Nem kötekedni akarok, de Villa májusban már le lett igazolva. Nem az utolsó pillanatban esett be.AndrésGerardHernandez írta:...
David Villa
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Már megint Villa cs*sztetése... Ismét csak hangsúlyozni tudom: neki ez az első éve a Barcában! Egy csatárnál a gólok minősítenek... nem CSODACSATÁR ő, de jelenleg senki sem illik jobban a Barcába.
Ha jól emlékszem közvetlenül a szezon kezdése előtt érkezett. Én személy szerint semmiképpen sem mondanék ítéletet fölötte még legalább egy évig. Rendben van, úgy tűnik beilleszkedett, de a játékba (főleg a világ legszebb és legkombinatívabb játékába) akkor se megy "egyik percről a másikra". És tényleg 95%-ban érzi a csapatjátékot, de szerintem ilyen hamar több nem várható el tőle.Majd ha visszajön a csapattal az első edzőtáborból azután lehet kritizálni, ha nem megy neki. A gólokról pedig: más csapatnál fejet hajtok azon érvvel szemben, hogy a gólok száma minősíti a csatárt, DE ez nem egy másik csapat, itt ez nem áll (és ezt ki merem jelenteni!)! Ebben a csapatban a csapat által elért gólok száma minősít MINDENKIT, még talán a kapust is(
egy kis humor!). És ebben asszem megint vmilyen rekord küszöbén állunk.+ a gólpasszok sem elhanyagolhatók minden támadó estében. Ennyi...
Hajrá Barca!!!
Ha jól emlékszem közvetlenül a szezon kezdése előtt érkezett. Én személy szerint semmiképpen sem mondanék ítéletet fölötte még legalább egy évig. Rendben van, úgy tűnik beilleszkedett, de a játékba (főleg a világ legszebb és legkombinatívabb játékába) akkor se megy "egyik percről a másikra". És tényleg 95%-ban érzi a csapatjátékot, de szerintem ilyen hamar több nem várható el tőle.Majd ha visszajön a csapattal az első edzőtáborból azután lehet kritizálni, ha nem megy neki. A gólokról pedig: más csapatnál fejet hajtok azon érvvel szemben, hogy a gólok száma minősíti a csatárt, DE ez nem egy másik csapat, itt ez nem áll (és ezt ki merem jelenteni!)! Ebben a csapatban a csapat által elért gólok száma minősít MINDENKIT, még talán a kapust is(

Hajrá Barca!!!
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Igen, valahogy így érzem én is, felemásak a benyomásaim Villával kapcsolatban, néha úgy érzem, hogy egyszerűen technikai hiányosságok vannak, pl. olyan hosszú kényszerítők, hogy Carl Lewis fénykorában sem..., néha nem érzi az ütemet, elpattannak a labdák, hosszúak az átvételek, nem érzi, mikor kellene visszatenni egy labdát és mikor kellene megindulni vele...Andris írta:Nagyon aludt, meg az előző meccsen is.
De azért pont a közelmúltban életmentő gólokat szerzett már, méghozzá kifejezetten higgadt és elegáns megoldásokkal.
el clasico dupla, pontmentős 1-1 bajnoki, Arsenal odavágó...
Ettől függetlenül még nem vagyok vele elégedett, Samuhoz ő se mérhető egyelőre. Csak jobb mint Henry v Ibra volt bármikor is.
Ettől függetlenül, összességében elégedett vagyok az eddigi szezonjával, de úgy érzem, van hová fejlődni.
Remekül mozgott, széthuzta a védelmet, elvitte a védőket a többiek elöl, a lyukakat szépen látta és bele is bujt, adott egy gólpaszt Xavinak, hozta amit kellett és fele annyi helyzetet sem hagyott ki mint Messi őt mégse szidja senki a 11-est Villa is berúgta volna. Nem vok Villa fan és nem is védem de ő csak kettőt hagyott ki Messi sztem vagy 5-öt
Az egész csapatból talán csak ő lógott ki a sorból, valahogy nem pörgött fel.....de egyszer lent......
