Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
eric írta: Lefujták a meccset, a 3 pont jóleső tudatában lekapcsoltam a tv-t, feláltam a kényelmes kanapémból, megírom ezt a posztot, és lefekszem aludni. Holnap egy fingnyit nem fogok agyalni, hogy mit hogy mettől meddig kellett volna, hanem várom a Zaragoza elleni meccsünket. És kész. Tegyetek ti is így
nem játszott xavi olyan rosszul szerintem!! persze elmaradt a csúcsformájától, de azért összességében nem volt rossz!Pavel írta:Beleizzadtam a meccsbe. Adriano volt a legjobb.
Ini Xavi kumma sz*r volt. Ilyen gyengén nagyon régen láttam kettőjüket játszani. A lényeg megvan, de egy elbeszélgetés megint rájuk férne.
Messi a gólja ellenére nagyon gyenge napot fogott ki.
Nem vársz te egy kicsit sokat egy frissen felépült játékostól? Xavi csak tegnap kapta meg az orvosi engedélyt, ehhez képest végigtolta a meccset. Ahhoz képest, hogy állandóan 2-3 ember lógott a nyakán egyáltalán nem volt rossz. Nem most kell pengésnek lenni, hanem a szezon finisében. Kellenek az ilyen rakkolós meccsek is néha.Pavel írta:Beleizzadtam a meccsbe. Adriano volt a legjobb.
Ini Xavi kumma sz*r volt. Ilyen gyengén nagyon régen láttam kettőjüket játszani. A lényeg megvan, de egy elbeszélgetés megint rájuk férne.
Messi a gólja ellenére nagyon gyenge napot fogott ki.
Messi a csapat legjobbja általában és ma is az volt!! mi az hogy önző??!! ki rugja be ? Talán Villa? egyelen helyzetét sem volt képes megoldani ma! és ki menjen át az ember-falon? ha nem Messi? sokat hibázott? igen egy állandó brigád lohol a nyomában! egyébként ma még külön nehézséget okozott a passzolásokban, hogy rendkívül jól zártak a Valenciaiak, és igy a passzok zömét blokkolták. ha valaki ma gyenge volt az Iniesta! sajnos az ő "hiánya" nagyon meglátszott a játékunkon.szkeptikus06 írta:Még a meccs vége előtt gyorsan leírom a gondolataimat. Ezen sokat a végeredmény már nem változtathat.
Az számomra tény,hogy fáradt a csapat. De mindemellett az akarat sem az igazi. Hátul passzolgatnak tanácstalanul, keveset mozognak, nem sprintelnek labdákért, összességében nem hajtanak. Az egész csapaton, de kiváltképpen Messin ezen felül olyan önteltséget érzek,hogy az iszonyat. Nagyon jól cselez és kellenek a cselei,de 3 ember után miért nem lehet egyszerűen lepasszolni? Vagy ha két ember van a nyakán miért kell még vinni,miért nem egyszerűbb leadni az üresen álló Villának. Az más kérdés,hogy Messi formán kívül van, erről nem feltétlenül tehet,fáradtság okozhatja valószínűleg, de az önteltség ,önzőség az csak rajta múlik. Az Arsenal meccsen is ezt éreztem és most is.
a csapat egészére kivetítve pedig az önteltség abban mutatkozik meg,hogy ráérősen játszunk, mintha 3-0-ra mennénk. Igazából egy játékost nem tudnék most kiemelni,aki jól játszik.
Már csak a csodacserét várom :Keitát. Hátha vág egy mesterhármast 10 perc alatt
És amit kifelejtettem: a csapat összhangjáról annyit ,hogy reklamálnak ,vitatkoznak egymással,stb. Talán inkább játszani kellene.
Nem! Maxvell helyett!:) Szerk.: Most látom télleg neked van igazad! Bocsi akkor:) Érdekes mindenesetre!ab1daL írta:Ez honnan jött Pepnek?Adriano játszik középpályán?
Úgy legyen!S.Agüero írta:Valahogy most mintha megéreztem volna, h 3-0-ra nyerünk, isteni sugallat lehetett.![]()
Meccs végén meglátjuk.
ÁMEN:DS.Agüero írta:Valahogy most mintha megéreztem volna, h 3-0-ra nyerünk, isteni sugallat lehetett.![]()
Meccs végén meglátjuk.