Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
messideco
Presidente del Barça

2011.03.06. 20:12:54

A Lyonnal kezdtem karriert, az első év végén kupa+bajnokság:
A csapat jelenleg:
Lloris-Revelierre,Botia,Caceres,Cyssokho- Touré,Deco,Hleb- Giovanni dos Santos, Maxi Lopez, Jeffren

Cserék: Marquez,Henry stb...

A múlt szezonban Titi és Rafa is kezdő volt, Jeffren jobbhátvédként funkcionált, míg Caceres a bal oldalán a védelemnek. Henry balszélső volt, és csk.
Kép
"And my heart will leave you never."
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.03.06. 20:04:46

Már kérdeztem pár hónapja, de nemigen volt jelentkező.
11-ben a kapust milyen billentyűkombinációval tudom előrehívni szögletnél?
ferninho
Madridista

2011.03.06. 18:50:02

Barcaádám írta:kicsit trükköztem az arénába, ajánlom figyelmetekbe! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=IDIZUAyx2PU
most tényleg minden bántás nélkül, de azt hittem nyomsz néhány komolyabb trükköt, benyomsz egy chest flicket azt beollózod :)
erre meg...... :D
madridista
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.03.06. 15:15:56

kicsit trükköztem az arénába, ajánlom figyelmetekbe! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=IDIZUAyx2PU
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kurdt
Megmentő :)

2011.03.06. 12:10:26

Lionel85 írta:Pont azért jelenik meg minden évben, hogy ne kelljen mindig frissítéseket kiadni.
Ez pontosan így van! Az EA nem profitorientált, nem is gondolnak arra, hogy sokkal több pénz folyik be, ha minden évben kiadnak egy új játékot; őket csak az érdekli, hogy az emberek életét megkönnyítsék! :twisted: :twisted:

Viccet félretéve, mindig vannak ilyen és ehhez hasonlós frissítések; nézd meg a fifahungary.hu-t.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.06. 11:51:09

ab1daL írta:Nemtud valaki olyan oldalt, ahonnan le lehetne tölteni egy teljesen friss adatbázist FIFA 10-hez?
Igen, úgy hívják, hogy FIFA 11. :D Pont azért jelenik meg minden évben, hogy ne kelljen mindig frissítéseket kiadni. Aztán ha másra gondoltál adatbázis-frissítés alatt, akkor nem szóltam.
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.06. 11:40:45

Nemtud valaki olyan oldalt, ahonnan le lehetne tölteni egy teljesen friss adatbázist FIFA 10-hez?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
mekkora
Jugador d'estrella

2011.03.05. 12:13:53

ferninho írta:
mekkora írta: én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .
na végre egy ps3-as :D
vegyél fel légyszíves:
Ferni__

kettő alsóvonallal :)
oké meglesz.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
ferninho
Madridista

2011.03.04. 20:43:12

mekkora írta: én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .
na végre egy ps3-as :D
vegyél fel légyszíves:
Ferni__

kettő alsóvonallal :)
madridista
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.04. 20:37:56

Én a Feyenoord-al játszottam le egy idényt. A bajnokságot megnyertem 77 ponttal 7 ponttal magam mögé utasítva a Twentet, és 8-al az Ajaxot.
Kicsit irreálisan a PSV a 7. helyen végzett! :roll:
Elsősorban a stabil védekezésre építettem. Mindössze 12 gólt kaptam, ellenben csak 51 gólt rúgtam. A legtöbbször 1 gólos győzelmeket arattam, de a szezon döntő mérkőzésén 4-1-re legyőztem a Twentet!
A kupából a Breda vert ki a negyeddöntőben egy 1-0-val.
Költségvetésben nem álltam túl jól, de plusz 10 millát sikerült összehozni év végére. 3 játékos érkezett az alap keret mellé.
A felállásom:

------------------------------Mulder----------------------------
-----------------Vlaar------------------------Vidrio-----------
-D.Fernández-----------------------------------------M.Lumb-
--------------------Fer(csk)-----------------Bruins--------------------
---------------------------Wijnaldum------------------------
------Hernández--------------------------------------Biseswar
------------------------------D.Viana---------------------------

A két vkp közül Bruins univerzálisabb. Felér a támadásokkal is. Hernández ingyen érkezett. (nem Chicarito! :) ) mexikói szélső. Villámgyors és nagyon gólerős. Vianat is ingyen szereztem. Portugál csatár, 21 góllal zárta az idényt. Wijnaldum pedig a kiszolgáló emberem, 14 gólpasszal.
Fer pedig a legbiztosabb pont a csapatban.

