Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.28. 17:07:26

daffy írta:
csababarca írta: Hát megérdemelte volna minden bizonnyal, ha megkapja. De a Király beszéde lett a befutó,pedig szerintem nem nagy eresztés.
ej vazz,a portman érdemelte meg :) direkt írni is akartam,hogy nagyot alakított benne. csak a felét sikerült :D

Nah,így már érthető. :D
Portmannek én is örülök, hogy megkapta, amúgy is szeretem, tehetséges is, és hát ő volt Padmé az SW-ben, ez sem elhanyagolható szempont :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.02.28. 17:02:02

csababarca írta: Hát megérdemelte volna minden bizonnyal, ha megkapja. De a Király beszéde lett a befutó,pedig szerintem nem nagy eresztés.
ej vazz,a portman érdemelte meg :) direkt írni is akartam,hogy nagyot alakított benne. csak a felét sikerült :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.28. 17:00:35

daffy írta:
soadroli írta:Én az Eredetnek adtam volna a legjobb film díjat :D (még nem láttam a Black Swant :) )
127 hours is kaphatott volna valamit :?
a black swan nagyon nagy film lett. szerintem megérdemelte. az asszony 1 hete látta,de még mindig lelkes. érdemes megnézni :wink:
Hát megérdemelte volna minden bizonnyal, ha megkapja. De a Király beszéde lett a befutó,pedig szerintem nem nagy eresztés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.02.28. 16:53:45

soadroli írta:Én az Eredetnek adtam volna a legjobb film díjat :D (még nem láttam a Black Swant :) )
a black swan nagyon nagy film lett. szerintem megérdemelte. az asszony 1 hete látta,de még mindig lelkes. érdemes megnézni :wink:
soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.28. 16:51:44

Én az Eredetnek adtam volna a legjobb film díjat :D (még nem láttam a Black Swant :) )
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.28. 16:06:41

Fecooo írta:az Oscar gála díjazottjai:

Legjobb film: A KIRÁLY BESZÉDE
Legjobb animációs film: TOY STORY 3.
Legjobb filmzene: The Social Network - A közösségi háló
Legjobb betétdal: “We Belong Together” (Toy Story 3)

Legjobb színész: Colin Firth (A király beszéde)
Legjobb színésznő: NATALIE PORTMAN (Fekete hattyú)
Legjobb mellékszereplő színész: Christian Bale (A Harcos)
Legjobb mellékszereplő színésznő: Melissa Leo (A Harcos)
Kicsit meglepett, hogy a Király beszéde lett a befutó. Nekem a Fekete hattyú és az Eredet is sokkal jobban tetszett. Firt, Portman díja megérdemelt, végre Bale is megkapta az első szobrát.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.28. 15:04:41

Szóval akkor az Oscar-témához. A király beszédénél szerintem jobb volt a Black Swan. A szereplők díjazásával egyetértek.
Ez azt jelenti, hogy új filmeket nem nézek, megvárom a jövő évi Oscar-jelölést.
Kép
"And my heart will leave you never."
Zaen
Jugador del Barça

2011.02.28. 13:31:34

Az Internátus c. sorozatot nézi innen valaki? Így első ránézésre nem vagyok benne biztos, hogy az én műfajom, de azért érdekelne más véleménye is. :)

Mellesleg eddig ezeket néztem/nézem (viszonyítási alapként):
Dexter
Odaát
Maffiózók
The Wire
SoA
Szökés
Breaking Bad
The Walking Dead
Boardwalk Empire
Ments meg (még nem kezdtem el de már a gépen van)
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.02.28. 11:32:59

Fecooo írta:az Oscar gála díjazottjai:

Ennek a kettőnek nagyon örülök.
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.28. 09:59:07

az Oscar gála díjazottjai:

Legjobb film: A KIRÁLY BESZÉDE
Legjobb animációs film: TOY STORY 3.
Legjobb filmzene: The Social Network - A közösségi háló
Legjobb betétdal: “We Belong Together” (Toy Story 3)

Legjobb színész: Colin Firth (A király beszéde)
Legjobb mellékszereplő színésznő: Melissa Leo (A Harcos)

Legjobb rendező: Tom Hooper (A király beszéde)
Legjobb eredeti forgatókönyv: A király beszéde
Legjobb adaptált forgatókönyv: The Social Network - A közösségi háló

További díjazottak:

* Látványtervezés: Alice Csodaországban
* Fényképezés: Eredet
* Jelmez: Alice Csodaországban
* Vágás: The Social Network - A közösségi háló
* Hangvágás, hangkeverés, vizuális effektek: EREDET

Összesítés:

4 OSCAR-díj: A király beszéde, Eredet
3 OSCAR-díj: The social Network - A közösségi háló
2 OSCAR-díj: TOY STORY 3., A Harcos, Alice csodaországban
Szandi
Főnökasszony

2011.02.27. 21:59:27

messideco írta:
sjay írta:Tudja valaki, hogy melyik csatornán adják(ha adják) az HBO-n kívül az Oscar gálát? :?
http://tv.stream.com.ru/ ezen :wink: Egyébként hánytól kezdődik?

