lui1698 írta:Ilyen nincs emberek.
Tesóm jön haza, bőg mert hogy megcsapta a buszon az ellenőr 8k-ra.
Az volt az ok, hogy valami tököm igazolás nem volt nála amit akkor adtak mikor legelőször használta a bérletváltót. (4 éve) Érted? Nála volt a bérlet, ki volt töltve, diák, bérletváltó. Erre ilyen b*ziságért ráver 8 ezret szerencsétlen lányra.
Barátja bliccelésért kapott 5 ezres csekket. Vicc.
És még mondja valaki, hogy nem szabad az ellenőrt utálni, mert csak a munkáját végzi. Lóf*szt! Ilyen embert a busz alá fektetném azt oda-vissza megcsapatnám az arcát.
Elvileg ha megvan és bemutatja az akármilyen Volánnál akkor csak párszáz forintos téma. Én is hasonlóképpen jártam asszem 6k lett volna bemutatással csak 500.
Én hazafelé mentem kezeim tele cuccal felszálltam a sofőr kezembe nyomott még 10kg aprót esélytelen volt hogy az első lyukasztónál kilyukasszam gondoltam elpakolok és majd rendezem a középső ajtónál.
De csak gondoltam. Ahogy elhagytam az első lyukasztót felállt a ballonkabátos bunkó paraszt "jegyeket, bérleteket" címszóval.
A láthatóan szerény képességekkel rendelkező emberkének(?) nem tudtam elmagyarázni a szitut már vette elő a cetlit hajtva hogy 6k lesz.
Már tényleg csak az anyját nem szidtam mikor benyögte ha megvan a bérletem otthon akkor csak 500 pénz lesz. Majd gratuláltam neki és elbúcsúztunk.