Az új idényben célom a bajnoki cím megvédédse, plusz a kupa megnyerése. A BL csoportom: Marseille,Valencia, Arsenal. Nem túl könnyű, de megcélzom a 3. helyet.

Röviden ennyi, majd leírom a 2. szezonomat is! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mekkora
Jugador d'estrella

2011.03.04. 19:44:16

Messidona10 írta:Téli átigazolási patch-csel milyen tapasztalataitok vannak? Semmi ártó hatása nincs a játékra? (Értem ez alatt az indokolatlan kilépkedést pl.) Csak a nagyobb igazolások vannak benne, vagy azért rendesen megcsinálták?
én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.04. 18:59:48

daffy írta: ----------------------hart-------------------
sagna-----richards--------garay---------?
-------------------fletcher---------------
-------------modric--------rosicky--------
briand--------------------------------bastos
-------------------neymar------------------
pad: de gea,abou diaby,marchisio,
Én balbekk posztra Abidalt tudnám ajánlani mert a játékban is nagyon elegánsan védekezik, passzol és segíti a támadásokat.
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.03.04. 18:55:11

Téli átigazolási patch-csel milyen tapasztalataitok vannak? Semmi ártó hatása nincs a játékra? (Értem ez alatt az indokolatlan kilépkedést pl.) Csak a nagyobb igazolások vannak benne, vagy azért rendesen megcsinálták?
daffy
Madridista

2011.03.03. 16:28:23

ferninho írta:...
meglesz. legkésőbb hétfőre.
egyébként akkor hadd javasoljak pár taktikát és felállást,ami nekem nagyon bejön. a juventusé egy az egyben és a lyoné is. a juve 4-4-2-t játszik,rettentő stabil. a lyon két szélső cselgéppel,amolyan barcás felállásban,talán a 3 belső kp nem annyira támadó,így az is stabil.
az alap brazil felállás is jó,de csak akkor,ha nagyon jól védekezel:
------------------kapus------------------
jh-----------kh-----------kh----------bh
--------------------vkp-------------------
-jtk---------------ktk------------------btk
---------------cs---------cs-----------------
ez a klasszikus realos lőj többet,mint ahányat kapsz taktika. ha a két szélső hátvédet felfuttatod,akkor a gól garantált.
pár játékost is ajánlok: fletcher(81-82es alapból és nagyon univerzális,vkp-nak tökéletes és olcsó). neymar(számomra a játék legjobb játékosa. gyors,nagyon jól cselez és bármilyen szögből,távolságból és lábbal be tud találni. de tényleg. néha összeszharom magam rajta. olcsó). bastos(talán a középső középpályás kivételével mindent hibátlanul megold. jól szerel,erős és jól is lő). modric(olcsó belső kp-s. fletcherrel együtt kijön 35millából és jól kiegészíti). marchisio(a másik vkp és szintén olcsó). van még pár,inkább írok egy kezdőt belőlük :D
----------------------hart-------------------
sagna-----richards--------garay---------?
-------------------fletcher---------------
-------------modric--------rosicky--------
briand--------------------------------bastos
-------------------neymar------------------
pad: de gea,abou diaby,marchisio,
ferninho
Madridista

2011.03.03. 15:55:47

daffy írta:ferninho!
itt vannak a képek. ez a milan brazilosítása után készült,de a felállás ugyan az. nem vagyok egy taktikai zseni,így a taktika kezdetleges. egyedüli veszélyt a kontrák jelentenek a csapatra,de akkor fel kell rúgni a kp-n az ellent :wink:
hopp,az aktivitás lemaradt. maicon,lucio,silva védők,nem mennek előre egyáltalán. bastos és alves nagyon előre megy és nagyon hátra is,van tüdejük hozzá. melo nem támad,de egy picit hátramegy. motta támad egy kicsit és csak kicsit védekezik. kaka és robinho közül az egyik kicsit visszazár,a másik nem,így labdaszerzés esetén pato és kaka/robinho már fent vannak.
köszi szépen, de ez a vége így egy kicsit bonyolult lett :D
szóval ha nagyon ráérsz légyszi azt is fotózd le, meg vannak ugye azok az irányvonalak is az alakzat csinálásnál (hogy merre mozogjon védekezésénél és támadásná), az is elég fontos lenne :)
és bocs, hogy ilyen telhetetlen kis Kép-nek tűnök, de tényleg jól jönne, mert mindig csinálok egy jó felállást és egy idő után egyszerűen "kipukkad" és mindig kikapok vele... :lol: szóval kb zsinórban nyerek 10-15 meccset,utána meg ugyanennyit vesztek

