Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Biztos nyitva lesz,csak épp nincs erre modi. Majd valaki kinyitja.Lionel Kicsi Messi írta:Élő közvetítés topik nem lesz nyítva?:O
Még jó, hogy a labda kerek.Ilúvatar írta:nem vagyunk abba a formában + tessék földreszállni.Kelemen Berti írta:Mivel Real Zaragoza, akkor 5-0 a tippem.![]()
szerintem meg egy 1 meccs a kispadon vagy egy hamarabbi lecserélés helyre ráznáfanbarca írta:Hát én azért nem félek attól, hogy VV visszaesik ma és szerintem Messinek játszania kell, mivel neki folyamatosan kell a plusz az önbizalomhoz. Ő agyilag és nem fizikailag kell féljen egy meccstől és felkészüljön rá. Remélem értitek.
+ Iniesta.csdewl írta:a padon : Pinto, Abidal, Adriano, Busquets, Villa, Jeffren , Afellay
Visca el Barca!!
hmm... Tartalékos kezdő, de ennek ellenére is nyernünk kell!soadroli írta:Valdés, Alves, Milito, Piqué, Maxwell, Mascherano, Xavi, Keita, Messi, Bojan y Pedro
Úgy látszik pihentet Pep. De jó lesz ez![]()
Bár szerintem még Pintonak kéne védeni..
vagy AffelayFecooo írta:egész jó, bár nem bántam volna, ha Messi nem kezd, vmint Keita helyett Thiago nevét olvashattam volnasoadroli írta:Valdés, Alves, Milito, Piqué, Maxwell, Mascherano, Xavi, Keita, Messi, Bojan y Pedro
Adriano lendületét kár megötrni, sajnálom hogy nem kezd. A középpálya jó. Keita ugye várható volt, bár én is jobban örültem volna Thiagonak. Elől Messi helyett talán kezdhetett volna Afellay, de 1 óránál többet ne semmiképpen ne játszon! Ahogy írtam, Messi és Bojan gólokat szeretnék ma este, de belefér ha más rúgja!soadroli írta:Valdés, Alves, Milito, Piqué, Maxwell, Mascherano, Xavi, Keita, Messi, Bojan y Pedro
Én Bojan helyett Villa-t néztem és írom itt a baromságokat.soadroli írta:Bojan be is fért...
Bojan be is fért...szajko írta:És Adriano is kezdhetne mondjuk Maxwell vagy Villa helyett. Meg Afellay vagy Bojan is befért volna...soadroli írta:Bár szerintem még Pintonak kéne védeni..
egész jó, bár nem bántam volna, ha Messi nem kezd, vmint Keita helyett Thiago nevét olvashattam volnasoadroli írta:Valdés, Alves, Milito, Piqué, Maxwell, Mascherano, Xavi, Keita, Messi, Bojan y Pedro
És Adriano is kezdhetne mondjuk Maxwell vagy Villa helyett. Meg Afellay vagy Bojan is befért volna...soadroli írta:Bár szerintem még Pintonak kéne védeni..
Dehogy nincsen, nekünk is azért van családi csomag, mert az alapcsomagban csak a S1 van benne, és a S2 csak a családibanInitom írta: Az érdekes!
Olyan csomag nincs is szerintem