Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azzal, hogy cserélhetne hamarabb még egyetértek, de ezt az amatőr hibázást hagyjuk már. A világ jelenlegi legjobb klubjánál van 3. éve és mindent megnyert ez idő alatt, amit lehetett, minden rekordot megdöntött és olyan főnökei, egyben kritikusai vannak, mint Cruyff pl (hivatalosan nem főnöke,de van szava a klubnál). Mindnyájan értenek valamicskét a focihoz... Mi pedig egyrészről nem értünk még 10-ed annyira sem, mint ők ( a fórumról szerintem senki), másrészről pedig elég messze vagyunk, nem látjuk az edzéseket. Meg lehet jegyezni egyszer-egyszer, de hogy állandóan ezen lovagolunk az már szerintem sok. Még egy igazán komoly sorozatot sem buktunk el pusztán Pep hibájából!Lionel85 írta:Az alapcsapat minden tagjánál fennáll a sérülés veszélye, mert eddig is az összes meccs 90%-án pályára léptek már. Ez az eredménye annak, amit már régóta szajkózunk, hogy cserélni, pihentetni kell a játékosokat. Addig hajtja őket Pep, amíg tényleg ki nem purcannak. Amatőr hiba.
Súlyos gondok lehetnek a csapatnál, hiszen most kezdődik igazán a szezon, a tavasz a kupahajhászásról szól és ha pont akkor esnek ki a kulcsemberek, akkor bizony az addig nagyszerű esélyeink romlani fognak minden sorozatban. Nagyon hosszú a szezon és már múlt nyáron látszott, hogy rövid a keret, kicsi a padunk, az elsőcsapattal három fronton nem lehet hullámvölgyek, sérülések, eltiltások nélkül végigmenni!
egyébként csípem ezt a két kommentátort óriási figurák.Fecooo írta:a zsenink szólója
vki azt mondta, h Messi esetében sosincs meg az az érzés, h egy-egy megmozdulása után káromkodjunk, h ilyen nincs... sztem pedig van ilyen is
természetesen messi vállaljon annyit,amennyi belefér,de nem egy és nem két szituációban ordítottam magamban,hogy passzoljon már.kicsit önzőnek tűnt,a gólját leszámítva az egész meccsen ezt figyeltem meg.nem lehurrogás,nem túlzó elvárás,csak véleményem szerint nagyon sok helyzetben magáért játszott(a góljáért) és nem volt a csapat hasznára az önzőzéssel.imádom messi játékát,magát messit,ezért is nem akarom-és szerintem sokan vannak még így-hogy átessen a ló másik oldalára.csababarca írta:geridoss írta:
Csak voltak bizonyos szituációk, amikor többre ment volna vele a csapat, ha passzol. Nem passzolt.
A csapat azzal ment volna többre, ha nem passzolgatunk a 16oson belül, hanem vállalkoznak többen.
Majdnem a tögyimötyi lett a vesztünk, Messi legalább próbálkozott valami mással is.
Az egyenlítés utáni szakasza a meccsnek brutális volt tőle.
Az a baj,hogy akkora elvárásokat támasztatok Messi elé,hogy az már túlzó.
Rosszul játszott? Mihez képest. Magához képest közepeset nyújtott, de a csapat egészét tekintve viszont jól játszott.
Mondjuk ezeket a túlzóelvárásokat ő harcolta ki magának a káprázatos,évek óta tartó játékával, tonnaszámra lőtt góljaival.
De kezeljük már helyén a dolgokat![]()
Igenis,egy Messi vállaljon bátran többet, mert ő meg tudja csinálni. És igenis, a 16oson belül már ne az legyen a cél,hogy egy passzal még két bilbaóit átverjenek,hanem,hogy a ketrecbe kerüljön a labda. Ha jól tudom,még mindig gólokkal lehet meccset nyerni.
Állandóan ez a passzolgatás itt sok embernek a mániája, de ma is rúghattunk volna 4-5 gólt simán, ha Pedro,Villa,Iniesta egy kicsit bátrabb.
Lehet jönni lehurrogni, már megszoktam.
Andris írta:Azt néztem egyébként, hogy a lövései tök erőtlenek. (azokat leszámítva amiket ma kiküldött a stadionból) Majd figyelem még, eddig ez annyira nem tűnt fel.
geridoss írta:
Csak voltak bizonyos szituációk, amikor többre ment volna vele a csapat, ha passzol. Nem passzolt.
Erről van itt szó. Végre nem a 2. sorban helyezkedett hanem ment fel az elsőbe középre és rögtön jött a gól. Guardiola a hibás h ott játszatja, remélem nézte vki a meccset a stadion tetejéről és észrevette ugyanezt amit most ugatok, és elmagyarázza guardiola-nak, hogy az Arsenal ellen elől kell lennie, mert az osztogatásra ott van iniesta meg xavi.Bezzeg ha minden 2. szólójából lett volna gól (ahogy általában), nem lennél dühös rá.
Látta, hogy a passzolgatással nem megy, mert ott tömörülnek, hát gondolta megoldja egyedül. Én örültem is, ez a meccs végre olyan messis volt. Már csak a szólók befejezése hiányzott. De ami késik nem múlik Wink
geridoss írta:Komolyan definiálnám a mai meccse után neki a "passz" és "csapatjáték" fogalmakat.
torrentkiller írta:Bezzeg ha minden 2. szólójából lett volna gól (ahogy általában), nem lennél dühös rá.geridoss írta:Komolyan definiálnám a mai meccse után neki a "passz" és "csapatjáték" fogalmakat.
Látta, hogy a passzolgatással nem megy, mert ott tömörülnek, hát gondolta megoldja egyedül. Én örültem is, ez a meccs végre olyan messis volt. Már csak a szólók befejezése hiányzott. De ami késik nem múlik
Bezzeg ha minden 2. szólójából lett volna gól (ahogy általában), nem lennél dühös rá.geridoss írta:Komolyan definiálnám a mai meccse után neki a "passz" és "csapatjáték" fogalmakat.