palesz77 írta:
Hát ha végigcsinálod, akkor nagyon felnézek rád... 1 hétig nem bírnám ki csoki nélkül.

Szerencsére nem nagyon látszik rajtam hogy sokat eszek belőle.
A képhez meg az a tippem, hogy csinálj egyet most is, és 3 hét múlva is, hogy lássad a fejlődést... Engem is nagyon érdekel, hogy ennyire látszik-e a normális étrend hatása. Kíváncsian várjuk majd.

végigcsinálom,ez 100%. az egyetlen akadály eddig,csak a pénz volt. nem engedhetem meg magamnak,hogy napi fél kiló csirkét egyek,de most kivételt teszek. nem várok nagy csodát,de 1-2 kiló le fog csusszanni. mérek előtte derék,mell,bicepsz,comb,vádli,pénisz
(csak vicc) kerületet. a képeket vasárnap elkészítem. remélem minden rendben megy majd. nagyon okosan kell csinálni,mert minden szükséges tápanyagot be kell vinni,csak egészségesen és ez nem olyan egyszerű. meglássuk...
Valaki azt javasolta, hogy tekerjem körbe a hasamat fóliával és úgy fussak, az tutira levinné azt a pár dekát. Korábban a futás jó módszer volt, de most valahogy nem akar segíteni. Nem volna elég már a kocogás ahhoz, hogy fogyjak? Kicsit gyorsabb tempó kéne, hogy a pulzusszám rendben legyen? A télen elég szép alapozáson estem át.
adj neki egy puszit helyettem

kérdezd meg az illetőtől,hogy miért kell a fólia? az csak a vizet fogja kiszedni,amit edzés után visszaiszol. nem kell mindent elhinni,amit a nők lapja ír.
fogyásról: ne egyél kenyeret és cukrot. 3 után az étkezésekben a hús és a zöldség domináljon. csirkemellet paradicsommal,uborkával,salátával büntetlenül ehetsz utána is. a cukros üdítőt dobd a pcsába

a rossz hírem az,mint az átlagos fogyózóknak általában: életmódváltás kell,nem fogyókúra. ugyanis a fogyókúra időszakos. leadsz 5 kilót,utána zabálsz újra,felszedsz 8at,majd újra fogyókúra. életmódváltás kell és akkor nem hízol vissza. egy hónap alatt hozzászoksz és kész.
az itt található alapismeretek elolvasását kötelezővé tenném mindenki számára ártani nem fog