csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Csuma ziccerben van, onnan minek passzoljon?
Ez nem olyan önzőség,mint pl Cé-nél, vagy Robinhonál, hogy ellövöldözik 30ról esélytelenül,ahelyett,hogy passzolnának.
Igen is, egy Messi ha a 16on belül van oldja meg egyedül. Ez vonatkozik Villára is,meg Pedrora is. Ott már ne tologáljanak feleslegesen.
Messi így játszott mindig is. Szegény gyereket ócsároljátok, mert 10 méterről szemben a kapussal elvállalta a ziccert, ahelyett,hogy a 2 visszaérő védőn keresztül Villának tette volna a labdát.
Ez így van, nem ellövi 30ról mint a fent említett két úriember, hanem megkapja 40nél 10ből 8szor elcselezi...igazad van, ez nem olyan önzőség, másfajta, de a lényegen nem változtat.nem is lenne ezzel gond, ha nem, egy meccsen lenne ez a 10 alkalom...jó persze, nyilván túlzok, de nekem senki ne mondja, hogy így játszott régen.
Az meg, hogy Villara, HOGY rászólt,mikor ellőtte keresztbe a labdát,no comment...pont ő?pont ezen a meccsen...bármikor máskor elnéztem volna neki, de ezen a meccsen "csúcsosodott ki" az, ahogy játszik az utóbbi időben.a sétálgatásairól meg nem is beszélve
Imádom és tudom mekkora kincs, de visszavehetne, mert ennek nem lesz jó vége és most nem feltétlen az önzőségről beszélek!tanulhatna a két májsztrótól.
Béke van!