknak és bár egy kezemen meg tudom számolni a Tottenham által, két meccs alatt kidolgozott helyzeteket, de hogy a Milan sem tudott bebrusztolni 180 perc alatt egy nyamvadt gólt ez csakis önmagukat minősíti. Na nem mintha meglepődtem volna, elvégre ez a realitás, pláne egy olyan csapatnál, ami még januárban is a keretét alakítgatta.
Marad az Inter az egyetlen legény a gáton, de ők sem állnak valami jól egy amúgy tavalyihoz képest is sokkal gyengébb Bayern ellen.
A Valencia kiesését sejteni azért lehetett előre, lassan azért kell szurkolni a Realnak, hogy nehogy a Liga is a serie A sorsára jusson...
most láttam Joaquín volt egy biztató lövése, de a bíró blokkoltaBányász írta:Szerencsétlen csóri Valencia...
Game90 írta:Tottenham - Milan duóból egyik sem a kedvencem, de jobban örülök az angolok továbbjutásának. Schalke meg a legjobb 8-ban...![]()
Következő körben szerintem a Tottenhamet kapjuk.