.
Na remélem itt lehet majd találni használhatót, egy időre tavaly is megszívtam. Megyek is ráalszok, majd legyetek fórumon mert idén egyedül nézem és így nehéz lesz bírni a cuccot :D
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.27. 20:55:24

Most nézem két jó kis film is megy tv-ben.
RTL-en Tolvajtempó TV2-n meg a Kapj el ha tudsz. Di Caprios- jobb film, viszont nekem most Elenor-ra van szükségem. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.27. 18:50:09

Újabb két filmet néztem ma meg.

Eredet
Most került rá sor, így teljes az Oscar-jelöltek mezőnye. A filmről: a téma mindenképp érdekes, mindegyik haverom oszt-társam erről beszél. Az a várt nagy elragadtatás nem következett be, de nagyon tetszett a film.

Sunset Boulevard
Egy klasszikust vettem elő ismét. Tetszett, az elejétől a végéig. Egy férfi is lehet plázacica...

Black Swan for Oscard-winner!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.27. 15:50:31

Arany Málna:

Legrosszabb film: THE LAST AIRBENDER (Paramount/Nickelodeon Movies)
A legrosszabb pénztárcapumpáló szemgyilkos 3D: THE LAST AIRBENDER
Legrosszabb rendező: M. Night Shyamalan / THE LAST AIRBENDER Legrosszabb színész: Ashton Kutcher / KILLERS and VALENTINE’S DAY
Legrosszabb színésznő: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis & Cynthia Nixon / SEX & THE CITY 2
Legrosszabb mellékszereplő (nő): Jessica Alba / THE KILLER INSIDE ME, LITTLE FOCKERS, MACHETE and VALENTINE’S DAY
Legrosszabb mellékszereplő (férfi): Jackson Rathbone / THE LAST AIRBENDER and TWILIGHT SAGA: ECLIPSE
Legrosszabb pár/gárda: The Entire Cast of SEX & THE CITY #2
Legrosszabb forgatókönyv: LAST AIRBENDER Written by M. Night Shyamalan, based on the TV series created by Michael Dante DiMartino and Brian Konietzko
Legrosszabb folytatás, előzményfilm, remake, feldolgozás: SEX & THE CITY #2
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.27. 13:24:19

messideco írta:
sjay írta:Tudja valaki, hogy melyik csatornán adják(ha adják) az HBO-n kívül az Oscar gálát? :?

Megnéztem két filmet:
Leon, a profi
Úgy fogtam hozzá, hogy uh, de jó film lesz. De nem lett az, nekem legalább is nem tetszett...

Az élet csodaszép
Na ez viszont elbűvölt. Remek film, nagy színészekkel. Ismét rájöttem arra, hogy a régi filmek az igaziak...
2 óra 30 perctől. http://otherworld.hu/?page=articledispl ... le_id=8246 Én itt fogom nézni :)
messideco
Presidente del Barça

2011.02.27. 13:15:40

Megnéztem két filmet:
Leon, a profi
Úgy fogtam hozzá, hogy uh, de jó film lesz. De nem lett az, nekem legalább is nem tetszett...

Az élet csodaszép
Na ez viszont elbűvölt. Remek film, nagy színészekkel. Ismét rájöttem arra, hogy a régi filmek az igaziak...
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.27. 12:49:10

Tudja valaki, hogy melyik csatornán adják(ha adják) az HBO-n kívül az Oscar gálát? :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.27. 02:04:15

A francba :evil:

http://comment.blog.hu/2011/02/25/a_cbs ... forgatasat

ejj Charlie, az a durva,h tényleg úgy él (csak az életben sajna már-már csak ha tejel akkor nőzik) mint a sorozatban, csak még +ban drogozik is :?

nagyon jó sorozat, ezt szinkronosan követem, így el vagyunk akadva 7.évad 15.részénél, a viasat előröl kezdte januárban,és amikor utolérik magukat, onnantól folytatják a 7.évadot is. és természetesen letolják a 8.at is, REMÉLEM addigra mégis megállapodnak valahogy. Bár azért a CBS sem tűrhet el mindent.

Friends, Rém Rendes, Joey után a kedvenc mini vígjáték sorozatom. Még szerintem ki lehetne termelni 2-3 évadot.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ultrasur
Madridista

2011.02.26. 17:24:34

kurdt írta:
LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Nb_SxzS044

Ez röhej már.. egy PC játék demójára azt hitték, hogy film. Érdemes megnézni 1x.
A csávó válaszolt is...
ultrasur írta: :arrow: kurdt

Te hogy állsz a klasszikus magyar filmekkel?
Mert a királyiállami m1 most ad le egy Sára Sándor filmet.
Bár tudom hogy egy fárasztó hét után az ember legkevésbé feketefehér régi filmre vágyik de azért bepróbálom.
Nem tudom, hogy megnézted-e végül, de ez a "Feldobott kő" c. korai Sára-darab és elég jó.

