FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.09. 16:29:00

Na, így, h nyertünk az Arsenal ellen szerintem kilábaltunk a hullámvölgyből és elkezdjük a gálákat és az alázást :D
Nagyon remélem, jön is a Sevilla, őket általában sokkal verjük. :)
Elkezdődött a tavaszi szezon, ki lehet jelenteni!
Visca!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.07. 12:00:03

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/pin ... t-2067581/

höhö, ilyet sztem a Madridról nem sűrűn mondanak :D (no offense...)
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.02. 14:51:08

MessiFan írta:
Andris írta:Megpróbáltuk, de tényleg pár óra alatt több hülyeség gyűlt össze mint egész évben a fórum többi részén. Már egy jópárat különböző okokból töröltem is.
így aztán: Júniusban szigorú szabályok mellett : újra.

Nem szeretném az igazolós témát meglátni sehol a fórumon.
Huh, bocs ezt még nem láttam :oops:
Akkor töröljem? :oops:
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.02. 14:47:53

Andris írta:Megpróbáltuk, de tényleg pár óra alatt több hülyeség gyűlt össze mint egész évben a fórum többi részén. Már egy jópárat különböző okokból töröltem is.
így aztán: Júniusban szigorú szabályok mellett : újra.

Nem szeretném az igazolós témát meglátni sehol a fórumon.
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.02. 14:41:35

"A Sport és a Corriere dello Sport is arról számolt be, hogy az FC Barcelona megfigyelőket küldött a hétfői AC Milan - SSC Napoli (3-0) olasz bajnoki rangadóra, hogy megfigyeljék Marek Hamsík játékát."

Elvileg tervben van a megvétele! Nem bánnám, nagyon szeretem a csávót.
Jól játszik, a VB -n figyeltem fel rá. :wink:
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.02. 13:31:18

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.01. 19:22:33

AndrésGerardHernandez írta::lol: Ez jó! Ki tett volna rá, hogy a következő sérült Pep lesz? Engem valamiért nagyon megmosolyogtatott a hír. Mi lesz a következő? - Pénteken bejelentik, hogy a taligával meszet hordó bácsi kificamította a kisujját? Aztán meg bepenészedik az ültöző! :lol: Hajrá Barca!!!
És miért sérült meg? Mert nem rotálta magát. :D Nem bírta a sok meccset a kispadon. Ennyi.

Amúgy jobbulást mester! Vilanovában vakon megbízom, nem lesz gond, figyeljétek meg. :wink:
Kép
Kép
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.03.01. 19:10:12

csdewl írta:Ezekkel meg mi lett ? összefejeltek ? :lol:

Kép
Szegények :( :D :D
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.01. 19:07:53

:lol: Ez jó! Ki tett volna rá, hogy a következő sérült Pep lesz? Engem valamiért nagyon megmosolyogtatott a hír. Mi lesz a következő? - Pénteken bejelentik, hogy a taligával meszet hordó bácsi kificamította a kisujját? Aztán meg bepenészedik az öltöző! :lol: Hajrá Barca!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AndrésGerardHernandez 2011.03.01. 19:22:07-kor.
csdewl
Capitá del Barça

2011.03.01. 14:50:38

Ezekkel meg mi lett ? összefejeltek ? :lol:

Kép
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.28. 21:17:34

menczel írta:Szóval én nem mennyiségi váltást szeretnék, hanem minőségit.
Én azt írtam, hogy 2-3 remek játékos kell a keret bővítésére, ami a minőséget helyezi előtérbe. Én sem azt akarom, hogy bárki jöjjön, csak többen legyünk, mert nem hülyültem meg. :D Viszont van pár poszt, ahova kellene igazolni olyan játékost, hogy egy kulcsembert bármikor lehessen nyugodt szívvel pihentetni.
Kép
Kép
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2011.02.28. 15:46:24

