Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Itt az összefoglaló. Thiago nem játszhatott rosszul, két gólpassz, az első előtt meg elég szép cselt mutatott be... És Jonathan is nagy zsugát szórt a gólpasszt adó védőnek a 2. gól előtt... Bárcsak mindketten felkerülnének és beépülnének idővel...kristop írta:thiago végigjátszotta a meccsét, szóval biztos nem lesz valenciában, deulofeu pedig bemutatkozott a csapatban.
Biztos, hogy nem, mivel fel sincs rendelve az első csapathoz - Miño és Nolito tagja az utazó keretnek.kristop írta:thiago végigjátszotta a meccsét, szóval biztos nem lesz valenciában...

Nekem elég az is, h egy komoly bajnokságba játszik, és komoly mutatói vannak. Ettől függetlenül én is Thiagot preferálom, mert én benne is nagyon nagy potenciált látok, de Fabregas képességeit is elismerem.Fernando írta:Én nem tudom miért hiszitek, hogy a legjobbak közt van, ez csak akkor derülne ki, ha egy komoly csapatban játszana. Én bízom benne, hogy inkább Thiagot fogjuk preferálni, ha már úgy is fel jön a nyáron INGYEN. Ezzel meg is van oldva Xavi helyettesítése.
Azonkívül hogy ez egy hatalmas b*romság ilyen megjegyzések inkább blogba valók nem egy objektívnak látszódni akaró cikkbe.Fabregas pedig megragadt a semmi szintjén egy olyan Arsenalban, amely 2004 óta kiemelkedő eredményt elérni nem tudott.

Akkor nézzük a realitást. Egyik oldalon Fabregas, a másik oldalon Bojan, Thiago. Pedro és Busquets más tészta, róluk ennyire fiatalon hallani sem lehetett. Szóval elmondhatjuk, h amit te akarsz prezentálni, az a valóságban nem működik.Lionel85 írta:Akkor nézzük a másik oldalt: kivárom, hogy 18 éves legyek. Maradok a Barcelonában, majd a nagycsapathoz kerülve sokkal jobb játékosokkal edzhetek, mint az Arsenalnál. Sokkal jobban fejlődhetek a legjobbakkal, rövid időn belül behozhatom azt az összeget, amit Angliában már 16 éves korom óta kereshetek. Emellett címeket nyerek a csapattal, esélyem van a legjobbakkal megméretni magam, marketingszempontból is rengeteg bevételem van. 1. szeretem a klubot, 2. rengeteget keresek és szerzem közben ugye a rutint, fejlődöm..zsoltfree írta:Ha szülőkkel is vagy bárhol élsz és bármilyen legyen a hátszeledazért ne mond hogy megszólalna benned a klubhűség szó ez alapján:
16 éves vagy. Keresel mondjuk évi 3 milliót. Az Arsenal aki köztudottan olyan csapat aki szeret a fiatalokban megbízni, valamint egész jó játékosok vannak az első csapatban és te velük edzhetnél és mindezt a világ egyik (ha nem a legjobb) bajnokságában, ahol a saját posztodnál reális esély van egy csere vagy akár kezdő nagycsapat-beli státuszra. Ez utóbbi azért a Barcában kevésbé elképzelhető úgy hogy egy Xavi és Iniesta is itt játszik... Tehát ilyen játékigéretekkel maga az edzőjük téged megkeres, és kínál mellé mondjuk 20 millát évente mindezt egy 3-5 éves szerződéssel? Tehát 16 évesen kis túlzással megoldódna az életed. Oké, vannak ilyen Xavi féle álomsztorik a Barcában (még ha máshol nem is igazán van ennyi pozitív példa), de itt is azért többségében még mindig az a jellemző hogy elmennek az ifiből feljött játékosok máshova... és mégegyszer mondom tudod azt hogy Xavi és Iniesta az a két játékos aki előtted van. Azért így lehet bármilyen szeretet, de akkor is 1000-ből 999 szerintem az Arsenalt választaná.
Akkor nézzük a másik oldalt: kivárom, hogy 18 éves legyek. Maradok a Barcelonában, majd a nagycsapathoz kerülve sokkal jobb játékosokkal edzhetek, mint az Arsenalnál. Sokkal jobban fejlődhetek a legjobbakkal, rövid időn belül behozhatom azt az összeget, amit Angliában már 16 éves korom óta kereshetek. Emellett címeket nyerek a csapattal, esélyem van a legjobbakkal megméretni magam, marketingszempontból is rengeteg bevételem van. 1. szeretem a klubot, 2. rengeteget keresek és szerzem közben ugye a rutint, fejlődöm.zsoltfree írta:Ha szülőkkel is vagy bárhol élsz és bármilyen legyen a hátszeledazért ne mond hogy megszólalna benned a klubhűség szó ez alapján:
16 éves vagy. Keresel mondjuk évi 3 milliót. Az Arsenal aki köztudottan olyan csapat aki szeret a fiatalokban megbízni, valamint egész jó játékosok vannak az első csapatban és te velük edzhetnél és mindezt a világ egyik (ha nem a legjobb) bajnokságában, ahol a saját posztodnál reális esély van egy csere vagy akár kezdő nagycsapat-beli státuszra. Ez utóbbi azért a Barcában kevésbé elképzelhető úgy hogy egy Xavi és Iniesta is itt játszik... Tehát ilyen játékigéretekkel maga az edzőjük téged megkeres, és kínál mellé mondjuk 20 millát évente mindezt egy 3-5 éves szerződéssel? Tehát 16 évesen kis túlzással megoldódna az életed. Oké, vannak ilyen Xavi féle álomsztorik a Barcában (még ha máshol nem is igazán van ennyi pozitív példa), de itt is azért többségében még mindig az a jellemző hogy elmennek az ifiből feljött játékosok máshova... és mégegyszer mondom tudod azt hogy Xavi és Iniesta az a két játékos aki előtted van. Azért így lehet bármilyen szeretet, de akkor is 1000-ből 999 szerintem az Arsenalt választaná.
Ha 16 évesen gondol a jövőre és 18 évesen koppan, akkor két év alatt szerintem olyan túlságosan sokat nem kereshet.d írta:Gondolnia kell a jövőjére. Mert járhat úgy, hogy 18 évesen koppan, mert a Barcelonába nem fér be. Pláne most, az abszolút sikeres időszakunkban. Plusz azért az is motivál, hogy már most azonnal nagy pénzeket kapnak kézhez, nem vitás.