Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
pitta19
Jugador d'estrella

2011.03.03. 00:09:09

eric írta: Lefujták a meccset, a 3 pont jóleső tudatában lekapcsoltam a tv-t, feláltam a kényelmes kanapémból, megírom ezt a posztot, és lefekszem aludni. Holnap egy fingnyit nem fogok agyalni, hogy mit hogy mettől meddig kellett volna, hanem várom a Zaragoza elleni meccsünket. És kész. Tegyetek ti is így ;)

Szívemből szóltál!
samy85
Capitá del Barça

2011.03.03. 00:08:34

Pavel írta:Beleizzadtam a meccsbe. Adriano volt a legjobb.
Ini Xavi kumma sz*r volt. Ilyen gyengén nagyon régen láttam kettőjüket játszani. A lényeg megvan, de egy elbeszélgetés megint rájuk férne.
Messi a gólja ellenére nagyon gyenge napot fogott ki.
nem játszott xavi olyan rosszul szerintem!! persze elmaradt a csúcsformájától, de azért összességében nem volt rossz!
Iniesta sulytalan volt nagyon , eltűnt hosszui percekre, és sokat rontott tőle szokatélan moson! Messi első félidei játékával nem volt probléma, hiszen a cselei be-bejöttek és vállalt magára jócskán! valóban a Legjobb Adriano volt! egész mecsen jol játszotta el a szerepkörét! védekezett támadott agilis volt!

A cxsapat teljesítményelégvolt ide de az egyéni előadások... azok nem voltak valami jok ma! sok eladott labda, elpattanos labdakezelés, csinpasszok! ettől a bl-ben jobb teljesítmény kell mindenkitől!... ha továbbjutunk, akkor végre már a normál védelem állhat fel a nk kupában!!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.03. 00:06:30

Küzdős, hajtós meccs.

Valami nem stimmelt, olyan kényelmetlen érzésem volt, és az egyik bevágás alapján ezt Guardiola is érezte. :D

Ennek ellenére azt gondolom, hogy megérdemelten nyert a csapat. A Valenciát is csak dicsérni tudom, nagyszerűen játszottak.
eric
Barça B

2011.03.03. 00:04:36

Tudjátok mit szeretek az ilyen meccsekben? Azt, hogy mivel egy nehezen megszerezhető 3 pontra tettem már a kezdés előtt is a dolgot, így nem fárasztom az agyam a meccsen utólag. Valszeg egy másik 3 gólos Barca siker után jóizűen elemezgetnék én is, hogy ki hogy játszott, ő és ő jóvolt, ő lehetett volna pontosabb, viszont ő pocsék volt, stb... de ez a meccs nekem full arról szólt, hogy csak legyen meg a 3 pont. Úgy érzem nincs is értelme mélyebben belemennünk, nekünk szurkolóknak a dologba, mert fárasztó és nehéz bárkiről ilyenkor elemezgetni a csapatból.

Lefujták a meccset, a 3 pont jóleső tudatában lekapcsoltam a tv-t, feláltam a kényelmes kanapémból, megírom ezt a posztot, és lefekszem aludni. Holnap egy fingnyit nem fogok agyalni, hogy mit hogy mettől meddig kellett volna, hanem várom a Zaragoza elleni meccsünket. És kész. Tegyetek ti is így ;)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.03. 00:03:58

Pavel írta:Beleizzadtam a meccsbe. Adriano volt a legjobb.
Ini Xavi kumma sz*r volt. Ilyen gyengén nagyon régen láttam kettőjüket játszani. A lényeg megvan, de egy elbeszélgetés megint rájuk férne.
Nem vársz te egy kicsit sokat egy frissen felépült játékostól? Xavi csak tegnap kapta meg az orvosi engedélyt, ehhez képest végigtolta a meccset. Ahhoz képest, hogy állandóan 2-3 ember lógott a nyakán egyáltalán nem volt rossz. Nem most kell pengésnek lenni, hanem a szezon finisében. Kellenek az ilyen rakkolós meccsek is néha.
Dantes
Jugador del Barça

2011.03.03. 00:02:28

Gratulálok a csapatnak, izzasztó mérkőzésen nyertünk - a helyzetek alapján - megérdemelten (kell ilyen is).

