Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most tényleg minden bántás nélkül, de azt hittem nyomsz néhány komolyabb trükköt, benyomsz egy chest flicket azt beollózodBarcaádám írta:kicsit trükköztem az arénába, ajánlom figyelmetekbe!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=IDIZUAyx2PU
Ez pontosan így van! Az EA nem profitorientált, nem is gondolnak arra, hogy sokkal több pénz folyik be, ha minden évben kiadnak egy új játékot; őket csak az érdekli, hogy az emberek életét megkönnyítsék!Lionel85 írta:Pont azért jelenik meg minden évben, hogy ne kelljen mindig frissítéseket kiadni.
Igen, úgy hívják, hogy FIFA 11.ab1daL írta:Nemtud valaki olyan oldalt, ahonnan le lehetne tölteni egy teljesen friss adatbázist FIFA 10-hez?
oké meglesz.ferninho írta:na végre egy ps3-asmekkora írta: én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .![]()
vegyél fel légyszíves:
Ferni__
kettő alsóvonallal
na végre egy ps3-asmekkora írta: én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .
én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .Messidona10 írta:Téli átigazolási patch-csel milyen tapasztalataitok vannak? Semmi ártó hatása nincs a játékra? (Értem ez alatt az indokolatlan kilépkedést pl.) Csak a nagyobb igazolások vannak benne, vagy azért rendesen megcsinálták?
Én balbekk posztra Abidalt tudnám ajánlani mert a játékban is nagyon elegánsan védekezik, passzol és segíti a támadásokat.daffy írta: ----------------------hart-------------------
sagna-----richards--------garay---------?
-------------------fletcher---------------
-------------modric--------rosicky--------
briand--------------------------------bastos
-------------------neymar------------------
pad: de gea,abou diaby,marchisio,
meglesz. legkésőbb hétfőre.ferninho írta:...
köszi szépen, de ez a vége így egy kicsit bonyolult lettdaffy írta:ferninho!
itt vannak a képek. ez a milan brazilosítása után készült,de a felállás ugyan az. nem vagyok egy taktikai zseni,így a taktika kezdetleges. egyedüli veszélyt a kontrák jelentenek a csapatra,de akkor fel kell rúgni a kp-n az ellent
hopp,az aktivitás lemaradt. maicon,lucio,silva védők,nem mennek előre egyáltalán. bastos és alves nagyon előre megy és nagyon hátra is,van tüdejük hozzá. melo nem támad,de egy picit hátramegy. motta támad egy kicsit és csak kicsit védekezik. kaka és robinho közül az egyik kicsit visszazár,a másik nem,így labdaszerzés esetén pato és kaka/robinho már fent vannak.
egy screenshotot (pl telóval lefényképezed), ha csinálnál a felállásról annak örülnékdaffy írta:kitaláltam egy felállást:
---------------------------casillas-------------------------
----------ramos----------pepe----------carvalho-------
-------------------------------------------------------------
maicon----------------------------------------------alves
--------------------lass------------xabi--------------------
-------------cé------------------------------kaka----------
----------------------------pato---------------------------
maicon és alves szélsők,így elöl és hátul is megfordulnak. mivel fáradhatatlanok, ez nem is gond. lass és xabi visszazár védekezésnél,ha esetleg a két szélső fenn ragad. cé is elég kitartó,így ő is visszább jön védekezni. gyakorlatilag 6-7 ember támad és 7-8 ember védekezik. hibátlan taktika,a bajnokságot úgy nyertem meg,hogy 101 pontom lett és 8 gólt kaptam(ha jól emlékszem). próbáljátok ki,csakúgy mint bastost. a srác a szélső támadótól a középső védőig mindent tökéletesen játszik.
én is hasonlóval próbálkozom a Barcánál, csak egyelőre még finomítani kell, nem vagyok elég effektív így...daffy írta:kitaláltam egy felállást:
---------------------------casillas-------------------------
----------ramos----------pepe----------carvalho-------
maicon----------------------------------------------alves
--------------------lass------------xabi--------------------
-------------cé------------------------------kaka----------
----------------------------pato---------------------------
maicon és alves szélsők,így elöl és hátul is megfordulnak. mivel fáradhatatlanok, ez nem is gond. lass és xabi visszazár védekezésnél,ha esetleg a két szélső fenn ragad. cé is elég kitartó,így ő is visszább jön védekezni. gyakorlatilag 6-7 ember támad és 7-8 ember védekezik. hibátlan taktika,a bajnokságot úgy nyertem meg,hogy 101 pontom lett és 8 gólt kaptam(ha jól emlékszem). próbáljátok ki,csakúgy mint bastost. a srác a szélső támadótól a középső védőig mindent tökéletesen játszik.
Én igen!!!elnino4 írta:Sziasztok
itt ki nyomja Xboxal neten?
Tudom, hogy nem ide tartozik, de már a PES 2009-ben aktualizálódtak a keretek a frissítés után. Egyszer október körül véglegesítik a nyári igazolásokat, majd márciusban a télieket. Sőt idén már a játékmeneten is javítanak a visszajelzések alapján év közben. Pl. decemberben az egyik csel (esernyő) "success rate"-jét vették jóval lejjeb, mert szinte minden játékhelyzetben meg lehetett csinálni. Már nem, csak ha tényleg optimális. Frissülnek a mezek is, a válogatottaknál elsősorban, a nyári mezcserék nyilván az új játékban jönnek ki.mekkora írta:Ma volt fifa11 ps3-m egy játékoskeret frissítés és tiszta durva Torres már a chelseaben nyomja, Affelay a barcában. nem gondoltam volna hogy ilyet fognak csinálni, hisz a következő játék lényege ( jelen esetben a fifa12) az is hogy mindig uj dolgokat tartalmaz, az uj játékoskeretet. fifa 10nél ez nem volt így hogy egy igazolást követően a játékban is átkerült a játékos. pl mikor a barca leigazolta Ibrát, akkor ő nem került át egy ilyen játékoskeret frissítést követően.
Hogy csináltad???Nekem x-box360 om van.mekkora írta:Ma volt fifa11 ps3-m egy játékoskeret frissítés és tiszta durva Torres már a chelseaben nyomja, Affelay a barcában. nem gondoltam volna hogy ilyet fognak csinálni, hisz a következő játék lényege ( jelen esetben a fifa12) az is hogy mindig uj dolgokat tartalmaz, az uj játékoskeretet. fifa 10nél ez nem volt így hogy egy igazolást követően a játékban is átkerült a játékos. pl mikor a barca leigazolta Ibrát, akkor ő nem került át egy ilyen játékoskeret frissítést követően.
off: Tud valaki n*ore meghívót szerezni?