galamb írta:Az is említésre- és dicséretre méltó "Buszkeccel" kapcsolatosan, hogy nagyszerűen "muzsikál" hátvédként is. Persze ily módon szegény Milito teljesen kiszorul a csapatból. Lehet, hogy buta a kérdésem, de elképzelhető esetleg, hogy Busi Puyol helyére pályázik hosszútávon? És ily módon felszabadul egy hely a középpályán, ahol vannak bőven embereink? A hírekből mintha úgy értettem volna, hogy személyesen kérte Pepet, hogy hátvédként vesse be erre a mérkőzésre.
Hát szerintem annyira nem jó hátvédként,mint vkp-ként. Szóval én nem szeretném ,ha ebből tendencia lenne. Tudom,h a tarcsiban is sokszor játszott ott,de ő nem hátvéd alkat illetve mentalitású. Inkább egy másik fiatalt képzelnék el ott hosszútávon Puyol helyett szépen lassan beépítve. Sőt,ha Milito elmegy a nyáron,akkor Cácerest is visszahoznám,állítólag jól megy neki Sevillában. Sőt néhányszor már olvastam másoknál olyat is,h egy gyors középhátvédet kellene igazolni,akár még ezt is támogatnám,de ez már off,sry.
Egyébként én nem is az öngólt mondanám hibának,hanem az a 3 ember hibázott ott helyezkedésben,mert egymást zavarták csak.