Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megtettem, köszi!gonosz írta:Sütiket pucold ki vele, aztán kész. Persze ha mindet végrehajtod, az sem árt a gépnek:).Lionel85 írta:Köszi! De úgy látom, még emlékezik a fiók jelszóra és a nevemre.
Sütiket pucold ki vele, aztán kész. Persze ha mindet végrehajtod, az sem árt a gépnek:).Lionel85 írta:Köszi! De úgy látom, még emlékezik a fiók jelszóra és a nevemre.
Köszi! De úgy látom, még emlékezik a fiók jelszóra és a nevemre.Slither írta:Ha a böngészős jelszavakra gondolsz akkor: Cleaner -> Applications fül és a megfelelő browsereknél jelöld be a "Saved Form Information" lehetőséget. Utána a takarítás és kész.Lionel85 írta:A CCleanerben (v3.01.1327) szeretném, ha letörölné a megjegyzett neveket és jelszavakat. Ezt nem tudom hol kell beállítani. Egyszer sikerült, de még akkor, amikor először használtam a progit. Talán a sütik törlésénél kell?
Ha a böngészős jelszavakra gondolsz akkor: Cleaner -> Applications fül és a megfelelő browsereknél jelöld be a "Saved Form Information" lehetőséget. Utána a takarítás és kész.Lionel85 írta:A CCleanerben (v3.01.1327) szeretném, ha letörölné a megjegyzett neveket és jelszavakat. Ezt nem tudom hol kell beállítani. Egyszer sikerült, de még akkor, amikor először használtam a progit. Talán a sütik törlésénél kell?
Webfordításra ha felmész, az utolsó lehetőség a helyesírás. Rákattintasz, majd kiválasztod az angol nyelvet, bemásolod és ellenőriz. Kipróbáltam egy mondattal, a hibásat kiemelte, a jót hagyta. Szerintem működik.Leomessi14 írta:Valaki tud egy olyan oldalt,ahol kijavit(jelzi a hibat) egy beirt angol szovegben?
http://beszeljukmac.com/index.php/weblo ... ek_msolsa/messideco írta:Help!
Az életem megmentéséről lenne szó.
Hogyan lehet pdf, jelen esetben Adobe Readerből szöveget kimásolni, vagy egyáltalán lehet-e?
szedd le a legújabb adobe reader-t és abban már lehet kijelölni és másolni szövegetmessideco írta:Help!
Hogyan lehet pdf, jelen esetben Adobe Readerből szöveget kimásolni, vagy egyáltalán lehet-e?
Próbáltad már megnyitni word-ben? (vagy jegyzettömb, vagy valami) Hátha megnyitja csak simán szövegesben.messideco írta:Help!
Köszi. Akkor nem mostanában lesz új lejátszóm...Somaa írta:Nem tudod használni.Ahhoz HDMI bemenettel kell rendelkeznie a TV-nek(ezek inkább LCD vagy Plazma TV-k).Lionel85 írta: 2. a tv-m csak egy scart és egy antenna bemenettel rendelkezik. Tudom-e így is használni a Blu-rayemet??venned kell egy újabb,jobb TV-t
Nem tudod használni.Ahhoz HDMI bemenettel kell rendelkeznie a TV-nek(ezek inkább LCD vagy Plazma TV-k).Lionel85 írta: 2. a tv-m csak egy scart és egy antenna bemenettel rendelkezik. Tudom-e így is használni a Blu-rayemet??
Egyszerű a válasz:sehogy
Hát ez nem nagyon jön beS.Agüero írta: Hú, nekem is volt már ilyen.
Asszem valamelyik Fx-et kell nyomni ott felül.
De nem biztos, próbálgasd ki!![]()
persze a bill-en.
Megpróbáltam vele de semmi. A felirat megegyezik az avi file-al. Jobb egér a film lejátszása közben, nem kínálja fel a felirat lehetőséget. Inaktív maradTalma írta:Media Player Classic Home Cinema programmal próbáld meg. Az avi és srt fájl neve pedig egyezzen. Nekem sosem volt gondom MPCHC-vel, mondjuk én kizárólag HD filmeket nézek, különböző programokkal megspékelve a lejátszást (nem bízom codec packokban, mivel semmit sem érnek).