d írta:
Lionel85 írta:Viszont itt vagy máshol írta valaki, hogy a Cescre tartogatott 45-50 millióból 2-3 remek játékos simán kijönne. Ez az egyik út. A másik pedig az, miért kéne mindenáron elverni azt a pénzt? Jobb, ha csak a nagyon szükséges játékosokat vesszük meg, kicsit nagyobb mélységet adni a kispadnak és végre belátnia Pepnek, hogy 18-19 játékossal nem lehet évi kb. 70-80 meccset végigjátszani és ráállni a rotálásra, de ne csak szóban, ahogy azt a sajtótájékoztatókon hangoztatja!
Én egyre tisztában azt látom az évek folyamán, hogy a keret növelése egyáltalán nem cél. Gondolom ennek részben gazdasági okai is vannak, sokkal kevesebb fizetést kell állni, részben talán szakmai, lehet úgy gondolja Guardiola, hogy egy kisebb kerettel jobban tud együtt dolgozni. Nem is tudom mikor voltak utoljára 25-en a keretben, de nem mostanában az biztos. Mindenesetre világosan látszik az is, hogy amikor érkezik valaki, akkor távozik is valaki.

A keretmélyítést - amit sokan nagyon szívesen látnánk, tekintve, hogy a sérülések és eltiltások mennyire érzékenyen érintik a csapatot - így elég valószínűtlennek találom.
Olyan szempontból én se akarok keretmélyítést, hogy többen legyünk. Mert valljuk be az amit most csinálunk talán még hatékonyabb is. (sőt) Arra gondolok, hogy a játékosaink nagy része több poszton is bevethető. Így ahelyett hogy ülne pl 2 belsőbekk a padon(lelátón) ül 1, plusz Abidal klasszis szinten tud ott játszani és Sergi is ígéretes.
Mivel így kisebb a keret ezért mindenki eleget játszik, nem érzi magát feleslegesnek.

Amit szeretnék, hogy a kezdő 11-en felüli játékosok is legyenek több poszton bevethetőek, de úgy hogy mindkettő pozícióban jók legyenek. Vagyis nagyon jó, hogy Adriano mindkét oldalon tud játszani, de a jobboldalon gyenge, baloldalon viszont jó,de ez kevés.
Keita például jó teljesítményre képes Ini és Xavi helyén is, és mehetnénk sorba.

A probléma, hogy ilyen játékosokat nagyon nehéz találni, mert egyrészt zokszó nélkül tűrniük kell a padot, úgymond hidegen is jó teljesítményt kell az asztalra tenniük (csapatba való beilleszkedés, tökéletes passzjáték etc...)

Szóval én nem mennyiségi váltást szeretnék, hanem minőségit.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.28. 13:31:10

d írta:De megjegyzem kicsit észre kellene már venni, hogy Guardiola egy vezetőedző és nem az angol értelemben vett manager. Nem ő dönt a pénzügyekről, nem egyedül dönt az igazolásokról sem. Ha Sandro - nincspénzrá - Rosell kiadja az ukázt, akkor Zubi felállítja a létszámstopot.
Én tudom, hogy nem egyedül Guardiola igazol. Ehhez kell a vezetőség is. Már csak azért is, mert Laporta és Txiki idejében volt jónéhány rossz igazolása a csapatnak, amióta Rosell az elnök, jobban megnéznek minden játékost. Szerintem ez a helyes és nem az a pénzszórás, ami volt Laporta idejében és csak most utólag derült ezek egy részére fény. A többi része eddig is nyilvánvaló volt.
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.02.28. 13:26:40

Én is szívesebben látnék keretbővítést.

