Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ejj.. Ez biza' rossz hír... De van egy javaslatom, ha meg tetszik fogadni: váljon el ettől a részeges disznótól! Meglátja, mennyivel szebb lesz az élete ezután...Klárika írta:Á, ne is mondja, megint részeg.Én már nem tudok mit kezdeni vele, hiába verem, csak iszik.
Asszem, ez a Jenő egy disznó. Nem kellett volna hozzámennem.
rendben van,de én nem futbalozom az eurobarca teamban,de azért a szándékot mindenképpen megköszönöm.igazán kedvesKlárika írta:Imádom magát, Zsolti!:D:D:D:DZsolti írta:parancsoljon gyönyörűm![]()
![]()
![]()
Majd a maga góljait mindig beengedem, ok?
Ma kezdtem ...Charlie írta:Na jó aki szidni tudja Klárikát az kímélje magát a hozzászólásoktól!!
Klárika az Inszeminátor beteg...Bűzlik a torka..
Mióta kapuskodik drága?
C.
Imádom magát, Zsolti!:D:D:D:DZsolti írta:parancsoljon gyönyörűm![]()
![]()
![]()
Á, ne is mondja, megint részeg.Én már nem tudok mit kezdeni vele, hiába verem, csak iszik.Enrique írta:Klááárikám, ides, egyetlen, aranyom, drágám!
Régen láttuk szeretett körünkben, mizújság maguk felé? Kedves férje hogy van? Remélem nem vesztek össze...
Ja, és Iván üdvözletét küldi!
Figyu, ebbe a szövegbe igazán belevehetnéd a végére, hogy : Válaszd Klárikát!Zsolti írta:odabaxós az is!![]()
![]()
Meghívtak kapusnak, Bodi úr, most mit szól?:)Bodi írta:Klárikáááám,hát visszatértél körünkbe????
Mert te is jó srác vagy, Maxi:)Maxi írta:Én is szeressem Klárikát nagyon!Már a múltkori "akciója" is tettszet!Nagyon jól csinálja a dolgokat!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁmucs1 írta:Egészen eddig a hozzászólásig jol játszotta viszonylag a szerepet, de ezzel kifulladt, ugyhogy fiacskám, kapcsold ki a számitógépet és menj tanulni holnapra, biztos nincs még kész a leckéd, különben is elég aberráció egy fiúnak női álnévvel fórumoznia!Klárika írta:Kemény srác vagy, Ló Banditos! Kérsz egy kekszet?Los Banditos írta:ez EuroBarca.hu!Aki viccelődni vagy bohóckodni akar az a humor.hu-n csinálja.Ez így tiszta majomparádé!
Egészen eddig a hozzászólásig jol játszotta viszonylag a szerepet, de ezzel kifulladt, ugyhogy fiacskám, kapcsold ki a számitógépet és menj tanulni holnapra, biztos nincs még kész a leckéd, különben is elég aberráció egy fiúnak női álnévvel fórumoznia!Klárika írta:Kemény srác vagy, Ló Banditos! Kérsz egy kekszet?Los Banditos írta:ez EuroBarca.hu!Aki viccelődni vagy bohóckodni akar az a humor.hu-n csinálja.Ez így tiszta majomparádé!
Zsolti írta:áááááá
akátrki ez a klárika,de mosolyt csal az arcomra..sztem nagoyn jópofa,akárki is legyen!
Kemény srác vagy, Ló Banditos! Kérsz egy kekszet?Los Banditos írta:ez EuroBarca.hu!Aki viccelődni vagy bohóckodni akar az a humor.hu-n csinálja.Ez így tiszta majomparádé!
Na végre már valaki értékeli az erőfeszítéseimet!Maxi írta:Sztem nem kell még!Olyan jókat nevetek!És akárhány éves Klárika nagyon jól játsza a szerepét!mucs1 írta:Még ha Klárika néni lenne és 60 éves, és nem egy tizenéves unatkozo kissrác vagy valami hasonlo! Kérem, képet ne küldjön,kedves Klárika, és valaki törölhetné ezt a topikot már végre!
Most nem akarlak megbántani de akkor neked az 1400 hszed-ből 1350 odamehetne!Los Banditos írta:ez EuroBarca.hu!Aki viccelődni vagy bohóckodni akar az a humor.hu-n csinálja.Ez így tiszta majomparádé!
Ne legyél ilyen ideges fiam. Nem tesz jót az erőnlétnek. Mellé fogsz lőni, meglásd.mucs1 írta:Még ha Klárika néni lenne és 60 éves, és nem egy tizenéves unatkozo kissrác vagy valami hasonlo! Kérem, képet ne küldjön,kedves Klárika, és valaki törölhetné ezt a topikot már végre!
Sztem nem kell még!Olyan jókat nevetek!És akárhány éves Klárika nagyon jól játsza a szerepét!mucs1 írta:Még ha Klárika néni lenne és 60 éves, és nem egy tizenéves unatkozo kissrác vagy valami hasonlo! Kérem, képet ne küldjön,kedves Klárika, és valaki törölhetné ezt a topikot már végre!