David Villa
Azt hiszem ezért igazoltuk. Már 21 gólnál jár, ami nem rossz. Lassan eléri a szezon előtt általam felállított 25 gólos határt. Ha jól tudom már most szerzett annyi gólt, mint Ibrahimovic tavaly egész szezonban.
Elvileg egy Asztúriai bíróságon lesz... Asztúria "fővárosa" Oviedo, Asztúria pedig északkelet Spanyolországban van, repülővel megtehető az út gyorsan.
Úgyis ott lesz.El fanático írta:Az El mundo információi szerint Villa nem fog tudni pályára lépni a Valencia ellen március 2.-án, mivel aznap egy asztúriai város bíróságán lesz meghallatása a közte és az ex-ügynöke között folyó perben.
A meccs kezdésének időpontja és a tárgyalás kezdésének időpontja között 12 óra telik el, ahogy az újságírók tudják - viszont a két város között utazni is kell...
- 9Dave
- Capitá del Barça
Aaaaaaah...El fanático írta:Az El mundo információi szerint Villa nem fog tudni pályára lépni a Valencia ellen március 2.-án, mivel aznap egy asztúriai város bíróságán lesz meghallatása a közte és az ex-ügynöke között folyó perben.
A meccs kezdésének időpontja és a tárgyalás kezdésének időpontja között 12 óra telik el, ahogy az újságírók tudják - viszont a két város között utazni is kell...
Hiányolni fogom a játékát. Viszont legalább Xavi elmondása szerint ő ott lesz.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- El fanático
- Entrenador del Barça
Az El mundo információi szerint Villa nem fog tudni pályára lépni a Valencia ellen március 2.-án, mivel aznap egy asztúriai város bíróságán lesz meghallatása a közte és az ex-ügynöke között folyó perben.

- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Én már évek óta vártam Villát, Eto'o helyett. Szerintem ő a legjobb igazolás már hosszú ideje.Mind alkatilag, mind technikailag tökéletesen illik a csapatba. Már ez az éve is pazarr, de én jövőre várom a legjobb Villát, addigra tökéletesen felveszi a Pep-rendszert. Az egyetlen hiba vele kapcsolatban az, hogy nem igazolták le 2-3 éve. Remélem sokáig marad és a sérülések is elkerülik. Adja az ég, hogy még az én életemben legyen kishazánknak egy ilyen kvalitásokkal rendelkező csapata! LEGYEN!
- MatyiG
- Adminisztrátor
utóbbi 3 meccsén mind betalált.
Lassan olyan termésben lövi a gólokat mint Messi.
Ha jól látom mostanában inkább középen játszik és nem bal oldalról indul be, és mintha így jobban menne neki a gólgyártás.
Lehet, h csak én látom így, de nekem ez már feltűnt 1-2 meccse.
Lassan olyan termésben lövi a gólokat mint Messi.
Ha jól látom mostanában inkább középen játszik és nem bal oldalról indul be, és mintha így jobban menne neki a gólgyártás.
Lehet, h csak én látom így, de nekem ez már feltűnt 1-2 meccse.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Februárra szállította Zlatan tavalyi számait, sőt a BL-ben túl is szárnyalta őt, már ősszel. Ha meg csak szimplán a játék gördülékenységét nézzük ég és föld a két játékos közötti különbség. Az igazán fontos az lesz hogy tavasszal mire lesz képes, kezdve pl. rögtön az ágyusok elleni visszavágón ill. minden egyes meccsen innentől kezdve.
- madmushroom
- Capitá del Barça
ezt akár én is írhattam volna, nagyon megbízható, hála az égnek egyáltalán nem rapszodikus, lehet rá számítani és az ok, hogy termeli a gólokat de a mezőnymunkája is jeles...így tovább davidCapon írta:Nem is tudom írtam-e már róla véleményt meccs után pedig már 15 gólnál jár a bajnokságbanpedig valóban fontos gólokat szerzett.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem is tudom írtam-e már róla véleményt meccs után pedig már 15 gólnál jár a bajnokságban
pedig valóban fontos gólokat szerzett.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Ahogy látom kicsit mezőnyben is megjött az önbizalma, az előző két gólja gyakorlatilag életmentő és szép volt, s a mai se volt rosszabb. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az utóbbi 3 meccsén rendkívül fontos gólokat szerzett és a mai játéka is tetszetős volt. Már 20 gólt szerzett idén. Csak így tovább!
Gólja gyönyörű,azon kívül 0 sajnos.Andris írta:Szerintem, ha még egy ilyen gyönyörű, ráadásul pontmentő gól után is nehezünkre esik legalább kicsit megdicsérni, akkor az nagyon sokat elmond a játékáról.
Nekem nehezemre esik. Szép gól volt.
Abi & Tito
Szerintem is nagyon szép gólt rúgott, azt hiszem erre már neki is szüksége volt. 