De megjegyzem kicsit észre kellene már venni, hogy Guardiola egy vezetőedző és nem az angol értelemben vett manager. Nem ő dönt a pénzügyekről, nem egyedül dönt az igazolásokról sem. Ha Sandro - nincspénzrá - Rosell kiadja az ukázt, akkor Zubi felállítja a létszámstopot.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.28. 13:10:34

d írta:Én egyre tisztában azt látom az évek folyamán, hogy a keret növelése egyáltalán nem cél. Gondolom ennek részben gazdasági okai is vannak, sokkal kevesebb fizetést kell állni, részben talán szakmai, lehet úgy gondolja Guardiola, hogy egy kisebb kerettel jobban tud együtt dolgozni. Nem is tudom mikor voltak utoljára 25-en a keretben, de nem mostanában az biztos. Mindenesetre világosan látszik az is, hogy amikor érkezik valaki, akkor távozik is valaki.

A keretmélyítést - amit sokan nagyon szívesen látnánk, tekintve, hogy a sérülések és eltiltások mennyire érzékenyen érintik a csapatot - így elég valószínűtlennek találom.
Ezzel viszont fennáll az esélye annak, ha egyszer beütne egy horrorisztikus sérüléshullám, akkor nem tudja a legjobbakat kiállítani Pep és kényszerből kellene a fiatalokhoz nyúlni, akik még a másodosztályban is erősen ingadoznak, ami a jelent illeti. Nem tudom, hogy jobb-e az, hogy valaki addig játszik, amíg nem lóg a bele, mint az, hogy néha van egy egész hete pihenni adott esetben és a legkisebb sérülések is gyorsan kipihenhetők.

De ezt a feladatot Pepnek kell tudni megoldani. Amíg nem a címekbe kerülnek ezek a döntések a részéről, addig csak hozzászólás-szinten mennek a mérgelődések, de ha pont emiatt megy el egy kupadöntő, akkor szerintem többen rázúdítjuk a haragunkat Pepre.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.28. 13:01:06

Mikaos írta:
torrestoni írta:Eladni mégsem kellene, de ez még a jövő zenéje. Most viszont az lenne a lényeg, hogy Pep amennyire lehet, formába hozza - nem Bojan, a csapat miatt. Akármilyen gyengén teljesített eddig, a meccsenkénti átlag 20 perc, amit pályán lehetett, édes-kevés. És nem is a percek számával van a gond, hanem hogy egy meccsen kap fél órát, aztán pályára sem lép, majd kap 5 percet, miközben mindegyik meccs komolytalan kategória.
Az a gond, hogy ha már itt tartották, s Pep bevállalta az idényt négy darab támadóval, akkor valahol muszáj lenne erőltetni egészséges mértékben. Villa, Pedro és Messi is "agyonterhelt". Lehet, hogy nem érnénk el nagy fejlődést, de így legalább bizonyossá válna: ennyire telik, ami itt nem elég.
Vagy itt, vagy a Bojan topikban már összeszedtem egy statisztikát a Bojan-nal egy korosztályban lévő spanyol élvonalbeli focisták játékperceiről. És ebben Bojan élen járt a többi spanyol fiatal játékos előtt. Ráadásul mindezt nemcsak a spanyol bajnokság, hanem a világ legjobb csapatában kapja meg. (Ugye más a Bilbao-ban, és más a Barca-ban eltölteni a játékperceket).

Szóval így több dolog is felmerül:
1. Minden edző ostoba (Pep-pel együtt) mert nem adnak elég játékpercet ezeknek a fiataloknak.
2. Minden edző okos, és pont elég játékidőt adnak.
3. A fiatal spanyol játékosok nem elég jók.
Nem tudom, mi a megoldás, de az 1-est tartom a legvalószínűtlenebbnek.
Jó, de ez csak a spanyol bajnokságra igaz. A többi nagy bajnokságban nem ritka, h 20 éven aluli, vagy a körüli emberek már sztároknak számítanak. És engem most nem is az zavar, h Bojan nem játszik, hanem sokkal inkább Thiago. Sztem teljesen logikusnak tűnne, ha most lenne bedobva, mert így látszana, h mit tud, és ennek függvényében el lehetne dönteni, h kell középpályást igazolni(és ugye itt elsősorban Fabregasra gondolok.) Mert ha nyáron jönne Fabregas, akkor a gyereknek sok esélye nem is lesz a bizonyításra, pedig sztem megérdemelné.
d
Entrenador del Barça

