Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem neked címeztem. egyébként a többivel kiegyeznékhaszi írta:Én nem is azt írtam, hogy rajta ment el a bajnokság de igen is ez a 2 pont rajta ment el... Ezt nem lehet kimagyarázni... Főleg, hogy az utólsó 15 percben, amikor az egész csapat nyomást gyakorol az ellenre, ott van a kapu előtt és töketlenkedik. Úgy várom, hogy térjen már vissza az argentin, addig használjuk edzőmeccseknek a bajnokikat és a Clasicon próbáljunk legalább egy x-et elérni, kupát valahogy nyerjük meg, BL- elődöntőig érjünk el és nekem ez így már tökéletes is lenne...daffy írta:nem aggatnék semmit benzema nyakába,így is van elég baja. nem rajta ment el a bajnokság,hanem a kilátástalan és visszafejlődött "csapaton".
no meg azon,amit Drigo leírt. josé vegye észre,hogy ennek annyi és fel lehet áldozni a hátralévő fordulókat a bl és a kupa érdekében. lehet pihentetni és canalest játszatni.
Én nem is azt írtam, hogy rajta ment el a bajnokság de igen is ez a 2 pont rajta ment el... Ezt nem lehet kimagyarázni... Főleg, hogy az utólsó 15 percben, amikor az egész csapat nyomást gyakorol az ellenre, ott van a kapu előtt és töketlenkedik. Úgy várom, hogy térjen már vissza az argentin, addig használjuk edzőmeccseknek a bajnokikat és a Clasicon próbáljunk legalább egy x-et elérni, kupát valahogy nyerjük meg, BL- elődöntőig érjünk el és nekem ez így már tökéletes is lenne...daffy írta:nem aggatnék semmit benzema nyakába,így is van elég baja. nem rajta ment el a bajnokság,hanem a kilátástalan és visszafejlődött "csapaton".
no meg azon,amit Drigo leírt. josé vegye észre,hogy ennek annyi és fel lehet áldozni a hátralévő fordulókat a bl és a kupa érdekében. lehet pihentetni és canalest játszatni.
Adom. Mintahogy azt is hogy eddig Zsozé csúnyán bukásra áll latin fociból, semmiféle irányvonal nem látszik a csapatán semmiféle kreativitás,szervezettség stb.Egészen elképesztő, hogy Mourinho ennyi idő alatt semmit nem tudott kihozni ezekből a játékosokból, nyerik a meccseket, mert egyénileg sokkal jobbak, mint a többi csapat. De egy normális csapatra még messziről sem emlékeztetnek. Bármilyen taktikának, vagy szervezettségnek még csak a nyomát sem lehet felfedezni.
félre értetted akkor én a +2 pontot írnám fel most a fortuna&benzema róvásáralluisllach89 írta:Én nagyon megértem a fájdalmad, mert mondjuk ki, iszonyatos balszerencséje volt a Madridnak. Tudatosan vagy sem, de a hsz-ed azt sugallja hogy mi ennek köszönhetjük hogy 7 pont van a két csapat között, pedig nagyon nem.haszi írta:Benzema-tökéletlenkedés, a két kapufa és a Aranzubia 2-3 bravúrja csak összehozta neketek a 7 pontot... De tudom, mi vagyunk a mákerek, most is... Ahogy ez a hét is bizonyítja...
Higuaín a Marca szerint a kupadöntőre felépül... Bár nem szeretném, hogy erőltessék a felépülését, mert kész állapotban van rá szükség, addig is ki kell húzzuk Adebayorral, mert Benzema ezzel már kibaxta a biztosítékot nálam. De most komolyan... Egyszer elmegy, de ez már neki vagy 20. a szezonban... Ennyire nem lehet tökéletlen egy CSATÁR a kapu előtt, főleg egy profi csatár, megérteném valami falusi csapatba játszana, de ez... Fúú na mind1, ez a hét a 2 megszerezhető győzelemmel szebb lett volna, nem baj a lényeg Alekinho nyertMessa írta:Most kimaradt, ami máskor nektek általában bemegy, ennyi történt. Én csak az utolsó 20 percet láttam, hát nem semmi nyomás alatt volt a Depor kapuja. Megérdemeltétek volna a győzelmet, kétség nem fért hozzá, hogy melyik volt a jobb csapat. Ronaldo kapufájánál már aztmondtam, hogy ennél nagyobb helyzetük már nem lesz. Erre Benzema. Áúcs.haszi írta:Benzema-tökéletlenkedés, a két kapufa és a Aranzubia 2-3 bravúrja csak összehozta neketek a 7 pontot... De tudom, mi vagyunk a mákerek, most is... Ahogy ez a hét is bizonyítja...