most is a fifa 11-nél megakadtam online játéknál 4500 pont körül (fifa 10-be is itt akadtam el) és most végre sikerült felmennem 5350-re :) :lol:

szóval nagyon kérlek szépen ezeket még vhogy :)
madridista
daffy
Madridista

2011.03.03. 10:48:34

ferninho!
itt vannak a képek. ez a milan brazilosítása után készült,de a felállás ugyan az. nem vagyok egy taktikai zseni,így a taktika kezdetleges. egyedüli veszélyt a kontrák jelentenek a csapatra,de akkor fel kell rúgni a kp-n az ellent :wink:
hopp,az aktivitás lemaradt. maicon,lucio,silva védők,nem mennek előre egyáltalán. bastos és alves nagyon előre megy és nagyon hátra is,van tüdejük hozzá. melo nem támad,de egy picit hátramegy. motta támad egy kicsit és csak kicsit védekezik. kaka és robinho közül az egyik kicsit visszazár,a másik nem,így labdaszerzés esetén pato és kaka/robinho már fent vannak.
szajko
Director del Fútbol

2011.03.02. 16:07:30

daffy,nem rossz,de ha adhatnék egy tippet akkor Lass helyett Banega vagy De Rossi...

Liverpoolom:
-----------------------------Reina/D.Alves---------------------------
V.d. Wiel/G.Johnson---Albiol/Milito---D. Luiz/Agger---Cissokho
-------------------------------------------------------------------------
-----------Gerrard/Lucas-------De Rossi/R. Meireles-------------
--Elia/P.Hernández-------------------------------A.Young/J.Cole--
----------S. Agüero/Kuyt-------------L.Fabiano/L.Suárez---------

Még 1 csere balhátvéd fog érkezni.

A kapusom nem Dani,hanem Diego Alves :D
daffy
Madridista

2011.03.02. 15:42:41

amint box közelbe jutok,megcsinálom. várhatóan holnap
ferninho
Madridista

2011.03.02. 14:40:05

daffy írta:kitaláltam egy felállást:

---------------------------casillas-------------------------
----------ramos----------pepe----------carvalho-------
-------------------------------------------------------------
maicon----------------------------------------------alves
--------------------lass------------xabi--------------------
-------------cé------------------------------kaka----------
----------------------------pato---------------------------

maicon és alves szélsők,így elöl és hátul is megfordulnak. mivel fáradhatatlanok, ez nem is gond. lass és xabi visszazár védekezésnél,ha esetleg a két szélső fenn ragad. cé is elég kitartó,így ő is visszább jön védekezni. gyakorlatilag 6-7 ember támad és 7-8 ember védekezik. hibátlan taktika,a bajnokságot úgy nyertem meg,hogy 101 pontom lett és 8 gólt kaptam(ha jól emlékszem). próbáljátok ki,csakúgy mint bastost. a srác a szélső támadótól a középső védőig mindent tökéletesen játszik.
egy screenshotot (pl telóval lefényképezed), ha csinálnál a felállásról annak örülnék :)
szóval légyszi csinálj :D
és a felállásban ugye lehet állítani, hogy merre mozogjon meg hogy mennyire legyen aktív az is kéne, meg pluszba az egyéni taktika
:D
nagyon szépen megköszönném a fáradozásaidat :)

amúgy én most a barcával játszok
5-3-2-be

5 védő :
jobbvédő és így sorba:
Adriano, Abidal, Piqué, Keita, Mascherano
előttük
Iniesta, Busquets, Xavi
elől meg Messi és Dani Alves

