Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet a Camp Nou-ból wifizett, ennyi pénzért kapott jelszót a BarcaWLAN-hozlui1698 írta: én 3000 juróra emlékszek és szép volt, hogy ott egyből valaki meg is cáfolta neki, de ő csak erősködött. aztán a klasszikus alatt is itt volt a fórumon.
Meg kell nézni, van -e rajta TV kimenet/bemenet.Katalán88 írta:Ciao!
Érdekelne, hogy egy telefont összelehet kötni TV-vel? (lehetőleg, HDMI, de a más az se baj).
Illetve, ha lehet, akkor hogyan?
Azért kérdezem mindezt, mivel azt szeretném, hogy WIFI-n keresztül befogjak egy adást a telón és azt vinném át a TV-re.
OkKalap1988 írta:Ha félreérthető voltam akkor bocsánatot kérek, ezt a reakciót semmiképp sem akartam kiváltani!
dvi vga átalakító van. párszáz forintwikko írta:Ma vettem egy Hdmi-DVI átjátszó kábelt , hogy tudjak xbox-al a monitoron játszani. De a monitoromba VGA monitor kábel megy ... valahogy megoldható valami átalakítóval vagy valamivel , hogy működjön ? És a minőség se romoljon ?
az ember alapvetően buta,mindegy,hogy kinek szurkol. talán többet találkozol barcás emberekkel,így az ő butaságuk tűnik fel leginkább. a szurkolásról pedig annyit,hogy az aktuális világlegjobbjabarcelonát könnyű kedvelni,mivel ők a legjobbak. a jót könnyű megszokni és megszeretni is. hidd el,ha 10 év múlva a chelsea lesz a világ legjobb csapata,akkor nekik lesznek divatdrukkerei. ez az élet rendje.Csoppy írta:Csak nekem tűnt fel, hogy mennyi gyökér szurkol ennek a csapatnak? Egészen elképesztő. 11 éve szurkolok ennek a csapatnak, de néha az az érzésem, hogy ciki Barca szurkolónak lenni, mégpedig leginkább a fiatal szurkolói réteg hozzáállása, illetve iq szintje miatt. Nem várom el mindenkitől hogy instant dobálja tele a falat Petrarca idézetekkel, csak hogy legalább ne az az idegesítő/mindenki mást halálosan lenéző/ büdösgyökér/ kihaénnem hozzászólások legyenek túlsúlyban. Érthetetlen számomra, hogy van egy ilyen csapat, amely a szórakoztatást, a szerénységet és a tiszteletet (najó Fabregast kivéve) helyezi előtérbe, a pályán jelenleg mi vagyunk a legjobbak, a szurkolók viszont finoman fogalmazva nincsenek a világelitben, miközben a tetemes hányadának talán még személyije sincs, és semmivel sem kevésbé képcviselik a csapatot, mint bárki más erről az oldalról. Dühítő.
Természetesen világraszóló tisztelet a kivétel(ek)nek.
Azta!Bob_Marley írta:ede72nek már biztos megvanBarca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ba-2065091
Jól látok,hogy a legdrágább jegy 300 font?![]()
Nem tudom kik emlékeznek azt hiszem a 600 eurós Real elleni jegyére!
Aztán ki is tiltották szegényt nem sokkal!
Pedig ü(e)de színfolt volt!![]()
R.I.P ede 72
Pont ezért emlékszem rá, mert én írtam neki, hogy mennyibe kerül a hivatalos honlapon a legdrágább jegy!De hajtogatta a magáétlui1698 írta: én 3000 juróra emlékszek és szép volt, hogy ott egyből valaki meg is cáfolta neki, de ő csak erősködött. aztán a klasszikus alatt is itt volt a fórumon.
én 3000 juróra emlékszek és szép volt, hogy ott egyből valaki meg is cáfolta neki, de ő csak erősködött. aztán a klasszikus alatt is itt volt a fórumon.Bob_Marley írta:ede72nek már biztos megvanBarca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ba-2065091
Jól látok,hogy a legdrágább jegy 300 font?![]()
Nem tudom kik emlékeznek azt hiszem a 600 eurós Real elleni jegyére!
Aztán ki is tiltották szegényt nem sokkal!
Pedig ü(e)de színfolt volt!![]()
R.I.P ede 72
ede72nek már biztos megvanBarca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ba-2065091
Jól látok,hogy a legdrágább jegy 300 font?
Ezen még fiózni is kár mert teljesen egyértelmű hogy azok. Fehérgalléros bűnözés.Lionel85 írta:Éppen tegnap filóztam azon, hogy a FIFA és az UEFA korrupt...
Igazad van, viszont a lényeg, hogy első fokon az uniós bíróság jó ítéletet hozott, remélem megmarad ez a határozottság a másodfokra is, az esetben, ha fellebbeznek.Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... -t-2065029
Namármost....nekem egyből az ugrott be, hogy a FIFA azt mondta hogy nem lehet alkalmazni a videóbírót, meg a chip-es labdát, mert a fair play szelleme azt mondja, hogy akkor a legmagasabbból a legalacsonyabb osztályokig használni kellene ezt a rendszert, viszont értelemszerűen alacsonyabb szinten nincs meg ennek a pénzügyi feltétele, így nem fogják bevezetni, mert nem lenne esélyegyenlőség.
Itt meg most pattognak, hogy fizetős csatornákon lehessen nézni a VB-t és EB-t. Kérdezem én: Hol itt az esélyegyenlőség? Józsi bácsi a tanyán nem valószinű hogy be tudja fogni teszem azt a Sport1-et. Viszont M1-e meg RTL Klubja és TV2-je az van akkor is, ha egy grafitceruzát dug a TV hátuljába...Őt akkor már így kapásból hátrányba került Barack Obamával szemben, akinek a 2 méteres plazma tv-jén bejön a világ összes csatornája a CNN-től egészen az Al Jazeera-ig...
Csak akkor kell védeni az esélyegyenlőséget ha arról van szó hogy nekik pénzt kellene áldozni valamire? Ha jelentős bevételük van, akkor az egyszerű ember már le van sz.rva?
Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... -t-2065029
Namármost....nekem egyből az ugrott be, hogy a FIFA azt mondta hogy nem lehet alkalmazni a videóbírót, meg a chip-es labdát, mert a fair play szelleme azt mondja, hogy akkor a legmagasabbból a legalacsonyabb osztályokig használni kellene ezt a rendszert, viszont értelemszerűen alacsonyabb szinten nincs meg ennek a pénzügyi feltétele, így nem fogják bevezetni, mert nem lenne esélyegyenlőség.
Itt meg most pattognak, hogy fizetős csatornákon lehessen nézni a VB-t és EB-t. Kérdezem én: Hol itt az esélyegyenlőség? Józsi bácsi a tanyán nem valószinű hogy be tudja fogni teszem azt a Sport1-et. Viszont M1-e meg RTL Klubja és TV2-je az van akkor is, ha egy grafitceruzát dug a TV hátuljába...Őt akkor már így kapásból hátrányba került Barack Obamával szemben, akinek a 2 méteres plazma tv-jén bejön a világ összes csatornája a CNN-től egészen az Al Jazeera-ig...
Csak akkor kell védeni az esélyegyenlőséget ha arról van szó hogy nekik pénzt kellene áldozni valamire? Ha jelentős bevételük van, akkor az egyszerű ember már le van sz.rva?