2011.02.28. 12:55:18

Lionel85 írta:Viszont itt vagy máshol írta valaki, hogy a Cescre tartogatott 45-50 millióból 2-3 remek játékos simán kijönne. Ez az egyik út. A másik pedig az, miért kéne mindenáron elverni azt a pénzt? Jobb, ha csak a nagyon szükséges játékosokat vesszük meg, kicsit nagyobb mélységet adni a kispadnak és végre belátnia Pepnek, hogy 18-19 játékossal nem lehet évi kb. 70-80 meccset végigjátszani és ráállni a rotálásra, de ne csak szóban, ahogy azt a sajtótájékoztatókon hangoztatja!
Én egyre tisztában azt látom az évek folyamán, hogy a keret növelése egyáltalán nem cél. Gondolom ennek részben gazdasági okai is vannak, sokkal kevesebb fizetést kell állni, részben talán szakmai, lehet úgy gondolja Guardiola, hogy egy kisebb kerettel jobban tud együtt dolgozni. Nem is tudom mikor voltak utoljára 25-en a keretben, de nem mostanában az biztos. Mindenesetre világosan látszik az is, hogy amikor érkezik valaki, akkor távozik is valaki.

Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.28. 11:05:12

Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.28. 09:00:17

menczel írta:De nagyon szeretnék belelátni Pep fejébe, hogy mit tervez Cesc-szel kapcsolatban. (valljuk be 95% hogy idén semmit nem nyernek tehát Cesc biztos át akarna igazolni nyáron)

A kérdés hogy szükség van-e rá. (vagy gonoszabban el fog-e férni).
Xavi, Sergi, Ini ugye nemcsak hogy maradnak hanem biztosan kezdők is. Masc kizárt dolog h távozik, mert jól tűri a padot, alacsony a fizuja nagyon, ráadásul meglepően jól illeszkedett be.
Afellay szintén kevés pénzbe van, ráadásul egyre jobb formába lendül, rendkívül ígéretes.
Thiago a következő évtized legjobb irányítója lehet.
A legvalószínűbb távozónak kívülről Ketia tűnt, de neki idén másodjára vallott szerelmet Pep, ráadásul szintén padoztatható, és olcsó.

Felmerülhet olyan megoldás hogy Ini lesz a 4. számú ember a támadósor rotációjában, ha hiányzik valaki az MVP-ből, akkor Cesc máris befér középpályára. (Afellay szintén bevethető elől) és akkor nem is kell idén csatárt venni.

Első látásra úgy tűnik, hogy legideálisabb az lenne, ha maradna még egy évet ott, aztán a kiöregedő Xavi helyét venné át. (worst case scenario: madridba igazol a nyáron). Azonban mindenki felteheti a kérdést, milyen Barca középpályát szeretne 2-3-4 év múlva látni? Sergi-Ini-Thiago vagy Sergi-Ini-Cesc. Mert mind a kettő nem maradhat a csapatnál hosszú távon.
Én azt mondom nem kell Cesc, ráadásul az elszabadult áraknak köszönhetően legalább 50 millió lenne. Az üzenet is jobban tetszene, hogy aki eligazol, ne remélje hogy a klub ekkora anyagi áldozatot hoz, hogy visszatérhessen. Valamint, hogy aki végig itt maradt az előnyt élvez.
Szavaidból azt veszem ki, hogy Afellayt a középpályára szánod, Iniestát pedig 4. számú balszélsőként. Pedig az a kevés játékperc, amit eddig ebben a csapatban kapott a holland, mind azt mutatta meglátásom szerint, hogy Afellay inkább a szélen fog többnyire játszani a közeljövőben. Iniesta jobban ki tud bontakozni a középpályán, szerintem hagyjuk azt meg neki.

