Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemrég volt megvitatva, hogy mindig "eltűnik a topic". Ami részben igaz is, mert nem sokszor sérült Valdes, ezért nem sokat írnának Pinto topicjába. Ezért ebbe a topicba kell írni a többi kapusról isgeridoss írta:
Egybként miért nincs saját topikja?
1 gólt kapott a Bilbao ellen büntetőből.Cali írta:Mivel nincs Pintonak saját topicja ezért ide írom egyszerű kérdésem!
Mióta Valdes sérült, és a copfosáll a kapuban, azóta mennyi gólt kapott a csapat?
Az első potya, ok, bár a másik szemszögből, zseniális, mert ezek a labdák 98%ban középre vannak gurítva, tehát célszerűbb már kimozdulni, előre, de mivel képbe vagyok bizonyos dolgokkal tudom erre az a válasz, h a kapus nem kaphat gólt a rövidbe.Hát nah megtörtént...noname írta:Akkor most kulturáltabban:
Mind2 gólt az Arsenal ellen potyagólnak találom, mi több, utóbbit nagyobbnak.
Az első gólnál rosszul zárta a szöget, ami nem egyedi eset(ha jól emlékszem ugyanezt tette Maiconnal is tavaly). Rosszul helyezkedett, hibázott, az ő gólja volt, de ezt még megbocsájtottam volna, azonban csak rontotta a helyzetét.
A második gólnál rossz irányba indult, ezért nem kaphatta el a labdát, de kérdem én: Miért indult el jobbra már azelőtt, hogy látta merre megy a labda. Ha tizi lett volna, megértem, hogy előre elvetődik valaki, de ez egy gyors akciógól volt, tehát nem volt lehetősége Arshavinnak erősen ellőnie, így ilyen esetben a kapus nem kell elvetődjön. Ha megvárja, hogy lássa merre megy majd a labda, biztos vok benne h kivédte volna. Ostobán védett, nincs rá más szó!
Tegnap is láttuk, hogy meg tudja oldani. Azért kicsit megijedtem, amikor hallottam, hogy megsérült Vladés. Pintonak néha van egy-két kegyetlen bakija, főleg a kifutásokkal. Amúgy meg bravúrkapusnak tartom.LG írta:Sztem Pinto megfogja oldani, elég jó kapus azért ő.herlius írta:A francba! Az este fél füllel mintha hallottam volna a kommentátortól, hogy másfél hónap, de azt hittem csak rosszul hallok. Szóval mégsem. Hát ez elég nagy szívás. Remélem Pinto elég tökös lesz erre a pár hétre.
Sztem Pinto megfogja oldani, elég jó kapus azért ő.herlius írta:A francba! Az este fél füllel mintha hallottam volna a kommentátortól, hogy másfél hónap, de azt hittem csak rosszul hallok. Szóval mégsem. Hát ez elég nagy szívás. Remélem Pinto elég tökös lesz erre a pár hétre.
Sérültkicsics írta:Igen ennyi az egesz hibas volt de nem rajta ment el ezt senki nem mondta...![]()
De hogy nem azert padozik az tuti![]()
Pinto is jo kapus volt is par nagy vedese tegnap is