Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ezzel a probléma, h tudatosan ferdít... ugyanis miért pont a 28. fordulót hozta fel, miért nem a 27.-et? persze, h azért, mert azzal már nem tudta volna alátámasztani a hülyeségét...Leomessi14 írta:1.„Még mielőtt a Deporral játszottunk volna, azelőtt beszéltem a menetrendünkről, és nem utána. Nem keresek kifogásokat egy negatív eredmény után. Megkaptuk a 28. forduló menetrendjét, amit nagyon könnyű elemezni: A Valencia szerdán játszik a BL-ben, és szombaton a bajnokságban. A Barcelona kedden játszik a BL-ben, és vasárnap a bajnokságban. Nem kéne megemlítenem a Valenciát, de muszáj felhoznom példákat, annak érdekében, hogy elmagyarázzam azt, amit az emberek nem akarnak észrevenni. Bocsánatot kérek a Valenciától, hogy felhasználtam a nevüket. Nem akarok más csapatokról beszélni többet. Azonban az is szokatlan, hogy a Malagát hétfőn még játszani láttuk, és csütörtökön ismét meccsük van, ellenünk.”

én sem mondtam,hogy ettől úriember,de így teljes.Mihu írta:...
Ez nem számít semmit daffy...attól még lefikázta.daffy írta:+Fecooo írta:...
"Manuel Pellegrininek nagyon jó sorozata volt tavaly a Real Madriddal a bajnokságban, ezért arra kérem a közönséget, hogy méltóképpen köszöntsék majd. Az ajtó az öltözőnkbe, nyitva áll előtte"

Pedig márciusban is lesz egy 4 napos hétvége.sjd írta:Amúgy engem már kezd idegesíteni, hogy márc. 12-15öt mondják négynapos ünnepnek, pedig ápr. 17-20. lesz az
+Fecooo írta:...

Költözz fel a hegyekre, többet haza se gyere. XDAndris írta:3 alkalommal síeltem eddig idén úgy, hogy lemaradtam a bajnokikról, és mindháromszor pontot vesztett a madrid.
Jelezném, hogy a köv. két forduló után ismét kihagyok kettőt...![]()
Egyébként meg, 7pont az luxuskülönbség, megint. hurrá!

Én is síeltem, amikor kikaptak az Osasunától, meg a most szombati fordulót is kihagytamAndris írta:3 alkalommal síeltem eddig idén úgy, hogy lemaradtam a bajnokikról, és mindháromszor pontot vesztett a madrid.
Jelezném, hogy a köv. két forduló után ismét kihagyok kettőt...![]()
Egyébként meg, 7pont az luxuskülönbség, megint. hurrá!
Az meg nem gyenge góldaffy írta:igaza van,bár nem tett nagy felfedezést.
más: kacsa,mikor láttam ilyet realos mezben utoljára...akár a gól,akár a gólöröm
Mindenki véleménye érdekelLG írta:Gondolom elsősorban a madridisták véleményét várod, de azért én is reagálok: Az én véleményem az, h az öregnek MEGINT teljesen igaza van
igaza van,bár nem tett nagy felfedezést.
Gondolom elsősorban a madridisták véleményét várod, de azért én is reagálok: Az én véleményem az, h az öregnek MEGINT teljesen igaza van
én nem vagyok benne biztos,hogy a real pihentetésekkel nem nyerné ugyan így a meccseit. szerintem ha 3 játékost kiveszünk az alap kezdőből minden fordulóban,akkor nem jön automatikus hullámvölgy,sőt... talán nem lesz olyan mértékű görcsös akarás,mint azt látjuk pl: kaka-nál.d írta: Ez talán akkor lehetségessé is válhat(na), ha a Real félig-meddig tudatosan feladná a bajnoki címért folytatott kilátástalan versenyt és a BL-re koncentrálna. Persze akkor nekünk is lazul a gyeplő és könnyebb lenne a BL-ben, de mindkét csapat könnyebben juthatna messzebbre.
Ez talán akkor lehetségessé is válhat(na), ha a Real félig-meddig tudatosan feladná a bajnoki címért folytatott kilátástalan versenyt és a BL-re koncentrálna. Persze akkor nekünk is lazul a gyeplő és könnyebb lenne a BL-ben, de mindkét csapat könnyebben juthatna messzebbre.LG írta:Ez így van. A tavalyi rekordpontszámhoz is kellett, h ott loholjanak a nyakunkban. Ezért is örülnék, ha egy nagyobb előnyre tennénk szert, igy talán Pep is egy kicsit bátrabban adna lehetőségeket a fiataloknak(és nem az utolsó 5-10 percre gondolok), illetve a kevesebbet játszó embereknek(Milito, de akár meg Affelay-t is ide venném), és a túl sokat játszó emberek, pedig pihenhetnének(még akkor is, ha nem nagyon akarnak, ahogy láttuk Messi esetét).
Ez így van. A tavalyi rekordpontszámhoz is kellett, h ott loholjanak a nyakunkban. Ezért is örülnék, ha egy nagyobb előnyre tennénk szert, igy talán Pep is egy kicsit bátrabban adna lehetőségeket a fiataloknak(és nem az utolsó 5-10 percre gondolok), illetve a kevesebbet játszó embereknek(Milito, de akár meg Affelay-t is ide venném), és a túl sokat játszó emberek, pedig pihenhetnének(még akkor is, ha nem nagyon akarnak, ahogy láttuk Messi esetét).d írta:Azzal, hogy nőtt az előnyünk nőtt a botlásunk esélye is. Pontot fogunk veszíteni, a madridisták megint reménykedni fognak és kezdődik elölről az egész... mindig ez van, ha nem hajtanak minket hátulról egyből lazul a teljesítmény.

A senki alatt a Barcelona játékosait, edzői stábját értettem.Lionel85 írta:De van rinya, csak mostanában már halványabban, mert már megszokta itt a fórumozók java. Pár újonnan jött emberke még előveszi a témát, de ez már mindennapos a Barça táján, hogy rendszerint bekkelnek 10 emberrel az ellenfelek. Most, hogy a Realnál van ilyen, máris árulást kiáltanak az edzővel az élen. Biztos rövid a memóriája szerencsétlen portugálnak, mert már bizonyára elfelejtette, hogy ő mit művelt tavaly az Interrel a Barcelona ellen. No comment.Gauchomester írta:Az, hogy a Depor meg beállt védekezni....25 fordulóból kb 15-ször ugyanezt csinálják a csapatok a Barcával is, mégsem rinyál érte senki.
Ez már nem a Mourinho-féle lelki-hadviselés része. Egyszerűen szenilis és szándékosan gonosz ember!