Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez sajna manapság így megy. Én mondhatom, hogy sokat járok el bulizni - pl tegnap is -, és én is "aktívan" részt veszek az ilyen ismerkedésekben - bár van egy vonal amit sose lépek át. És ide én is csak azért járok, hogy kieresszem a gőzt, és egy kicsit szórakozzak - mint ahogy a legtöbben teszik. És már volt olyan, hogy egész este jól elvoltunk - gondolom értitek -, és közbe mondta, hogy most milyen bűntudata van, mert 1,5 éves kapcsolata van... Jó, engem ez nem vágott földhöz, mert nem akartam tőle semmi komolyat. Csak azért ez elég gáz szerintem, hogy ennyit jelent ma sokaknak egy 1,5 éves kapcsolat... Amikor nekem úgy van, hogy alakul valami egy lánnyal, rögtön felhagyok az ilyen "hódításokkal", mert szerintem így lenne normális. Ha meg szeretem is, akkor végképp nem kezdek ki mással... De lehetén vagyok túl régimódi.messideco írta:Ismét én írok ide....
Tegnap megismerkedtem egy csodás lánnyal a bálban, az egész bált együtt töltöttük, tudjátok nah... Elkértem az msn-jét minden, ma láttam meg, hogy barátja vanCsak azt nem értem, hogy akkor mit idétlenkedett egész este velem
![]()
Ha le akart volna, lerázhatott volna...
LG-nek igaza van ebben. És én ezért nem is kezdenék vele a helyedben. Ha a mostani kapcsolatában így viselkedik, akkor veled is ugyanígy fog... Az ilyen lányok felejtősek szerintem. Ilyen helyre nem sokan mennek azért, hogy komoly kapcsolatot keressenek. Aztán persze pár embernek összejön, de a többség csak jól akarja érezni magát egy este erejéig...LG írta: Ebben semmi különös nincs, ilyenek a mai lányok. Az meg, h van barátja nem kell feltétlenül, h téged zavarjon, hisz ahogy mondtad, ha akart lerázhatott volna, de valószínűleg nem veszi a kapcsolatát túl komolyan.
Ebben semmi különös nincs, ilyenek a mai lányok. Az meg, h van barátja nem kell feltétlenül, h téged zavarjon, hisz ahogy mondtad, ha akart lerázhatott volna, de valószínűleg nem veszi a kapcsolatát túl komolyan.messideco írta:Ismét én írok ide....
Tegnap megismerkedtem egy csodás lánnyal a bálban, az egész bált együtt töltöttük, tudjátok nah... Elkértem az msn-jét minden, ma láttam meg, hogy barátja vanCsak azt nem értem, hogy akkor mit idétlenkedett egész este velem
![]()
Ha le akart volna, lerázhatott volna...
Azzal magyarázza,hogy már régóta benne van a tudat, de nem tudta hogy elmondani. De ha bennem van a szakítás gondolata, én nem kedveskednék, nevetgélnék, bújnék össze az adott illetővel, hanem próbálnám a tudtára adni,hogy mi van. Nem akar velem beszélni se, mert attól "tart" ,hogy megsajnál...daffy írta:ez a normálistól elég messze van. olyan nincs,hogy az egyik pillanatról a másikra elmúlik a szerelem. ha régebben elmúlt volna,azt szerintem észrevetted volna. nem? viszont ha nem múlt el,akkor lehet,hogy csak rossz passzban van. rendesen átbeszéltétek a dolgot? ez nem tűnik számomra elfogadható érvnek,hogy elmúlt. az egy folyamat eredménye és a folyamat érzékelhető és visszafordítható.
ez a normálistól elég messze van. olyan nincs,hogy az egyik pillanatról a másikra elmúlik a szerelem. ha régebben elmúlt volna,azt szerintem észrevetted volna. nem? viszont ha nem múlt el,akkor lehet,hogy csak rossz passzban van. rendesen átbeszéltétek a dolgot? ez nem tűnik számomra elfogadható érvnek,hogy elmúlt. az egy folyamat eredménye és a folyamat érzékelhető és visszafordítható.csababarca írta:
Próbálok persze.
Hát igen, csak ugye fiatalok vagyunk még,ő 18.
Persze nálam se úgy lángol már a szerelem,mint az első évben lángolt. De pont ezzel érvelt, hogy szerinte már csak azért kötődünk erősen,mert 3 éve vagyunk együtt,és hogy ez már csak megszokás.
Az a baj,hogy olyan viharként jött ez, hogy lesokkoltam szinte.
Hétvégén is együtt töltöttük a hétvégét, látszólag semmi gond nem volt, ott voltam a családjánál ebédelni, édesanyja születésnapján. Tegnap volt elseje, és mi elsején jöttünk össze, ezért minden hónap elsején szóban köszöntöttük egymást. Ő hívott fel pontban éjfélkor, hogy boldog hónapfordulót kívánjon.
Aztán bummm, itt vagyok ma.
daffy írta:részvétem bro. küzdeni kell,viszont az elgondolkodtató hogy "elmúlt a szerelem". az mindig elmúlik,csak lesz helyette nagyon erős kötődés. én még nem láttam 70 éves embereket,akik 50év házasság után szerelmesek maradtak. szeretik egymást,de az már egészen más. sok sikert az ügyhöz,de próbálj ésszerűen cselekedni(amennyire lehet)csababarca írta:3év és 2 hónap után (tegnap volt napra pontosan ennyi) szakított velem a mostmár volt barátnőm.
Ilyen ürességet, ami most bennem van nem éreztem soha az életben.
Még mindig szeretem, és nem tudok rá haragudni.
