Na srácok megtört nálam a jég
Napolival 1.évemben bajnokság+kupa!
6 ponttal lettem előrébb a 2. Internél. A hajrában kezdtem el hinni, hogy meglehet a bajnokság. Nekem a Bl indulás volt a cél.
4-4-2-t játszatok, ez volt a kezdőm az 1. évemben: De Santis, Zuniga,Santacroce,Victor Ruiz,Dossena,L.Vitale,Hamsik,Gargano,Sosa,Lavezzi,Cavani.
Kispadról bármikor Maggio,Blasi nagy lendületet hozott. Vitale pedig kiköpött Bale, csak olaszban, nekem 1 szezon alatt 1,5-ről 6,25-re felment az értéke.
Inkább a padott erősítettem meg a nyáron volt 45 millám. Rosina(Zenit) Villar(kapus-Valladolid),Ze Castro(Depor), Forlin(Espanyol), Cigarini(Sevilla kölcsönből vissza).
Megnyertem a 2. évben az olasz szuperkupát a már 2. osztályú Bologa ellen, de csak büntetőkkel rossz lett az előszezonom nem voltak meccs erőnlétben, látszott is. Az első 2 bajnokimat a Cesena és a Parma ellen is csak 1-0-re nyertem nehezen, de a Roma ellen már újra ment a jó játék és a 2-0. Utána az 1 BL meccsemen(
Shaktar-a címvédő

,
Hamburg, és a
Galatasaray van a csoportban) idegenben 1-5-r nyertem Lavezzi mesternégyesével

Ő és Cavani óriási játékosok, csak Cavani nagyon sérülékeny, az előző szezonban is, meg most is 3 hónapra dőlt ki.
Jelentkezek majd a továbbiakban is, köszi, hogy elolvastad
SZERK:
Az utánpótlás sem valami ütős, ezért egyből az 1. év elején kértem a vezetőségtől, hogy fejlesszék azt. Ettől valóban lehetnek majd tehetséges játékosok a B csapatban, és ha igen akkor mennyi idő kell ennek?