Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Chrome-mal egyből továbbment. Már készítem én is.Fernando írta:Én is mozzilázok, de explorerrel sem működik. Folyamatosan kapom, hogy Try Again...
én a mozilla első verziojat hasznalom, azzal nem ment, igy explorerrel csinaltam.Fernando írta:Hogy sikerült? Ugyanott akadok el.visca el barca írta:http://www.imdb.com/list/aEgnUkNe8Fg/?publish=publish
itt az én listám, nagyjabol sorrendbe pakolva.
Hogy sikerült? Ugyanott akadok el.visca el barca írta:http://www.imdb.com/list/aEgnUkNe8Fg/?publish=publish
itt az én listám, nagyjabol sorrendbe pakolva.
nálam vmiért nem megy... nem tudom jo helyen vagyok e egyáltalán...messideco írta:Regisztrálsz az IMDB-re, és szerintem megtalálod.
Valahol ott, hogy beállítások, my lists.
Ezt én is meg akarom nézni rég csak mindig elfelejtem. De most el is kezdem lekapni aztán valamikor csak lesz rá időm.Fernando írta:Jó film Az elátkozott Leeds United? Imdb-n 7.5-öt kapott, de engem inkább Stephen Graham miatt vonz.
Hogy lehet ilyen listát csinálni?messideco írta:Igen, az jó film biza. Rajta van a listámon:
http://www.imdb.com/list/qWuJN-Sl49k/
19Szandi írta:Persze, elég, csak nem az SZFE-re. Mennyi idős vagy amúgy? 20as korosztály mint én vagy idősebb?ultrasur írta: Szerintem nem esélytelen.
Kezdetnek annyi is elég hogy egy közepes kamerával, haverokkal rövid filmek kísérleti filmezés ez szakmai gyakorlásnak és szórakozásnak is tökéletes.
Nem akarom szétoffolni,szóval őő nézzétek meg a True Grit-et.Nagyonjó. ( Mire tényleg eljön az Oscar már totál unalom az egész, nem is érdekel már kb, hetekkel ezelőtt megnéztem az összes filmet)
Persze, elég, csak nem az SZFE-re. Mennyi idős vagy amúgy? 20as korosztály mint én vagy idősebb?ultrasur írta: Szerintem nem esélytelen.
Kezdetnek annyi is elég hogy egy közepes kamerával, haverokkal rövid filmek kísérleti filmezés ez szakmai gyakorlásnak és szórakozásnak is tökéletes.
fcbarca0827 írta:A MAB című websorozatot nézi még innen rajtam kívül valaki? Egy magyar thrillersorozat, melynek minden része 8-9 perces. Mindegyik epizód végén ki van írva, hogy hány embernek kell megnéznie ahhoz, hogy a következő rész felkerüljön. Eddig 12 rész van és, már nagyon izgatottan várom a 13-at. Szerintem nagyon jó színészi teljesítménnyel. A Barátok köztöt, meg ezeket a szutykokat utcahosszal veri.Nagyon fosatós kis sorozat, érdemes belekezdeni.
![]()
Na meg persze, így hamarabb összejön a 13. részhez szükséges 5000-es nézettség.![]()
Itt az 1. rész. Lessetek bele.
Pontosan így vagyok ezzel én is.ultrasur írta: Nem tom veled ez hogy van de nekem rengetek filmötletem van valamikor csak képek és elkezdek azokon agyalni és kitalálni a karaktereket főbb motívumokat stb. Engem ezek motiválnak hogy egyszer a fejemből a vászonra kerüljenek ezek a filmek.![]()
Szerintem nem esélytelen.kurdt írta:Hmmm...ambíciózus, tetszik!ultrasur írta:Filmrendező
Ilyesmin én is gondolkoztam, de átgondoltam és rájöttem, hogy én ezzel nem akarok komolyan foglalkozni a jövőben (illetve dehogynem, csak tudom, hogy esélytelen).
Így most beérem azzal, hogy filmes témájú előadásokat és szemináriumokat látogatok a BTK-n; currently "A James Bond mítosz filmen" elnevezésűt: könnyű, szórakoztat és 3 kreditet ad, amire bárki megmondhatja, hogy szükségem van...
Hmmm...ambíciózus, tetszik!ultrasur írta:Filmrendező