Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
munkáskeita ma néhányszor úgy forgatta a népet, hogy még az én antikeita fejem is csak bámult, és alig alig lehetett észrevenni, amit máskor mindig, hogy nem vállalkozik és hogy kilóg az összjátékból.Zozzy 5 írta:ha ilyen gólt mint amit ő lőtt ma mondjuk affelay vagy thiago lő akkor a fél fórum elélvez, így meg 2 meccs múlva megint az lesz, hogy munkáskeita minek játszik
Tökéletes csereember...Az Arsenal ellen például egyetlen egy megmozdulása jut eszembe, az is az volt, hogy becserélték...És most csak felhoztam egy konkrét, nem túl távoli meccset példának, de ugyan így felsorolhatnék az idei és tavaly szezonból még legalább 20 mérközést, amin miután becserélték, a kommentátor 5nél többször nem mondta ki a nevét...Gauchomester írta:Komolyan kezdem sajnálni Keitát.
Még mindig sokan nem veszik észre, hogy ő az ideális csereember? Nagyon hasznosan játszik, ha pályán van, és egy szót sem szól, ha nem játszik. Most adott egy szép gólpasszt, és belemagyarázzuk, hogy [auto_cenzúra] passz volt, emberek, belegondoltok mit írtok? Igazi zongoracipelő, és szerény, megérti magát a többiekkel, Pepnek is nagy kedvence, szóval akik távol akarják tudni a csapattól, még egy darabig szentségelhetnek. És ez így is van rendjén.
Messinek még le is pattant a labda, tökéletes ütemben jött, s "nem is szabadott" volna hagyni lepattani, így nehezítette meg a saját dolgát!De ez valóban értelmetlen "vita"d írta: Szerinted butaság. Szerintem egy elszúrt labdát mentett meg Messi. Nem vitatom Keita érdemét, de nem volt ez olyan hú de nagy álompassz, mint ahogy sokan látják.
Szerinted butaság. Szerintem egy elszúrt labdát mentett meg Messi. Nem vitatom Keita érdemét, de nem volt ez olyan hú de nagy álompassz, mint ahogy sokan látják.Bob_Marley írta:d persze csak Messi érte volna el, hát komolyan ilyen butaságokat ne beszéljünk már!Olyan passzt meg csak Keita tudott adni az egész világon....(és ez annyira igaz mint az első rész)
Mascherano-s résszel tökéletesen egyet értek, mert ő nagyon jól teljesít idén, s amikor lehetőséget kap nagyon hasznos!torrestoni írta:......
Meglehet. Az egy olyan passz volt, hogy száz játékosból egy tudott belőle gólt lőni. Amúgy meg túl hosszú lett volna. Messi megoldotta.gg86 írta:Ez jó voltAzt hiszem ezt nevezik úgy, hogy kettős mérce.
Ez jó voltd írta:Azért az a gólpassz csak azért volt ilyen jó, mert volt egy agilis Messi, aki tudott valamit kezdeni azzal a labdával, amúgy nem volt olyan baromi jól sikerült passz, de a többiek még ilyet sem adtak.
Nem belekötni, értelmezni előbb! De vicces, hogy ide ezt írjátok egy jó meccs után, a Bojan topicba meg hogy "egy ilyen meccs nem számít, nem volt nagy az ellenfél" meg stb... Tavaly év végéről beszélek. Nem azért hogy kötözködjek, csak ez vicces, de itt be is fejezem, bocs a pici offért...Bob_Marley írta:Na azt hiszem tegnap is ékes bizonyítéka volt annak, hogy Keita igenis Barca szintű játékos, s nem véletlenül az első számú opció csereként!És most nem csak a gólpasszára gondolok, hanem összességében is borzasztó hasznos volt a mali játékos!
Talán az illendőség is megkívánja, hogy a nagy keita antifanclub is elismerően beszéljen róla....nem csak a rosszat kell meglátni!
Bár ezidáig is megvoltam vele elégedve, mert mint már ezerszer le is írtuk roppant hasznos a játékban, s nem csak Messik Xavk kellenek ebbe a csapatba
Szép volt Seydou
Hát pl. Arsenal ellen "csak" ezeket nem csinálta...Skeraj írta:Az utóbbi időben nekem is nagyon szimpatikussá vált a "MALI JÁTÉKMESTER- ünk". Ő az aki beáll 4percre de labdát szerez letámad egy szóval mindent csinál nagyon nagy szíve van. Most már lassan ott tartok h kezd hiányozni ha nem látom a meccseken.Nagyon szimpatikus és alázatos ember. Csak igy tovább Seydou!!!