Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
daffy írta:a push-up melltartóra írtam. dukai és zimány is modell,ami azt feltételezi,hogy smink nélkül sem csúnyák. reginának pedig évek óta szilikon melle van,így a push-up esélytelen.Ezt mire írtad? mert a mellmérete valóban nem nagy. Viszont amit írtam, az rá nagyon is igaz.
Zooey Deschanel pedig bájos, no ő különleges, és felfigyel rá az ember.
Jól tudod, legalábbis még múlthéten mikor láttam a boltban akkor nem tűnt megcsináltatottnak.LM10 írta:Én pl a szilikon mellett is elítélem. Szabó Erikának igazi ha jól tudom![]()
a push-up melltartóra írtam. dukai és zimány is modell,ami azt feltételezi,hogy smink nélkül sem csúnyák. reginának pedig évek óta szilikon melle van,így a push-up esélytelen.Ezt mire írtad? mert a mellmérete valóban nem nagy. Viszont amit írtam, az rá nagyon is igaz.
Zooey Deschanel pedig bájos, no ő különleges, és felfigyel rá az ember.
Lehet, hogy csak azért mert nekem a fekete haj a gyengém, de nekem nem jön be. Mintha a Gyűrűk Ura egyik tündéje lenne.Messithebest írta:Nálam De Gea menyasszonya a favorit
http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/ ... nyasszonya
Nagyon jó válogatásFtcSikiHun írta:Tara Reid
Jennifer Aniston
Jatherine Heigl
Arielle Kebbel
És akik miatt nézem a Barátok köztöt![]()
Szabó Erika
Kiss Ramóna
Balogh Edina
[url=http://foto.mon.hu/members.csuky/8aHf3NJ.jpg/res
ized?w=636&h=470]Ábrahám Edit[/url]
Ő valóban nagyon helyes!Fernando írta:Csak én vagyok akkora núb, hogy Zooey Deschanel iszonyatosan bejöjjön?
Kép
Cseppet sem tartozik a vetkőzős celebek közé hálistennek. Egy Istennő!
daffy írta:nyilván nem láttad reginát még..LM10 írta:kb. Vagy Push up melltartók.csababarca írta:Ilyen Zimány Linda, Dukai Regina cuccokat hanyagoljátok már...ha nem lenne rajtuk egy kiló vakolat észre se vennétek őket
nyilván nem láttad reginát még..LM10 írta:kb. Vagy Push up melltartók.csababarca írta:Ilyen Zimány Linda, Dukai Regina cuccokat hanyagoljátok már...ha nem lenne rajtuk egy kiló vakolat észre se vennétek őket
Nem csak te. Szerintem is nagyon helyes. Nyilván nem ismerem, de olyan csajnak tűnik akinek személyisége is van.Fernando írta:Csak én vagyok akkora núb, hogy Zooey Deschanel iszonyatosan bejöjjön?
Kép
aszittem egyedül vagyok így... de szerencsére aug 4. kötelezcsababarca írta:Ilyen Zimány Linda, Dukai Regina cuccokat hanyagoljátok már...ha nem lenne rajtuk egy kiló vakolat észre se vennétek őket
a Deschanel lányok természetesen mindig bejövősek (elsősorban ugyebár Zooey, de Emily se rossz), Zooey-nak a szeme vmi kegyetlen "mágnes"Fernando írta:Csak én vagyok akkora núb, hogy Zooey Deschanel iszonyatosan bejöjjön?
Kép