Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ISFJ. Nem teljesen értek egyet minden mondatával.Fecooo írta:http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_4
lehet páran hülyeségnek tartjátok az ilyen teszteket, de sztem néha kifejezetten hasznosak
mindenki leírhatja, h milyen típus lett
szerk: döbbenetesen részletesen leírt "engem" és szinte mindenben igaza van!
a cnn élőben közvetíti. érdemes belepillantani,elképesztő.
intjFecooo írta:http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_4
lehet páran hülyeségnek tartjátok az ilyen teszteket, de sztem néha kifejezetten hasznosak
mindenki leírhatja, h milyen típus lett
Én is voltam már ott jópárszor, de ahogy elnézem a Lánglovagok oldalát, nem ez volt az első eset a 3-as villamossal...Ilúvatar írta:bazz, én mindig sokat megyek Örsre villamossal... Mivel ott a közelben lakom.
bazz, én mindig sokat megyek Örsre villamossal... Mivel ott a közelben lakom.Lionel85 írta:Délután összetalálkozott a 3-as villamos egy busszal az Örsnél. Barátnőm utazott rajta, szerencsére megúszta.
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/6029_0.shtml
az EQ a szervezeti kultúra miatt (is) fontos, vmint az előmenetel is egyre inkább az EQ alapján megy, mintsem IQ alapján... (ugye előbbi nehezebben mérhető, az erre szolgáló teszteket folyamatosan fejlesztik, én is megírtam már párat, de az eredményt nem mondom megLG írta:Amúgy egyre inkább azt hangoztatják, h az EQ, azaz az érzelmi intelligencia fontosabb, mint az IQ. Állítólag akinek az előbbi magas, az sokkal inkább megállja a helyén különböző munkahelyeken, mint az utóbbi.
Ez egyértelmű, majdnem minden könyv-film párosításnál így van ez. Nem is lehet visszaadni egy jó könyv hangulatát, ha pedig mégis sikerül, vagy akár felülmúlni, akkor valószínűleg maga a könyv nem volt valami nagy durranás. Mindenesetre készültek már jó feldolgozások, de a könyv egy másik galaxis, a Gutenberg-galaxismessideco írta:Hidd el, a film egy 0, a könyvhöz képest
Futtass egy víruskeresést, ez 90% hogy az.Rinku írta:Valami női hang időnként beindul a gépemen és valami iylesmi szöveget mond: "Most megnyerheted ezt a nyereményt, indításhoz kattints a start gombra!" Magától beindul ez a sz*r és nem tudok mit kezdeni vele!!! Semmilyen ablak nem nyílik meg, csak beszél itt magától... Valami Pqs.exe-t ha kikapcsolok, akkor fejezi be, de időről-időre újra beindul a program és ez a hüyle itt kvartyog nekem... Ez micsoda? Vírus? Mit lehet ezdeni ez ellen? Marha idegesítő, valaki segítsen légyszi!
Ez egy szőke csaj egy Ipaddal azthiszem. Ha ráhúzod az egeret, akkor szólal meg, ez egy hírdetés vagy mi.Rinku írta:Valami női hang időnként beindul a gépemen és valami iylesmi szöveget mond: "Most megnyerheted ezt a nyereményt, indításhoz kattints a start gombra!" Magától beindul ez a sz*r és nem tudok mit kezdeni vele!!! Semmilyen ablak nem nyílik meg, csak beszél itt magától... Valami Pqs.exe-t ha kikapcsolok, akkor fejezi be, de időről-időre újra beindul a program és ez a hüyle itt kvartyog nekem... Ez micsoda? Vírus? Mit lehet ezdeni ez ellen? Marha idegesítő, valaki segítsen légyszi!