A Valencia jól játszott, és 'hál istennek kevésbé durván, mint amire számítottam (jobban zavart a kommentátor).
galamb
Jugador del Barça

2011.03.03. 00:00:31

Nagyon kemény ellenfél volt a Valencia, de megérdemelten nyertünk, még ha nem is tündökölt a csapat, megvoltak a helyzeteink, igaz a Valenciának is a adódtak lehetőségei. Én személy szerint azt kaptam, amit vártam, ne felejtsük Pepnek ez az első győzelme Valenciában! Minden elismerésem a házigazdáknak is, jól játszottak, egálra simán lehozhatták volna a mérkőzést, de hála Istennek mi bizonyultunk jobbaknak. Még egy nagyon fontos és határozott lépés a bajnoki cím elnyerése felé.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.03.02. 23:59:46

Beleizzadtam a meccsbe. Adriano volt a legjobb.
mess2009
Director del Fútbol

2011.03.02. 23:59:21

szkeptikus06 írta:Még a meccs vége előtt gyorsan leírom a gondolataimat. Ezen sokat a végeredmény már nem változtathat.
Az számomra tény,hogy fáradt a csapat. De mindemellett az akarat sem az igazi. Hátul passzolgatnak tanácstalanul, keveset mozognak, nem sprintelnek labdákért, összességében nem hajtanak. Az egész csapaton, de kiváltképpen Messin ezen felül olyan önteltséget érzek,hogy az iszonyat. Nagyon jól cselez és kellenek a cselei,de 3 ember után miért nem lehet egyszerűen lepasszolni? Vagy ha két ember van a nyakán miért kell még vinni,miért nem egyszerűbb leadni az üresen álló Villának. Az más kérdés,hogy Messi formán kívül van, erről nem feltétlenül tehet,fáradtság okozhatja valószínűleg, de az önteltség ,önzőség az csak rajta múlik. Az Arsenal meccsen is ezt éreztem és most is.
a csapat egészére kivetítve pedig az önteltség abban mutatkozik meg,hogy ráérősen játszunk, mintha 3-0-ra mennénk. Igazából egy játékost nem tudnék most kiemelni,aki jól játszik.

Már csak a csodacserét várom :Keitát. Hátha vág egy mesterhármast 10 perc alatt :roll:

És amit kifelejtettem: a csapat összhangjáról annyit ,hogy reklamálnak ,vitatkoznak egymással,stb. Talán inkább játszani kellene.
Messi a csapat legjobbja általában és ma is az volt!! mi az hogy önző??!! ki rugja be ? Talán Villa? egyelen helyzetét sem volt képes megoldani ma! és ki menjen át az ember-falon? ha nem Messi? sokat hibázott? igen egy állandó brigád lohol a nyomában! egyébként ma még külön nehézséget okozott a passzolásokban, hogy rendkívül jól zártak a Valenciaiak, és igy a passzok zömét blokkolták. ha valaki ma gyenge volt az Iniesta! sajnos az ő "hiánya" nagyon meglátszott a játékunkon.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.02. 23:58:32

no megvan :)

Amúgy mitől volt szerencsés Messi gólja? az volt a bravúr,hogy takarásból, egy gyors labdára leért ennyire a kapus.

Amúgy azt nem értettem a Keita cserénél,hogy amikor labdát kéne tartani, akkor miért Iniestát hozza le? Ezzel a cserével csak csökkentette a nyerési esélyeinket. Keita behozatala akkor lett volna hasznos és érthető, ha leszedi elölről Villát. De így posztot gyengített Pep.

No mindegy. Behúztuk ezt a roppant fontos mérkőzést, úgyhogy grat.
Legalább ennyi örömöm akadt ma.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.02. 23:58:02

Hatalmas győzelem volt ez a csapattól. Szvsz ez az utóbbi évek egyik legjobb Valencia-ja, de még őket is meg tudtuk verni. Aki hiányolta a Barca-tól a brillírozást, az nincs tisztában ennek a Valencia-nak az erejével. Félelmetesen jól össze vannak rakva, erősek, gyorsak és nagyon nagy küzdők (ez egyébként abból is látszik, hogy a góljaik legnagyobb százalékát a meccsek utolsó 10-15 percében szerezték). Nem voltunk nagyon jók, a második félidő eleje nagyon meleg volt, de a csapat jól osztotta be az erejét és ma (is) többen voltunk egy Messi-vel. Gratula a csapatnak, ez igazi férfimunka volt!
Deus
Boixos Nois

2011.03.02. 23:54:45

MoM: Adriano.

ez tök egyértelmű. Jól mozgott a pályán, jól támadott, ezen kívül egy gólpassza is van.

Óriás kő esett le a szívemről mikor bíró lefújta a meccset 1-0nél. Phewww...

