Jöttem én is szemetelni

Szóval egy hosszabb elemzés/vélemény:
Kapusposzt
- Valdes - Semmi gond nincs vele,1-2 potyát leszámítva.
- Pinto - Bevallom egy kicsit félek mikor ő van a ketrec előtt. Kíváncsi leszek ma mit nyújt,illetve a kupadöntőben.
Itt nem kell igazolni,max pár év múlva cserekapust,ha Pinto kiöregszik.
Védelem
Jobbhátvédek
- Alves - Van egy jó pár rossz beadása,de azon felül szerintem maradhatna,és maradjon is.
- Csere? - Kéne egy megfelelő csere neki. Adriano abszolút nem hátvédposzt.
Megfelelő csere szerintem: Van Der Wiel
Középhátvédek
- Piqué - Ő alap,1-2 hiba van csak néha.
- Puyol - Lassan eljár az idő felette,sérülések miatt még max pár év.
- Milito - Télen is majdnem távozott,most szerintem biztos.
- Abidal - Év meglepetése,nagyon jól teljesít.
- Ifi? - Szerintem azért kell egy ifi. Ez pedig Fontás.
Balhátvédek
- Abidal - Mint az előbb leírtam,év meglepetése. Tanárian,nagyon szépen,jól csinálja a dolgát mind a baloldalt,mind középen.
- Maxwell - Első osztályú csere. Semmi gond nincs vele.
- Adriano? - Szerintem ő abszolút nem balhátvéd. Inkább középen kéne játszania,esetleg balszélsőként.
Itt kéne egy jobbhátvéd csere,és esetleg egy középhátvéd csere.
Középpálya
- Busquets - Jól oldja meg a dolgait,semmi gond nincs vele,alap.
- Xavi - Tanári,mesteri passzok,ő is alap.
- Iniesta - Semmi pénzért nem adnám,legjobbkor lő gólt,jól passzol,ő szintén alap.
- Mascherano - Nagyon jól teljesít ő is,csak mikor pályán van,félek,hogy kiállítják.
- Keita - Keita szerintem általában nem rossz,nem értem miért szeretné a többség a Barcán kívül látni.
- Thiago - Hatalmas potenciál van benne,kíváncsian várom,mit nyújt majd a nagyoknál.
Szerintem ezen a poszton semmi probléma sincs. Fabregast meg felejtsük el,nem kell ide.
Csatársor
- Pedro - Mostanában nagyon ügyes,gólérzékeny. A csapat egyik alapja.
- Messi - Nem kérdés,a legjobb. Nem adnám semmi pénzért. Alap.
- Villa - Az elején görcsös volt,de mára belejött. Csak így tovább.
- Jeffren - Sokat sérült sajnos,pedig van benne is még.
- Afellay - Úgy látom,ő elöl nem találja a helyét. Sokkal inkább középen kéne játszani,Iniesta cseréjeként.
- Bojan - Kölcsön adnám mint a pinty. Nem is értem miért erőlteti Pep. Mindig görcsös,gyakorlatilag csak akkor lő gólt,ha a szájába rágják a helyzetet.
- Ifi? - Nolitóval azért megpróbálkoznék,hátha.
Kéne egy csere középcsatár ide,esetleg balszélső is. Csere szerintem: Neymar. Nagyon tetszik a játéka,az nem baj h kicsit nagyarcú,talán Pep megtudná nevelni.
Bocsi,hogy ilyen hosszú lett,csak leírtam a véleményem mindenkiről.