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem, ha még egy ilyen gyönyörű, ráadásul pontmentő gól után is nehezünkre esik legalább kicsit megdicsérni, akkor az nagyon sokat elmond a játékáról.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Eddig se volt valami jó mezőnyben, csak elvétve, de most aztán végképp katasztrófa. Ráadásul volt vagy 5 ziccere, valahogy rúgja meg a szokásos kettőt, különben elbújhat.
- József Attila
- József Attila
Én nem feltétlenül tartom jobb játékosnak sem Etoonál, sem Ibránál, de valóban a Barca jelenlegi játékába ő illik bele leginkább.
Az ilyen a meccseken sztem sem gond, h kihagyja a helyzeteket. A lényeg, h az igazán nehéz és fontos meccseken koncentráljon, és ott gazdálkodjon jól a lehetőségeivel.
teljesen igazat adok neked, egy fantasztikus játékos, tele lehetőségekkel még, akinek akadnak olyan pillanatai amiket nem tud érvényesíteni.. a Betis kapusa jól védett, ha nem ez lett volna, simán gól lehetett volna belőle, ahogy Piqué és Alves helyzeteiből is. Szépen játszott David, a gólpassz is jó volt, jól összejátszott Messivel. következő mérkőzésre is sok sok sikert és gólt !!!barcadv7 írta:Én ehhez annyit fűznék hozzá hogy nem hiszem hogy ekkora ügyet kéne abból csinálni hogy vannak helyzetei amik kimaradnak. Ez bármelyik jó játékossal előfordul. Szerintem marha sokat dologozik a csapatért az előző meccsen is adott gólpasszt. Lehet kicsit több tiszteletet érdemelne mert azért sok év munkája van abban hogy most a Barcánál van. Benn van az év legjobb tizenegyében és az év sportolójává választották Amerikában és gondolom Ti is tudjátok, hogy bőven vannak sikerei. Szóval ha már egy csapatnak szurkolunk akkor legyen bennünk annyi hogy egy játékost sem kéne leszólni azért mert rossz napja van.
Visca Barca
/ " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa

Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
- MatyiG
- Adminisztrátor
Sok már nekem az ő kihagyott helyzetei.barcadv7 írta:...
Elismerem, hogy sokat dolgozik a csapatért.
Az, meg h ott a legjobb 11-ben nem a Barcánál elért eredményei miatt van, hanem a VB miatt.

Én ehhez annyit fűznék hozzá hogy nem hiszem hogy ekkora ügyet kéne abból csinálni hogy vannak helyzetei amik kimaradnak. Ez bármelyik jó játékossal előfordul. Szerintem marha sokat dologozik a csapatért az előző meccsen is adott gólpasszt. Lehet kicsit több tiszteletet érdemelne mert azért sok év munkája van abban hogy most a Barcánál van. Benn van az év legjobb tizenegyében és az év sportolójává választották Amerikában és gondolom Ti is tudjátok, hogy bőven vannak sikerei. Szóval ha már egy csapatnak szurkolunk akkor legyen bennünk annyi hogy egy játékost sem kéne leszólni azért mert rossz napja van.