Ment.Talma írta:chonggy: adj e-mail címet PÜ-ben.

én nyertem már az angol lottón, nyertem a yahoo-nál és a google-nél iskanty írta:Kaptam a yahoo-tól egy emailt, h nyertem 1 millió dollárt.Valakinek ilyen tapasztalat? kezdjek gondolkodni, h mire költsem?
![]()
Köszönöm a segítséget!Drigo írta:Talán nézz utána magad. Milyen szolgáltatónál vagy, milyen díjcsomaggal, mekkora volt az adatforgalom stb. stb. stb.
Igen, a wifi ingyenes.
érdekes, ha nekem anno valaki felajánlja, hogy beendeg a magba ráztam volna a farkam, mint a kutya.L.Messi 10 írta:Felvetettem ezt a megoldást is, de Ő azt mondta hogy szeretne egy sajátot. Aztán hogy ezt miért gondolja így azt nem tudom.Fecooo írta:
tudod van egyszerűbb megoldás is:
ha megbízol benne, akkor add meg neki a jelszavad, használjátok közösen
ha nem bízol meg eléggé benne, h megadd, akkor csak nem elég megbízható
egyszerű, de nagyszerű megoldás
Felvetettem ezt a megoldást is, de Ő azt mondta hogy szeretne egy sajátot. Aztán hogy ezt miért gondolja így azt nem tudom.Fecooo írta:
tudod van egyszerűbb megoldás is:
ha megbízol benne, akkor add meg neki a jelszavad, használjátok közösen
ha nem bízol meg eléggé benne, h megadd, akkor csak nem elég megbízható
egyszerű, de nagyszerű megoldás
Talán nézz utána magad. Milyen szolgáltatónál vagy, milyen díjcsomaggal, mekkora volt az adatforgalom stb. stb. stb.szajko írta:Fél percet böngésztem a neten a telóval az mennyi zsé?
Ja és a wifi ingyenes?
van egyszerűbb megoldás is:L.Messi 10 írta:Lenne egy kérésem ncore felhasználókhoz: nem tudna valaki ismerősömnek küldeni meghívót? Megbízható mivel beloadon is bőven pluszban van. Aki tud segiteni az legyen szives küldeni egy pü-t és megadom az e-mailjét. Előre is köszönöm(jük).
Szét kell szedni az alakzatokat.S.Agüero írta:Mit kell csinálni a játékban?
![]()
14. szint után megkaptam az ezüstérmetTim írta:Ördöglakatok gyűjteménye,ha tudjátok mi az..én a hatodiknál elakadtam,de ti biztos ügyesebbek lesztek.
Megcsináltam a hatodikat, címet elmentettem, és most megyek aludni..Tim írta:Ördöglakatok gyűjteménye,ha tudjátok mi az..én a hatodiknál elakadtam,de ti biztos ügyesebbek lesztek.
11-nél meguntamvargaakos írta:9esig csináltam, jó kis játék.Tim írta:Ördöglakatok gyűjteménye,ha tudjátok mi az..én a hatodiknál elakadtam,de ti biztos ügyesebbek lesztek.(csak hnapi iskolás dolgok miatt nincs idő tovább játszani..) De hétvégén folytatom.
(ha tudom:))