Voltak jó mozzanatai, de azért összességében jogos a kritika. No meg igen, Villa ha nem is klasszikus középcsatárt játszik, mégiscsak egy csatárnál a gólok a legfőbb értékmérők. Tegnap azért pár helyzetet elpuskázott és ilyenkor kénytelen az ember arra gondolni, hogy mi lesz egy olyan meccsen, ahol örülünk ha egy-két kialakított ziccerünk lesz egyáltalán? (Lásd például Inter tavaly.) Olyankor tetszik, nem tetszik, de ki kell használni mindent.
Persze ettől még nem követelem a fejét és tudom, hogy jobb teljesítményre is képes ennél és csakis ezért vagyok PICIT elégedetlen.
Persze ettől még nem követelem a fejét és tudom, hogy jobb teljesítményre is képes ennél és csakis ezért vagyok PICIT elégedetlen.
Ha az idényt nézem, akkor nekem sem, de ezen a meccsen kritikát érdemel. Olyan helyzeteket hagyott ki, h ha nincs meg a továbbjutás, akkor jogosan meg lehetett volna találni érte.ozsimiki írta:Én nem vagyok annyira elégedetlen vele, most is megvoltak a bemozgásai, kapta is szépen a kiugratásokat, most nem ment be. Odavágón beszórt egyet.
ha az idény eddigi részét nézem, semmi problémám vele.
- 9Dave
- Capitá del Barça
Ugyanígy gondolom.ozsimiki írta:Én nem vagyok annyira elégedetlen vele, most is megvoltak a bemozgásai, kapta is szépen a kiugratásokat, most nem ment be. Odavágón beszórt egyet.
Vannak sokan, akik ha nem lő gólt, rögtön bajuk van vele.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én nem vagyok annyira elégedetlen vele, most is megvoltak a bemozgásai, kapta is szépen a kiugratásokat, most nem ment be. Odavágón beszórt egyet.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
köszii az értékes hozzászólást.. csak tudod azt veszem észre, hogy akármennyit küzdhet ő alig ismerik el a munkáját. szeretném látni azt aki kritizálja, ő mit tenne hasonló helyzetben a pályán mikor az ember úgy is feszült.. Szerintem megtett minden tőle telhetőt, ha nem lőtt gólt nem lőtt. De a javára kell írni h. nehéz dolga lett vna a Barcának ha ő nem rúgja be febr.16-án az arsenal otthonában a gólt..barcadv7 írta:Szerintem összeszedi ő magát a következő meccsekre. Volt már ilyen, lehet legközelebb lő kettőt. Most egy gólpasszig jutott, mindenkinek vannak gyengébb napjai sajnos neki ez mára jutott.
Visca Barca
/ " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa

Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
Szerintem összeszedi ő magát a következő meccsekre. Volt már ilyen, lehet legközelebb lő kettőt. Most egy gólpasszig jutott, mindenkinek vannak gyengébb napjai sajnos neki ez mára jutott.
- Andris
- Adminisztrátor
Nagyon aludt, meg az előző meccsen is.
De azért pont a közelmúltban életmentő gólokat szerzett már, méghozzá kifejezetten higgadt és elegáns megoldásokkal.
Ettől függetlenül még nem vagyok vele elégedett, Samuhoz ő se mérhető egyelőre. Csak jobb mint Henry v Ibra volt bármikor is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én a hajamat téptem már tőle....borzalmas volt amit ezen a meccsen művelt. Semmi elképzelés, néha úgy éreztem hogy nem tudja azt sem hogy hol van éppen!

Szintén...Andris írta:Sajnos ő volt az egyetlen, akivel borzalmasan elégedettlen voltam (megint), gólpassz ide vagy oda.
Vagy hazagurította Almunianak,vagy pedig elcseszte.
Megindulása nem is volt,vagy elhanyagolható,mezőnyben észre sem vettem...
- Andris
- Adminisztrátor
Sajnos ő volt az egyetlen, akivel borzalmasan elégedettlen voltam (megint), gólpassz ide vagy oda.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
" Van, amikor kifejezetten jól játszik és van, amikor gólt lő, a kettőt kombinálni egyelőre nem mindig sikerül, de szerencsére olyan is csak ritkán van, hogy egyik sem jön össze."