Nála elmúlt a szerelem, a szeretet még megmaradt, de úgy gondolja,hogy az már kevés. Suli miatt már ideges volt eddig is, semmi életkedve nem volt, lehet hogy ez váltotta ki belőle.
Nem tudom mit csináljak. Nem akarom elengedni, mert nem és kész. Megpróbálok küzdeni érte.
részvétem bro. küzdeni kell,viszont az elgondolkodtató hogy "elmúlt a szerelem". az mindig elmúlik,csak lesz helyette nagyon erős kötődés. én még nem láttam 70 éves embereket,akik 50év házasság után szerelmesek maradtak. szeretik egymást,de az már egészen más. sok sikert az ügyhöz,de próbálj ésszerűen cselekedni(amennyire lehet)csababarca írta:3év és 2 hónap után (tegnap volt napra pontosan ennyi) szakított velem a mostmár volt barátnőm.
Ilyen ürességet, ami most bennem van nem éreztem soha az életben.
Még mindig szeretem, és nem tudok rá haragudni.
Nála elmúlt a szerelem, a szeretet még megmaradt, de úgy gondolja,hogy az már kevés. Suli miatt már ideges volt eddig is, semmi életkedve nem volt, lehet hogy ez váltotta ki belőle.
Nem tudom mit csináljak. Nem akarom elengedni, mert nem és kész. Megpróbálok küzdeni érte.
Kezdjük ott h az osztálypénz nem kötelező dolog ez csak max az osztály érdekét szolgálja ha nem akkor kell előteremteni fejenként 20-30 ezret hanem van mihez nyúlni.Egyébként az ofőnek ehhez elvileg semmi közének nem szabad lennie mert nem az ő feladata jah az osztálynak legyen pénze ebben max segíthet.Amúgy teljes mértékben megértelek,de a gyerekkel lehet "szépen" bánni ahol lehet fikázni az osztályban,szitkozni,kiközösíteni és minden ilyen dolog.Tudom nem ez a legjobb megoldás,de ha másképp nem megynagyjudit89 írta:Az osztálypénzfelelősről kiderült, hogy sikkasztja a pénzt az anyjával.
Soha 1 iskolámban nem hallottam még olyanról, hogy ofő intézné az osztálypénzt, sőt minden ismerősömnél (aki diák) valamely osztálytárs szedi.kristop írta:de most tényleg, és ha nem diákra bíznátok?nagyjudit89 írta:Természetesen többen is próbáltuk már átvenni tőle az osztálypénzt.
de most tényleg, és ha nem diákra bíznátok?nagyjudit89 írta:Természetesen többen is próbáltuk már átvenni tőle az osztálypénzt.
Emlékszem mi anno osztálypénzből kértünk pénzt focilabdára, amiből aztán mentünk tippmixelni. Persze megbeszéltük 5-6-an, ha elbukjuk, akkor nekünk kell összedobni. Tettünk egy kb biztonsági szelvényt, nyertünk is vele. Az alaptőkéből megvettük a labdát, a profit egy részét eltettük, a többit újra tippmixre raktuk. Kb 2-3. eset után vesztettünk csak, de addigra egy kis zsebpénz kiegészítésnek jó volt.nagyjudit89 írta:Az osztálypénzfelelősről kiderült, hogy sikkasztja a pénzt
vagy mondd meg az osztályfőnöknek,hogy te nem fogod annak a rib*cnak befizetni a pénzt. mit tud tenni az ofő? semmit. felhívja a szüleidet->te jársz jól. elmegy az igazgatóhoz->jöhet a számlás beszámoló,te jársz jól. itt te nem bukhatsz!!!kristop írta:vagy mondjuk mondani, hogy nem egy diákra kellene bízni a pénzt, mivel ez az osztályfőnök dolga lenne. ha meg nem, akkor nem kell befizetni, maximum ha lesz valami esemény amire kell pénz, akkor vinni. esetleg?
Hát ez egy elég kínos eset. Én talán elmondtam volna azt, amit tudsz. (még ha nem is egész osztály előtt, de szép lassan terjesztve az infót) Legrosszabb esetben igazgatói és utálni fog a tanár. Aki már most se szerethet téged egy ilyen után. (Bár a szavaiból ítélve én ezt nem is bánnám.nagyjudit89 írta:Az osztálypénzfelelősről kiderült, hogy sikkasztja a pénzt az anyjával. Egy csomóan ezért nem akarják beadni. Közöttünk én is, mert én azért nem fizetek, hogy ő ruhát vegyen magának. Ezt meg is mondtam neki, és mikor leordította a fejem, akkor én visszakiabálta, és ő azóta nem mer hozzám szólni. Az osztályfőnökire bejött az anyja, és elmondta, hogy ki nem adta még be az osztálypénzt, és megkértek engem arra, hogy én szedjem be a maradék embertől. Erre a csaj egy jót röhögött, hogy én most mennyire megkaptam, mert az ő anyukája elintézte. Neki az anyja kezét kell fognia ahoz, hogy elintézzen valamit. (az anyja persze nem titkolt módon nyal az osztályfőnöknek) Én meg közöltem a tanárral, hogy ezt nem vállalom, mert ez az osztálypénzfelelős dolga, és akkor benne van a hiba, ha ezt nem képes megoldani. Erre a tanár azt mondta, hogy bennem van a hiba, mert nem adtam be. És mondtam neki, hogy mások se adták be, erre az osztályfőnök azt mondta, hogy akkor is csak bennem van a hiba. Én meg közöltem vele, hogy azért mert a csaj anyja orvos, és nyal, az enyém meg csak egyszerű pultos, aki nem nyal. Miért van az, hogy az ilyen mindig jól jár?