A régebbiek közt nagyon sok jó magyar film van, kedvencem Fábri Zoltán "Két félidő a pokolban" c. filmje. De tőle még nagyon jó az "Isten hozta, őrnagy úr!", a "Hannibál tanár úr", az "Ötödik pecsét", stb.
De ott van még Jancsó ("Csillagosok, katonák"; "Szegénylegények"), Makk Károly ("Szerelem"; "Megszállllottak"), Sándor Pál ("Régi idők focija", "Ripacsok"), a már említett Sára Sándor ("Cigányok", "Szinbád") és még sorolhatnám.

Megjegyzem, ha valaki érdeklődik a magyar film iránt úgy általában, akkor érdemes kezébe vennie a 303 magyar film amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyvet.
Igen megnéztem. Bátor és elgondoltató film Sára Sándortól nem idegen csodálatos képi világgal.
Nagyon kevés korombeli -bár te nem tusom mennyi vagy- fiatal érdeklődik a magyar filmművészetért. szóval öröm ez nekem 8)

Egy ismerősöm mondta hogy a magyar film mai szemmel "élvezhető"
de semmit mondó vagy elgondolkodtató de unalmas.

Egyébként ha valaki jó magyar filmet akar nézni kezdetnek ajánlanám a
Megáll az idő c. filmet ami teljesen élvezhető és egyben elgondolkodtató film.

http://www.port.hu/megall_az_ido/pls/fi ... lm_id=1618
kurdt
Megmentő :)

2011.02.26. 17:11:17

LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Nb_SxzS044

Ez röhej már.. egy PC játék demójára azt hitték, hogy film. Érdemes megnézni 1x.
A csávó válaszolt is...
ultrasur írta: :arrow: kurdt

Te hogy állsz a klasszikus magyar filmekkel?
Mert a királyiállami m1 most ad le egy Sára Sándor filmet.
Bár tudom hogy egy fárasztó hét után az ember legkevésbé feketefehér régi filmre vágyik de azért bepróbálom.
Nem tudom, hogy megnézted-e végül, de ez a "Feldobott kő" c. korai Sára-darab és elég jó.

A régebbiek közt nagyon sok jó magyar film van, kedvencem Fábri Zoltán "Két félidő a pokolban" c. filmje. De tőle még nagyon jó az "Isten hozta, őrnagy úr!", a "Hannibál tanár úr", az "Ötödik pecsét", stb.
De ott van még Jancsó ("Csillagosok, katonák"; "Szegénylegények"), Makk Károly ("Szerelem"; "Megszállllottak"), Sándor Pál ("Régi idők focija", "Ripacsok"), a már említett Sára Sándor ("Cigányok", "Szinbád") és még sorolhatnám.

Megjegyzem, ha valaki érdeklődik a magyar film iránt úgy általában, akkor érdemes kezébe vennie a 303 magyar film amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyvet.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
LM10
Director del Fútbol

2011.02.26. 16:48:16

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Nb_SxzS044

ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.26. 15:57:19

Bizony, hogy tetszett, én is meg fogom nézni még elég sokszor :)

+ a Win című dal is nagyon bejött a végén (ezt se ismertem eddig):

http://www.youtube.com/watch?v=VDEi5hJ76-A

én imdb-s listást sajna nem fogok készíteni, mert lehetetlenség lenne megfelelő sorrendbe tennem , és zavarna:D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.26. 15:49:43

ozsimiki írta:
Férfibecsület

Nem is értem, hogy nem láttam eddig, pedig Robert De Niro egyik nagy kedvencem, és Cuba Gooding JR-el sincs semmi bajom.

Megfelelő lélekdopping a film.

10/8.5

szerk: nagyon örültem az imdb-s listáknak, sok olyan filmre akadtam, amit úgymond elfelejtettem megnézni, vagy nem is hallottam még róla, és nagyon jó.

Ez az én listámon (is) szerepelt. Örülök,hogy tetszett, én már rengetegszer láttam de megunhatatlan.
csdewl
Capitá del Barça

2011.02.26. 15:45:54

palesz77 írta: Arról van valami hír, hogy ki lesz az?
Liam McIntyre :wink:
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.26. 15:37:59

Szégyen nem szégyen, eddig egyiket sem láttam, és mindkettő nagyon nagy film:

12 dühös ember, az eredeti 57-es filmet néztem meg Henry Fondával, annak ellenére, hogy nem szeretem a régebbi filmeket, ez nagyon ott van.

10/9

Meg fogom nézni a 97-es feldolgozást is.

Férfibecsület

Nem is értem, hogy nem láttam eddig, pedig Robert De Niro egyik nagy kedvencem, és Cuba Gooding JR-el sincs semmi bajom.

Megfelelő lélekdopping a film.

10/8.5

szerk: nagyon örültem az imdb-s listáknak, sok olyan filmre akadtam, amit úgymond elfelejtettem megnézni, vagy nem is hallottam még róla, és nagyon jó.
Kép
Válasz küldése