Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már X-akták:Ilúvatar írta:Semmi bajom sincs Doggett ügynökkel, de X-Akták egyik lelke maga a Fox Mulder, a másik meg Dana Scully. Ha az egyik hiányzik hosszú időre, akkor már elvész az X-Akták feeling, erőltetett lesz. Ilyen ékes példa a Doggett ügynök, aki beugrott Fox Mulder helyére.
9. évad volt a legrosszabb, szvsz. A legutolsó epizódon meg csalódtam, valahogy másra számítottam, nagyobb durranásra.
UgyanezFecooo írta:4,1,5,2,3soadroli írta:Én is Dexter függő lettem. Még csak a 2. évad 5. részénél vagyok, de nagyon bejön a sorozatMintha olvastam volna hogy a 2. évad nem olyan jó(itt olvastam), és szerintem idáig van olyan jó mint az 1.
![]()
Esetleg valaki leírná sorrendben hogy szerinte melyek a legjobb évadok ?
4,1,5,2,3soadroli írta:Én is Dexter függő lettem. Még csak a 2. évad 5. részénél vagyok, de nagyon bejön a sorozatMintha olvastam volna hogy a 2. évad nem olyan jó(itt olvastam), és szerintem idáig van olyan jó mint az 1.
![]()
Esetleg valaki leírná sorrendben hogy szerinte melyek a legjobb évadok ?
Nagyon helyes! Én már rég bedaráltam, de lehet megint befogom. Az egyik legeslegjobb sorozat a világtörténelemben.Ilúvatar írta:Na, lerágtam mind a 9 évadot az X-Aktákból.![]()
Kicsit haragszom is a David Duchovny -ra, a 8. és a 9. évad miatt.
Hát megnézném én úgy is, sőt úgy is akarom, csak nagyon jó minőségbenmessideco írta:Nézd meg angolul, felirattal. Amúgy sem a párbeszédeken van a lényeg![]()
Az Üvegtigris 3-ról nem tudsz megjelenést?
amikor mi néztük,csak feliratos volt. innen elérheted,de nem túl jó minőségűBarcaforever írta:Ha vki leszedte a Fekete hattyút vhonnan, megkérdeztem, h honnan?Mert ncore-on én nem látom vagy én vagyok vaksi?Moziba egyébként szinkronosan vagy feliratosan megy? ( mert ha moziba szinkronos akkor megnézem ott)
Nem a baletten van a hangsúly, vagyis nekem nem ott volt. A film hangulata az ami igazán magával ragad, nézd meg, szerintem tetszeni fog.ozsimiki írta:Vhogy ráveszem magam,h megnézzem ezt a Black Swan-t...sokan írták,h nagyon jó, bár azért akadt akinek nagy csalódás is.
azért kell rávennem magam, mert a balettől már eleve rosszul vagyok
1szer kibírom.
a film hangulata az,ami egészen magával ragadó és persze portman. ha teheted,mindenképp moziban vagy jó minőségben nézd meg. nem az a tipikus férfi film,de néha lehet értékelni a szépet isozsimiki írta:Vhogy ráveszem magam,h megnézzem ezt a Black Swan-t...sokan írták,h nagyon jó, bár azért akadt akinek nagy csalódás is.
1szer kibírom.
Ezzel hasonló képen vagyok, mint teozsimiki írta:Vhogy ráveszem magam,h megnézzem ezt a Black Swan-t...sokan írták,h nagyon jó, bár azért akadt akinek nagy csalódás is.
1szer kibírom.
nagyon bele is illett a filmbe,jól állt neki a szerep. nagyon ügyes és még nagyon fiatal is. jöhet még pár szobor,ha így folytatjacsababarca írta:
Nah,így már érthető.![]()
Portmannek én is örülök, hogy megkapta, amúgy is szeretem, tehetséges is, és hát ő volt Padmé az SW-ben, ez sem elhanyagolható szempont