Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mondjuk ezzel kicsit máshogy vagyok, mint a focival, ott nálam első a csapat, utána a játékosok, itt fordítva. Tehát Schuminak szurkolok, és ő is lesz a VB, idén lesz meg a 8. Ennyi.El fanático írta:Ezt sem cserélgeti az emberek többsége évente, mint ahogy kedvenc focicsapatot sem, tehát:messideco írta:Kinek szurkoltok az idén?
Amióta az eszem tudom, azóta McLaren, tehát idén is és jövőre is meg azután is...
Én sem,annyi különbséggel,hogy én 2001 óta vagyok Ferraris Schumi miatt.mes írta:S.Agüero írta:2005 óta vagyok Ferraris, Schumi miatt.
legfontosabb a Ferrari és utána jön az, h kit kedvelek jobban a 2 pilóta közül.
Nekem eddig így voltak: Schumi, utána Kimi és most Alonso.
Latom nem vagyok egyedul
S.Agüero írta:2005 óta vagyok Ferraris, Schumi miatt.
legfontosabb a Ferrari és utána jön az, h kit kedvelek jobban a 2 pilóta közül.
Nekem eddig így voltak: Schumi, utána Kimi és most Alonso.
Ez sztem az emberek többségénél így van, csak Ferrari,amióta követem az egészet ..hajrá!El fanático írta:
Ezt sem cserélgeti az emberek többsége évente, mint ahogy kedvenc focicsapatot sem, tehát:
Amióta az eszem tudom, azóta McLaren, tehát idén is és jövőre is meg azután is...
Ezt sem cserélgeti az emberek többsége évente, mint ahogy kedvenc focicsapatot sem, tehát:messideco írta:Kinek szurkoltok az idén?
első 1-2 perc unalmas? inkább zseniális az is.S.Agüero írta:Egy kis hangolódás:
Formula 1 2010 Season Summary
Nézzétek végig, az első 1-2 perc unalmas, de utána jó.![]()
Forca Ferrari!
én úgy tudom h a szezon későbbi szkaszában ha lesz rá alkalom be fogják pótolni a nagydíjat...Fecooo írta:elmarad a Bahrein-i nyitány, hivatalos...
pótlás nem lesz, tehát az ausztrál nagydíjjal indul a szezon március 27-én...
cikket most nem linkelek, még csak rövidhír van róla NSO-n
Hmm ismerős.S.Agüero írta:Egy kis hangolódás:
Formula 1 2010 Season Summary
Nézzétek végig, az első 1-2 perc unalmas, de utána jó.![]()
Forca Ferrari!
Malajzia nem igen.messideco írta:Általában úgy is Ausztrália vagy Malajzia szokott lenni az idénynyitó helyszíne
Állítólag felröppent hogy visszatér, de bejelentették hogy nem.Corvy írta:Nemtudjátok mi volt baumgartner zsoltika nagy bejelentése??
Hatalmas ez a cikk, 10/10Fecooo írta:pilóták oldalbordái
zseniális poszt a maga szarkazmusával, főleg a Rosberg és Vettel rész a nagyon jó![]()
![]()