a védelem így nagyon jó és elől is meg tudom verni a védőket a gyorsasággal plusz a kp-ból mindig felér valaki és besegít.
a védekezés meg természetesen ezzel nagyon jó :D
madridista
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.02. 12:36:36

daffy írta:kitaláltam egy felállást:

maicon és alves szélsők,így elöl és hátul is megfordulnak. mivel fáradhatatlanok, ez nem is gond. lass és xabi visszazár védekezésnél,ha esetleg a két szélső fenn ragad. cé is elég kitartó,így ő is visszább jön védekezni. gyakorlatilag 6-7 ember támad és 7-8 ember védekezik. hibátlan taktika,a bajnokságot úgy nyertem meg,hogy 101 pontom lett és 8 gólt kaptam(ha jól emlékszem). próbáljátok ki,csakúgy mint bastost. a srác a szélső támadótól a középső védőig mindent tökéletesen játszik.
én is hasonlóval próbálkozom a Barcánál, csak egyelőre még finomítani kell, nem vagyok elég effektív így...

---------------------------VV-------------------------
----------Piqué----------Yaya----------Abidal-------
Alvés--------------------Busi-----------------------------
--------------------Xavi------------Iniesta--------------------
----------------------------Messi---------------------------
-------------Pedro------------------------------Villa----------

vhogy így ;)

Dani helye persze képlékeny :)
nagypeterhu
Barça B

2011.03.02. 12:05:03

elnino4 írta:Sziasztok
itt ki nyomja Xboxal neten?
Én igen!!!

Van is egy onine közösségünk, ahol bajnokságokat szervezünk online-offline egyaránt. Bár igaz mi a PES-sel játszunk, de sok olyan van nálunk aki FIFA-zik is.

Gyere nézd meg nyiss egy topikot, biztos lesz jelentkező:
http://peshun360.dataglobe.eu/

Üdv
nagypeterhu
Barça B

2011.03.02. 12:00:27

mekkora írta:Ma volt fifa11 ps3-m egy játékoskeret frissítés és tiszta durva Torres már a chelseaben nyomja, Affelay a barcában. nem gondoltam volna hogy ilyet fognak csinálni, hisz a következő játék lényege ( jelen esetben a fifa12) az is hogy mindig uj dolgokat tartalmaz, az uj játékoskeretet. fifa 10nél ez nem volt így hogy egy igazolást követően a játékban is átkerült a játékos. pl mikor a barca leigazolta Ibrát, akkor ő nem került át egy ilyen játékoskeret frissítést követően.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de már a PES 2009-ben aktualizálódtak a keretek a frissítés után. Egyszer október körül véglegesítik a nyári igazolásokat, majd márciusban a télieket. Sőt idén már a játékmeneten is javítanak a visszajelzések alapján év közben. Pl. decemberben az egyik csel (esernyő) "success rate"-jét vették jóval lejjeb, mert szinte minden játékhelyzetben meg lehetett csinálni. Már nem, csak ha tényleg optimális. Frissülnek a mezek is, a válogatottaknál elsősorban, a nyári mezcserék nyilván az új játékban jönnek ki.
daffy
Madridista

2011.03.02. 11:18:36

kitaláltam egy felállást:

elnino4
Barça B

2011.03.01. 21:09:23

Sziasztok
itt ki nyomja Xboxal neten?
Kép
Rio Ferdinand Tweet : "Messi just flicked it up and over the keeper like he was on Fifa11... "
Visca el Barca :arrow: Best Video :arrow: ESL-profile
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.02.27. 19:50:52

mekkora írta:Ma volt fifa11 ps3-m egy játékoskeret frissítés és tiszta durva Torres már a chelseaben nyomja, Affelay a barcában. nem gondoltam volna hogy ilyet fognak csinálni, hisz a következő játék lényege ( jelen esetben a fifa12) az is hogy mindig uj dolgokat tartalmaz, az uj játékoskeretet. fifa 10nél ez nem volt így hogy egy igazolást követően a játékban is átkerült a játékos. pl mikor a barca leigazolta Ibrát, akkor ő nem került át egy ilyen játékoskeret frissítést követően.

off: Tud valaki n*ore meghívót szerezni?
Hogy csináltad???Nekem x-box360 om van.
Internet nélkül is lehet csinálni.
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Válasz küldése