2011.03.04. 11:19:44
messi2009 hosszú hsz-vel egyet értek, LG meglátása is jó volt, hogy Mourinho-nak ez az első éve, másodikban szokott "robbantani"!Kérdés, hogy hagyják-e dolgozni, számunkra jó lenne ha nem, mert azért ez a RM veszélyes!De amit már mi is leírtuk, csak Perezék nem jönnek rá, hogy szisztematikus munkával tudnak eredményt elérni!
Jó úton haladnak, rengeteg a fiatal, s nem hozzánk kell mérni a csapatukat!Amit Mourinho is elmondott, tavalyhoz, s őt előző évekhez képest fejlődés van eredményekben, s Mourinhot ezért hozták!
Amíg nem lesz kellő türelem a fővárosban addig nem lesz ott foci!
Daffy tudom sokszor írod „robotok” vannak, s már beszéltünk is erről, de megvan azért szerintem a kellő egyensúly a jó munkások, s a meglepő húzásokra képes focisták is a csapatodban!
És az teljesen igaz mindegy 1:0-ra nyersz vagy 7:0-ra, nagyon messzemenő következtetések nem szabad leszűrni, meg összességében évvégén lehet „bizonyítványt osztani”!Addig jóslatok vannak akár velünk akár a Madriddal kapcsolatosan is!Hosszú még a bajnokság, biztos, hogy ők az utolsó vérükig harcolnak, lehet majd jönnek a hangok akár Madridból is, de Mourinho nem olyan aki ezt feladná a BL meg teljesen más, ott adott napi forma dönt, hiába vannak favoritok elég ritkán jönnek össze „álomdöntők”!Pl idén egy Shaktar mindenkire veszélyes, s sokáig surranhatnak akár mint anno egy Porto!
Szóval én nem írnám le a Madridot, s még nagyobb boldogsággal tölt el, hogy a Mourinho edzette csapat előtt vagyunk „magabiztos” 7 pontos előnyben, s számomra ez a legfontosabb, hogy a bajnokságot megnyerjük, BL vagy kupa másodlagos, ott nem ütközik ki melyik a jobb csapat!De természetesen jó lenne „mindent” begyűjteni, de mis csak májusban kapunk ezekre választ!