Ezt az NSO-s Barca blogrol van,es szerintem tokeletesen lefedi Villa idenyet.
Ezt az NSO-s Barca blogrol van,es szerintem tokeletesen lefedi Villa idenyet.
Ügynökével pereskedik, nem az ügyvédjével. És kétlem, hogy most találta volna ki, egyszerűen mostanra tűzték ki a tárgyalást.
Találtam egy cikket erről a perről. http://siemprebarca.tumblr.com/post/358 ... rias-today
Amennyiben igaz is, nem akkor úgja ki az ember az ügyvédjét amikor akarja? Persze a szerződéseket nem ismerjük, de szinte egy éve történt az eset és az ügyvéd most találta ki hogy pereni akar....
Amennyiben igaz is, nem akkor úgja ki az ember az ügyvédjét amikor akarja? Persze a szerződéseket nem ismerjük, de szinte egy éve történt az eset és az ügyvéd most találta ki hogy pereni akar....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hát nagyon rossz dátumot választott a bíróság erre a tárgyalásra. Pontosan rossz időpontra tették, de azért Villa remélem megfog ezzel az üggyel birkózni és estére függetleníteni tudja majd magát a tárgyalástól. Nem lesz könnyű, de bízom Vilanovában, hogy elbeszélget vele a kezdés előtt.

- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Biztosan játszik majd Villa. A kérdés inkább az, hogy hogyan-milyen formában, mert az egy dolog, h profi játékos, profi hozzáállással + minden, de egy pereskedés bizony eléggé meg tudja viselni az embert mentálisan és ez nagyon könnyen kihathat a játékára. Tutira nem fogja végigjátszani a meccset. Magabiztos sikert várok, már csak azért is, mert ez most egy kihívás a csapatnak és azt ők nagyon szeretik, plusz motivációt jelentenek a nehéznek tűnő feladatok megoldása. Hajrá Barca!!! 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Remélem játszni fog ma. Neki különösen nagy meccs lehet a mai, biztos hogy szivélyesen fogják fogadni a Valencia szurkolók. Egyébként én is kíváncsi lennék hogy mi ez az ügy az ügynökével?! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lehet azt tudni hogy Villát miért is perelte be az ügyvédje 6 millió euróra?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bőven meg vagyok vele elégedve góltermésileg, bár máshogy is.SuperMessi írta:Zlatant már most túlszárnyalta persze, de sajnos az ő teljesítményét nem volt nehéz...Szép gól volt egyébként.barcaaa91 írta:Azt hiszem ezért igazoltuk. Már 21 gólnál jár, ami nem rossz. Lassan eléri a szezon előtt általam felállított 25 gólos határt. Ha jól tudom már most szerzett annyi gólt, mint Ibrahimovic tavaly egész szezonban.
El fog érni 20-25 gólt a bajnokságban, ami bőven jó, főleg annak tekintetében,hogy Messi mennyit termel mellette. Azért amikor pl Eto'o volt itt, akkor még Messi nem termelt ilyen ipari mennyiségben.
Ezzel csak azt akarom írni, hogy ha most Villa helyett Eto'o lenne, akkor ő sem tartana előrébb szerintem gólokban egy ilyen Messi mellett.
ÍGY TOVÁBB DAVID!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bajnokság:17
BL:3
Kupa:1
Azt hiszem így van...
BL:3
Kupa:1
Azt hiszem így van...
- SuperMessi
- Capitá del Barça
21? Ebből mennyi a PD/BL/Kupa? Zlatant már most túlszárnyalta persze, de sajnos az ő teljesítményét nem volt nehéz...Szép gól volt egyébként.barcaaa91 írta:Azt hiszem ezért igazoltuk. Már 21 gólnál jár, ami nem rossz. Lassan eléri a szezon előtt általam felállított 25 gólos határt. Ha jól tudom már most szerzett annyi gólt, mint Ibrahimovic tavaly egész szezonban.