Én már számtalan alkalommal hangoztattam a Cesc-ellenességemet, se erkölcsileg, se szakmailag nem indokolt a leigazolása. Ezért ezt nem is akarom már bővebben kifejteni, mert lerágott csont.

Viszont itt vagy máshol írta valaki, hogy a Cescre tartogatott 45-50 millióból 2-3 remek játékos simán kijönne. Ez az egyik út. A másik pedig az, miért kéne mindenáron elverni azt a pénzt? Jobb, ha csak a nagyon szükséges játékosokat vesszük meg, kicsit nagyobb mélységet adni a kispadnak és végre belátnia Pepnek, hogy 18-19 játékossal nem lehet évi kb. 70-80 meccset végigjátszani és ráállni a rotálásra, de ne csak szóban, ahogy azt a sajtótájékoztatókon hangoztatja!
Kép
Kép
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2011.02.27. 22:08:06

torrestoni írta:Eladni mégsem kellene, de ez még a jövő zenéje. Most viszont az lenne a lényeg, hogy Pep amennyire lehet, formába hozza - nem Bojan, a csapat miatt. Akármilyen gyengén teljesített eddig, a meccsenkénti átlag 20 perc, amit pályán lehetett, édes-kevés. És nem is a percek számával van a gond, hanem hogy egy meccsen kap fél órát, aztán pályára sem lép, majd kap 5 percet, miközben mindegyik meccs komolytalan kategória.
Az a gond, hogy ha már itt tartották, s Pep bevállalta az idényt négy darab támadóval, akkor valahol muszáj lenne erőltetni egészséges mértékben. Villa, Pedro és Messi is "agyonterhelt". Lehet, hogy nem érnénk el nagy fejlődést, de így legalább bizonyossá válna: ennyire telik, ami itt nem elég.
Vagy itt, vagy a Bojan topikban már összeszedtem egy statisztikát a Bojan-nal egy korosztályban lévő spanyol élvonalbeli focisták játékperceiről. És ebben Bojan élen járt a többi spanyol fiatal játékos előtt. Ráadásul mindezt nemcsak a spanyol bajnokság, hanem a világ legjobb csapatában kapja meg. (Ugye más a Bilbao-ban, és más a Barca-ban eltölteni a játékperceket).

Szóval így több dolog is felmerül:
1. Minden edző ostoba (Pep-pel együtt) mert nem adnak elég játékpercet ezeknek a fiataloknak.
2. Minden edző okos, és pont elég játékidőt adnak.
3. A fiatal spanyol játékosok nem elég jók.
Nem tudom, mi a megoldás, de az 1-est tartom a legvalószínűtlenebbnek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.27. 22:03:24

menczel írta:De nagyon szeretnék belelátni Pep fejébe, hogy mit tervez Cesc-szel kapcsolatban. (valljuk be 95% hogy idén semmit nem nyernek tehát Cesc biztos át akarna igazolni nyáron)

Xavi, Sergi, Ini ugye nemcsak hogy maradnak hanem biztosan kezdők is. Masc kizárt dolog h távozik, mert jól tűri a padot, alacsony a fizuja nagyon, ráadásul meglepően jól illeszkedett be.
Afellay szintén kevés pénzbe van, ráadásul egyre jobb formába lendül, rendkívül ígéretes.
A legvalószínűbb távozónak kívülről Ketia tűnt, de neki idén másodjára vallott szerelmet Pep, ráadásul szintén padoztatható, és olcsó.

Felmerülhet olyan megoldás hogy Ini lesz a 4. számú ember a támadósor rotációjában, ha hiányzik valaki az MVP-ből, akkor Cesc máris befér középpályára. (Afellay szintén bevethető elől) és akkor nem is kell idén csatárt venni.