Pipitával mivan?
Én nagyon megértem a fájdalmad, mert mondjuk ki, iszonyatos balszerencséje volt a Madridnak. Tudatosan vagy sem, de a hsz-ed azt sugallja hogy mi ennek köszönhetjük hogy 7 pont van a két csapat között, pedig nagyon nem.haszi írta:Benzema-tökéletlenkedés, a két kapufa és a Aranzubia 2-3 bravúrja csak összehozta neketek a 7 pontot... De tudom, mi vagyunk a mákerek, most is... Ahogy ez a hét is bizonyítja...
Jozé Benzemát kérje inkább számon. Vicc hogy egy bajnoki címért hajtó csapat az utolsó 5 percben akarja megnyerni a meccset. Ennyi erővel 4 perces hosszabbítást is lehetne reklamálni.Mihu írta:Én mint Barcás, és mint Real gyűlölő, azt mondom, hogy a kezezés az le volt szorítva, viszont itt a végén egyértelműen felszedték Benzema "ütőjét", amiért 11-est kellett volna ítélni a bírónak...szerintem egyszerűen 93:59-nél már nem merte befújni mert akkor úgy kellett volna kimenekíteni La Coruna-ból...José jogosan fogja számonkérni a 11-est a bírón szerintem.
A jelen Deporjára gondoltam. Köze nincs a Bebeto féle Lacoruna-hoz...Tdavid írta:janesz25 írta: a senkiházi Depor ellen nem tudnak nyerni.....
Az a senkiházi Depor pár éve még Europa elitjébe tartozott....
Most kimaradt, ami máskor nektek általában bemegy, ennyi történt. Én csak az utolsó 20 percet láttam, hát nem semmi nyomás alatt volt a Depor kapuja. Megérdemeltétek volna a győzelmet, kétség nem fért hozzá, hogy melyik volt a jobb csapat. Ronaldo kapufájánál már aztmondtam, hogy ennél nagyobb helyzetük már nem lesz. Erre Benzema. Áúcs.haszi írta:Benzema-tökéletlenkedés, a két kapufa és a Aranzubia 2-3 bravúrja csak összehozta neketek a 7 pontot... De tudom, mi vagyunk a mákerek, most is... Ahogy ez a hét is bizonyítja...
Most volt 2 meccs a héten ahol nektek nem mentek be a dolgok...húúú. Ez egy hétre még azt mondom ok, de egy szezonra azért nem olyan vészeshaszi írta:Benzema-tökéletlenkedés, a két kapufa és a Aranzubia 2-3 bravúrja csak összehozta neketek a 7 pontot... De tudom, mi vagyunk a mákerek, most is... Ahogy ez a hét is bizonyítja...
A malacotok 3-4 éve hízik. Már egész szép 3-4 mázsás disznó lett belőle. Előbb-utóbb le kell vágnihaszi írta:Benzema-tökéletlenkedés, a két kapufa és a Aranzubia 2-3 bravúrja csak összehozta neketek a 7 pontot... De tudom, mi vagyunk a mákerek, most is... Ahogy ez a hét is bizonyítja...
Annyiból ez is megahatározó volt, h úgy nézett ki, h a Barca kisebb hullámvölgybe van, a Madrid pedig ha nehezen is, de képes hozni a meccseket, és csökkenhet a különbség. Csökkent is először, 7-ről 5-re, és a Bilbao elleni meccs megint kritikus volt, de tudtuk hozni, és ez sztem lélektanilag sokat jelentett. Ezzel úgy néz ki, kit is vagyunk a gödörből, de ti továbbra is benne vagytok.daffy írta:a meghatározó pont már volt és a következő áprilisban leszbarcafan0911 írta:Nézi valaki a reál meccset? Mert lehet hogy meghatározó ponthoz érkezett a bajnokság. Mindjárt vége a meccsnek és még 0:0!!!