Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze intézünk, de akkor nem termen kell gondolkozni (nyár miatt) hanem műfűves pályán, mivel sokan leszünk és a terembe nem férünk be.Vito írta:én esküszöm fellépek innen Szegedről, ha lenne!!!
(ugyanis van autópályánk)
a HFCB már megvan -tényleg csak mi kellenénk!
termet gondolom a HFCB tudna intézni. na srácok?
Akkor csak az Eurobarca team csapatot kell megszerveznetek mert a Hungarian FC. Barcelona már kész csapat.Morminho írta:Akkor én az Eurobarca Xavi-jaMr. Master írta:Stipi stopi én leszek az Eurobarca ValdeseBercy írta:Ha Pesten lenne akkor egy Eurobarca vs. Hungarian FC. Barcelona tétmeccset is lehetne játszani.
Akárki nyer a végén mindenki örülni fog![]()
+tisztelőMr. Master írta:Raulit, te lehetsz az egyik kapufaNajó, nm bunkóskodok, de valahol mindenkinek el kell kezdeni. és mivel real-drukker vagy, ezért alapos hátrányból indulsz
Akkor én az eurobarca vízhordója..Morminho írta:Akkor én az Eurobarca Xavi-jaMr. Master írta:Stipi stopi én leszek az Eurobarca ValdeseBercy írta:Ha Pesten lenne akkor egy Eurobarca vs. Hungarian FC. Barcelona tétmeccset is lehetne játszani.
Én elvállalom az ellenfél szerepétMorminho írta:Akkor én az Eurobarca Xavi-jaMr. Master írta:Stipi stopi én leszek az Eurobarca ValdeseBercy írta:Ha Pesten lenne akkor egy Eurobarca vs. Hungarian FC. Barcelona tétmeccset is lehetne játszani.
Akkor én az Eurobarca Xavi-jaMr. Master írta:Stipi stopi én leszek az Eurobarca ValdeseBercy írta:Ha Pesten lenne akkor egy Eurobarca vs. Hungarian FC. Barcelona tétmeccset is lehetne játszani.
Stipi stopi én leszek az Eurobarca ValdeseBercy írta:Ha Pesten lenne akkor egy Eurobarca vs. Hungarian FC. Barcelona tétmeccset is lehetne játszani.
Akárki nyer a végén mindenki örülni fog
Remek ötlet!Bercy írta:Ha Pesten lenne akkor egy Eurobarca vs. Hungarian FC. Barcelona tétmeccset is lehetne játszani.
Akárki nyer a végén mindenki örülni fog
Jé hogy te milyen okosBadi írta:
van egy csomó terem, amit lehet bérelni, hogyha sokan összedobjuk a pénzt, akkor nem is drága
Drigo írta:De akkor hó van--->nem lehet focizniBadi írta:Charlie írta:Nekem csak nyáron jó,mivel sulim van,és nincsen sajna ilyen őszi,meg tavaszi meg ehhez hasonló szünetem!Ya meg a vizsgaidőszak..
C.
téli szünet csak van!
mondjuk két ünnep között
vagy akkor vizsgék vannak?
Akkor már elég keményen mennek a vizsgák!Sajnos.Badi írta:Charlie írta:Nekem csak nyáron jó,mivel sulim van,és nincsen sajna ilyen őszi,meg tavaszi meg ehhez hasonló szünetem!Ya meg a vizsgaidőszak..
C.
téli szünet csak van!
mondjuk két ünnep között
De akkor hó van--->nem lehet focizniBadi írta:Charlie írta:Nekem csak nyáron jó,mivel sulim van,és nincsen sajna ilyen őszi,meg tavaszi meg ehhez hasonló szünetem!Ya meg a vizsgaidőszak..
C.
téli szünet csak van!
mondjuk két ünnep között
Charlie írta:Nekem csak nyáron jó,mivel sulim van,és nincsen sajna ilyen őszi,meg tavaszi meg ehhez hasonló szünetem!Ya meg a vizsgaidőszak..
C.