Első látásra úgy tűnik, hogy legideálisabb az lenne, ha maradna még egy évet ott, aztán a kiöregedő Xavi helyét venné át. (worst case scenario: madridba igazol a nyáron). Azonban mindenki felteheti a kérdést, milyen Barca középpályát szeretne 2-3-4 év múlva látni? Sergi-Ini-Thiago vagy Sergi-Ini-Cesc. Mert mind a kettő nem maradhat a csapatnál hosszú távon.
Én azt mondom nem kell Cesc, ráadásul az elszabadult áraknak köszönhetően legalább 50 millió lenne. Az üzenet is jobban tetszene, hogy aki eligazol, ne remélje hogy a klub ekkora anyagi áldozatot hoz, hogy visszatérhessen. Valamint, hogy aki végig itt maradt az előnyt élvez.

Adom amit írsz. Viszont nem tudni,hogy Thiagoból mi lesz. Nála nagyobbnak tartott ígéretek is mondtak csődöt már a futball világában.

A másik,hogy Thiagot alkatilag,és úgy általában én inkább Iniestahoz hasonlítanám, semmiképp sem Xavihoz. Cesc pedig sokkalta Xavisabb.
Thiago nem nagyon tett le még semmit az asztalra a nagycsapatnál, persze amikor játszik nagyon ígéretes, és az lenne a legrosszabb, ha véletlen elherdálnánk.

Érdekes helyzet, nem könnyű, gondolom Pep is rágja magát a témán,hogy miként lehetne okosan megoldani a dolgokat.
Mindenesetre amit leírtál, hogy csak 2012ben jönne, nem rossz megoldás, de csak akkor nem, ha abban a szezonban látnánk Thiagot játszani sokat,és akkor le lehet mérni nagyjából a dolgokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
menczel
Entrenador del Barça

2011.02.27. 21:50:59

De nagyon szeretnék belelátni Pep fejébe, hogy mit tervez Cesc-szel kapcsolatban. (valljuk be 95% hogy idén semmit nem nyernek tehát Cesc biztos át akarna igazolni nyáron)

torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.26. 17:39:43

Lionel85 írta:
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... et-2066321

Mert fizetnének érte ennyit... :roll:
Szeretem Bojan-t, de utóbbi időkben már kezd elmenni tőle a "kedvem", ha jönne egy JÓ ajánlat, akkor mehetne. De mondjuk csak 20 fölött :D
Telibe találtad, mert a télen volt róla szó, hogy a Liverpool konkrétan ennyiért vinné. Aztán nem lett ugye semmi belőle, mert Pep bízik benne, ami mutatja azt is, hogy rendszeresen melegíti a padot Milito mellett. :)
Carroll alapon 40 millió euró reális. :D

Eladni mégsem kellene, de ez még a jövő zenéje. Most viszont az lenne a lényeg, hogy Pep amennyire lehet, formába hozza - nem Bojan, a csapat miatt. Akármilyen gyengén teljesített eddig, a meccsenkénti átlag 20 perc, amit pályán lehetett, édes-kevés. És nem is a percek számával van a gond, hanem hogy egy meccsen kap fél órát, aztán pályára sem lép, majd kap 5 percet, miközben mindegyik meccs komolytalan kategória.

Az is gyönyörű, hogy lassacskán szegény Keita minden meccsen pályán lesz. Ha csereként, csereként. Az teljesen mindegy, hogy épp Valdés, Piqué, Xavi, vagy Villa helyére, de jön.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.26. 17:00:14

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... et-2066321

Mert fizetnének érte ennyit... :roll:
Szeretem Bojan-t, de utóbbi időkben már kezd elmenni tőle a "kedvem", ha jönne egy JÓ ajánlat, akkor mehetne. De mondjuk csak 20 fölött :D
Telibe találtad, mert a télen volt róla szó, hogy a Liverpool konkrétan ennyiért vinné. Aztán nem lett ugye semmi belőle, mert Pep bízik benne, ami mutatja azt is, hogy rendszeresen melegíti a padot Milito mellett. :)
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.26. 16:39:00

Szerintem is a 15 lehet a korrekt ára. De biztosan fog maradni...
Kép
"And my heart will leave you never."
Lezárt