Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Keita ma (is) nagyon jól játszott, általában nem látványos, amit csinál (bár ma adott egy hatalmas gólpasszt), de nagyon jól teszi a dolgát, nem vitás, miért bízik benne annyira Pep. Részemről akár ő is lehetne a tegnapi meccs embere.Léfe írta:Remélem a Keita szapulók is nézték a meccset. Talán végre feljövőben vagyunk. Csak ez az állandó nyerési kényszer ne lenne.
most jó mecssei vannak a Valenciának ... ma idegenben Bilbao ellen, és szerdán Barca ellen ... de jó lessz ez így -...Visca el Barca!ab1daL írta:"A katalánok ezzel sorozatban 19. idegenbeli bajnokijukon maradtak veretlenek, amivel beállították a Real Sociedad 31 éves rekordját."
Már csak az új rekord beállítása miatt is győzni kell a Mestallaban!![]()
Nekem a szögleteknél bizonytalannak tűntLionel85 írta:Pinto megint nagyokat védett! Jó tudni, hogy ilyen jó helyettese van Valdésnek!
Pinto megint nagyokat védett! Jó tudni, hogy ilyen jó helyettese van Valdésnek!galamb írta:Nagyon sima győzelem lett a vége, bár nem sziporkáztunk, mindenki jól játszott. Csak így tovább. Nagyon kellet már egy ilyen győzelem.
Ez így van! A múltkor tényleg eléggé bizonytalan vol hátul, viszont ahhoz hogy újra a világklasszis Militot lássunk megfelelő bizalom is kell felé, és játéklehetőség. Ha továbbra is padozni fog, nem kell csodálkozni hogy egy egy meccsre formán kívül fog beugrani. És mikor játszon ha nem most, amikor Puyol kidőlt?!ElBartimaeus írta:Hát pedig muszáj lesz elhinned. A múltkor is tökéletes elzárást adott, hogy Piqué még véletlenül se tudjon a labdás nyomába eredni. Gól is lett belőle. Nagyon formán kívül van, ettől függetlenül én is szívesen látnám a kezdőben abban az esetben, ha lassan végre a régi Militót tudjuk majd látni. Mert ő viszont világklasszis.
Hát pedig muszáj lesz elhinned. A múltkor is tökéletes elzárást adott, hogy Piqué még véletlenül se tudjon a labdás nyomába eredni. Gól is lett belőle. Nagyon formán kívül van, ettől függetlenül én is szívesen látnám a kezdőben abban az esetben, ha lassan végre a régi Militót tudjuk majd látni. Mert ő viszont világklasszis.Barcaman14 írta:Én is szívesen látnám. Nem azért maradt itt hogy a hátralevő(?) félévet a padon ülje végig. Még úgy is ha Puyol sérült. Ma pl pihenhetne Maxvell, mert azért ő sem nyújt elragadó teljesítményt. Nem hinném hogy Pique mellett ne tudná jól ellátni a dolgát Gaby. Remélem ma kezd!daffy írta:engem ugyan nem foglalkoztat a kezdőtök,de militot nagyon szívesen látnám játszani. ha már nem ment el az edző külön kérésére,akkor a minimum,hogy pep megmutatja okát a maradásának,mert eddig nem sikerült.