Gauchomester írta:Jobban izgulok, mint egy klasszikus előtt. A BL mindig más, mindig különleges hangulata van, tényleg minden évben a legnagyobb gyomorgörcs a szurkolóknak. Én úgy vagyok vele, hogy játékban, stílusban, a játékoskerettel való szimpátiában az idei év a legszebb, legjobb a Pep éra alatt, és nagyon szép, hogy kupadöntőt játszanak, a bajnokságban 7 pont az előny, még gyengébb játékkal sem hibáznak, de egy korai BL-búcsú az egész idényt, az 5-0-át, a gálákat beárnyékolná. Ennek a csapatnak egyszerűen tovább kell jutnia, mert ha odafigyel, és úgy játszik, ahogy tud, nincs nála jobb. Olyan játékot képvisel, ami megérdemli azt, hogy ismét megnyerje a sorozatot, persze ezért tenni is kell. De bízom Villa jó formájában, nagy nyomás alatt pedig legendásan hideg fejjel tud játszani a csapat.
Jó szurkolást mindenkinek!
Ne haragudj de ezzel picit vitatkoznék!Nem hiszem, hogy beárnyékolná az idényt egy búcsú, ami nem fog megtörténni, mert remélhetőleg, okos taktikus játékkal 1et begyötrünk!Egy bajnokságnak sokkal nagyobb presztízse van a szememben mint egy BL-nek, egész idényen keresztül kell magas szinten játssz, itt meg elég csak egy rossz 20 perc és kiesel!Pont amiatt, hogy idén még precízebb a csapat, s sorra nyeri a meccseit, nem egy BL 8ad döntő kell meghatározza az összképet!Mindez saját magánvélemény, persze, én is izgulok, de nincs nagyobb drukk bennem, mint a Zaragoza elleni derbi előtt, s az is 1:0 lett és ez is 1:0 lesz