Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelenlui1698 írta:Cell 211-et látta már valaki?
Csont nélkül (Blue Chips)kanty írta:Srácok!
Olyan filmek érdekelnek, amelyek a fő témája a kosárlabda.
Köszi.
Én is nemrég láttam és kábé hasonló a véleményem.Nem rossz film,de azért hanyatt nem is dobtam tőle magam ettől sem...Lionel85 írta:Tolvajok városa
Hasonló film a Takershez, nem annyira pörgős, de a téma hasonló. Sok az üresjárat benne, viszont amikor akció van, akkor adnak rendesen egymásnak.
8/10
elsővel kezdd mindig ..mert azutan nemfogod érteni ..KingSimon írta:Amúgy most nézem 5 évados,melyik évad a legjobb?:)
Épp arra készülök,a hosszú filmezésre,fel vagyok fegyverkezve popcornnal és koka-kólávalgeridoss írta:KingSimon írta:Sziasztok!
Ma este belekezdenék a Dexter vagy Smallville sorozatba,aki látta,melyiket ajánlaná?Köszönöm!
A Smallville-ben annyira nem vagyok otthon, de azt garantálhatom neked, ha elkezded a Dextert, hosszú éjszakád lesz ...
Azt a sorozatot abbahagyni.. keményebb mint leszokni a kokóról.
En a dextert nezem es brutal joKingSimon írta:Sziasztok!
Ma este belekezdenék a Dexter vagy Smallville sorozatba,aki látta,melyiket ajánlaná?Köszönöm!
KingSimon írta:Sziasztok!
nekem a no.1 a SmallvilleKingSimon írta:Sziasztok!
Ja, a lui által említett Carter edző egy egész jó darab. De ha kosaras film, akkor mégiscsak a Space Jam az etalon!kanty írta:Srácok!
Köszi.
Carter edző ami hirtelen eszembe jut.kanty írta:Srácok!
Köszi.
Én igen. Bár már elég régen, de arra biztosra emlékszek h tetszett. Szerintem érdemes megnézni. (ha jól emlékszek spanyol hanggal néztem és ez külön tetszett /rem nem keverem vmivellui1698 írta:Cell 211-et látta már valaki?
láttad már A tégla c.filmet? tudom ajánlani, ha még nemGauchomester írta:A héten bepótoltam pár elmaradásom. Így utólag nem tudom miért maradtak ki ezek anno. De jobb később, mint soha.
Becstelen Brigantyk
Részben azt kaptam, amit vártam. Elcsépelt történelmi háttér, de mégis más megközelítés. Néha vontatott volt, de amikor esemény volt, az ember csak kapkodta a fejét, és mindig váratlan fejlemények jöttek. Christopf Waltz hatalmas forma. Tarantino meg...mindenkit "megöl" a végére. Mi más.
8/10
Viharsziget
Na mondjuk ez az első perctől fogva magával ragadt. Kb nem pislogtam. Di Caprio nem a kedvencem, de most dícséret illeti. A sztori meg egyszerre zavaros, ugyanakkor követhető. A végén nekem a Hatodik érzék ugrott be. Kb ott volt ekkora fordulat a végén. De így visszagondolva az apró jelenetek, amik furcsák voltak a film közben is értelmet nyertek.
10/10
Törvénytisztelő polgár
Az ember együtt érez a főhőssel, de egy idő után már túlzás, hogy mindenki hibás a felesége ügyében. De mégis az ember végig mellette áll, legalábbis én így voltam vele. Bosszúállós filmnek elég véres, akciójelenetekben sincs hiány.
8/10
Leomessi14 írta: SPOILER!
A vege zsenialis csavar.En mar bizots voltam benne egy ido utan mikor a korhazba kerul,hogy nem almodta s megtortent,de megse...