Messi gólja meg nem enyhén volt szerencsés... De kit érdekel...
KépKép
Barcamatthew
Barça B

2011.03.02. 23:54:17

Érdekes, nekem olyan érzésem van h ma a Valencia jobban megszorongatott minket mint az Arsenal, itt nyertünk-ott viszont kikaptunk. Ma kellett a szerencse is, az Arsenal ellen sem lesz gond szvsz :twisted:
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.03.02. 23:53:37

Csak megvan.Küzdött a csapat rendesen így megérdemelt a győzelem.Zaragoza ellen jöhet egy kissebb gála aztán az Arsenal-t lazán kiverjük.:D
Am a végén Tito meg Pep nagyon nagyok voltak.:D:D:D
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.02. 23:53:31

Óriási köszönet az égieknek! Botrányos játék volt ez a mai. Zaragoza ellen remélem pihennek páran. Nem elemzem a meccset, sok pozitívum nem igazán volt benne.
u.i.: remélem a Schalke kiveri a Valenciat a BL-ből :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.03.02. 23:54:32-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.02. 23:51:29

Valóban a fáradság a fejekben vélhető fel olykor!
Ezek a legfontosabb meccsek, s mutatják a csapat erejét, hogy így hogy 2-3 naponta vannak meccsek, s folyamatos eredmény kényszer van a csapat gyűjtögeti a potokat!
Természetesen voltak hibák, főleg a KP-n, de a 3 pont a legfontosabb!
Guardiolától külön kiemelendő, hogy nagyon jó érzékkel Stankevicius oldalára berakta Adriano-t aki meg is hálálta a bizalmat, s nálam a meccs embere lett!
Szép és fontos győzelem, még ha a játék nem is vol az igazi!
Kép
Kép
Kép
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.03.02. 23:22:39

Még a meccs vége előtt gyorsan leírom a gondolataimat. Ezen sokat a végeredmény már nem változtathat.
Az számomra tény,hogy fáradt a csapat. De mindemellett az akarat sem az igazi. Hátul passzolgatnak tanácstalanul, keveset mozognak, nem sprintelnek labdákért, összességében nem hajtanak. Az egész csapaton, de kiváltképpen Messin ezen felül olyan önteltséget érzek,hogy az iszonyat. Nagyon jól cselez és kellenek a cselei,de 3 ember után miért nem lehet egyszerűen lepasszolni? Vagy ha két ember van a nyakán miért kell még vinni,miért nem egyszerűbb leadni az üresen álló Villának. Az más kérdés,hogy Messi formán kívül van, erről nem feltétlenül tehet,fáradtság okozhatja valószínűleg, de az önteltség ,önzőség az csak rajta múlik. Az Arsenal meccsen is ezt éreztem és most is.
a csapat egészére kivetítve pedig az önteltség abban mutatkozik meg,hogy ráérősen játszunk, mintha 3-0-ra mennénk. Igazából egy játékost nem tudnék most kiemelni,aki jól játszik.

Már csak a csodacserét várom :Keitát. Hátha vág egy mesterhármast 10 perc alatt :roll:

És amit kifelejtettem: a csapat összhangjáról annyit ,hogy reklamálnak ,vitatkoznak egymással,stb. Talán inkább játszani kellene.
Andris
Adminisztrátor

2011.03.02. 21:35:00

két opcióm van, leírtam élő közv topikba, de perpill a legvalószínűbb szerintem az, hogy a megszokott játékrendszerünkben Alves játssza Pedro szerepét, Adriano meg az ő eredeti helyén.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
levproff
Director del Fútbol

2011.03.02. 21:30:55

Szerintem Adriano balszélső, mögötte Ini.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.02. 21:30:33

Ez a veszélyes idegenbeli meccsekre preferált felállás, bár akk Masch helyett Keita szokott játszani. Kíváncsi leszek erre, szerintem ezzel a középpályát próbáljuk uralni és kivédeni a Valencia letámadását, mert a 3 támadónkhoz nehezen jutna fel a labda, és meg lenne ölve a játékunk. Így kíváncsi leszek, hogy mit alkotunk!
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.03.02. 21:24:08

ab1daL írta:Ez honnan jött Pepnek? :shock: Adriano játszik középpályán?
Nem! Maxvell helyett!:) Szerk.: Most látom télleg neked van igazad! Bocsi akkor:) Érdekes mindenesetre!
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.02. 21:23:05

Ez honnan jött Pepnek? :shock: Adriano játszik középpályán?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.03.02. 21:19:53

Pedro nem kezd!! Ini Villa Messi támad!

Maxi sem játszik---> helyette Adriano. Alves - Piqué - Abidal -Adriano
Kép
Barcafan9
Jugador del Barça

2011.03.02. 21:18:51

S.Agüero írta:Valahogy most mintha megéreztem volna, h 3-0-ra nyerünk, isteni sugallat lehetett. :D
Meccs végén meglátjuk. :P
Úgy legyen! :D :twisted:
Kép
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.03.02. 21:17:04

S.Agüero írta:Valahogy most mintha megéreztem volna, h 3-0-ra nyerünk, isteni sugallat lehetett. :D
Meccs végén meglátjuk. :P
ÁMEN:D
Kép
Lezárt