Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
érdekes! Legalább a bl-t megvárhatták volna szerintem... de ők tudják...Bob_Marley írta:A német élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapatának felügyelőbizottsága szerda reggeli, rendkívüli ülésén menesztette a gelsenkircheni csapat vezetőedzőjét, Felix Magathot.
Állítólag túllépte a jogkörét, pedig még ha nem is túl acélos a Schalke a bajnokságban mégiscsak kupadöntő, s BL negyeddöntő!Ha ez a hír novemberben lett volna meg se lepődne az ember, de így érdekes a szezon finise előtt!

Én azért meg vártam volna a szezon végét a menesztésével, mert bár a bajnoki cím elúszott, de a 2, hely sztem meglehet, és egyenlőre a BL-ban is talpon a csapat, meg kéne várni, meddig jutnak el. Ok, h marad a szezon végéig, de ez így már akkor sem az igazi.kanty írta:http://sportpress.hu/labdarugas/nemet_labdarugas/213
Na Van Gaal müncheni kalandja eddig tartott.
Sammert megnézném a Bayern kispadján.
Hát igen. Meg azon hogy meddig marad még Van Gaal Münchenben. Nem lenne bölcs dolog meneszteni. Erre a pár hónapra már nem találnának olyan edzőt aki fel tudná rázni a csapatot. Egy esetleges BL búcsú viszont biztosan a holland menesztését jelentené.S.Agüero írta:Most már biztosra lehet venni, h a Bayern nem lesz bajnok, de már lassan azon kell gondolkodni, h egyáltalán ott lesznek-e a BL-ben jövőre?

Én is így vagyok. Én a Barcán kívül szívből,érzelemből nem tudok senkinek szurkolni. Ilyenkor a többi bajnokságban max szimpatizálok egy csapattal, jelen esetben a Dortmundal a Bundesligából.levproff írta:Na, az be is jött. Elég jó kis meccs volt, mondjuk a második félidő elég lapos volt az elsőhöz képest. Ha a Dortmundnak a helyzetkihasználása minden meccsen ilyen hatékony lenne már szinte matematikailag is bajnok lenne. Szép győzelem volt. Mondjuk én nem vagyok BVB fan, de az utóbbi időben látottak nagyon megkedveltették velem a Dortmundot.levproff írta:Tipp: 3-1 vagy ide vagy oda.
Szurkoló nem vagyok, de jelenleg szerintem "divatszimpatizáns" vagyok.
Na, az be is jött. Elég jó kis meccs volt, mondjuk a második félidő elég lapos volt az elsőhöz képest. Ha a Dortmundnak a helyzetkihasználása minden meccsen ilyen hatékony lenne már szinte matematikailag is bajnok lenne. Szép győzelem volt. Mondjuk én nem vagyok BVB fan, de az utóbbi időben látottak nagyon megkedveltették velem a Dortmundot.levproff írta:Tipp: 3-1 vagy ide vagy oda.

Ettől függetlenül a német csapatok nagyjából ugyanolyan súlytalanok lesznek a BL-ben mint az olaszok, legalábbis sztem. De az tény, h sokkal élvezhetőbb, amit csinálnak, én kifejezetten szeretek Bundes Liga meccseket nézni, az olaszokat meg csak az Inter miatt nézem.espa11 írta:Nem is csoda ,hogy a németek elvettek egy bl-helyet az olaszoktól.
Nagyon színvonalas bajnokság rengeteg nézővel,kifogástalan stadionokkal.
Ilyesmit akartam volna én is írni.espa11 írta:Nem is csoda ,hogy a németek elvettek egy bl-helyet az olaszoktól.
Nagyon színvonalas bajnokság rengeteg nézővel,kifogástalan stadionokkal.

ezek pufogtatások akkor.messideco írta:Nem fogok kifogyniEgy-két mondatban is el lehet mondani a lényeget, nem kell prédikáció...