Seydou Keita

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kristop
Entrenador del Barça

2011.04.07. 00:28:45

Zozzy 5 írta:ha ilyen gólt mint amit ő lőtt ma mondjuk affelay vagy thiago lő akkor a fél fórum elélvez, így meg 2 meccs múlva megint az lesz, hogy munkáskeita minek játszik :)
munkáskeita ma néhányszor úgy forgatta a népet, hogy még az én antikeita fejem is csak bámult, és alig alig lehetett észrevenni, amit máskor mindig, hogy nem vállalkozik és hogy kilóg az összjátékból.

már csak azt nem értem, hogy tényleg miért nem mer. láttuk már nagy labdákat adni, láttuk nagy gólt lőni, láttuk bátran kényszerítőzni, tudjuk, hogy képes lenne rá. ehelyett a meccsei nagy részében bekell érnünk azzal, hogy visszazár a bal oldalon, letámad, zónátvédekezik és továbbpasszolja a labdát a legközelebbinek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.06. 23:37:15

ha ilyen gólt mint amit ő lőtt ma mondjuk affelay vagy thiago lő akkor a fél fórum elélvez, így meg 2 meccs múlva megint az lesz, hogy munkáskeita minek játszik :)
messideco
Presidente del Barça

2011.03.27. 09:04:15

Rendkívül tisztelem ezt az embert. Csendes, szerény, végzi a dolgát, profi.
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/26 ... hatalmasak
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.06. 13:05:10

Keita valóban jó volt, ismét csak rengeteget dolgozott, s mikor ott volt a kapu előtt, benyomta!
Persze gyengébb ellenféllel játszottunk, de Keita az utóbbi meccseken nagyon színvonalasan, jól teljesít!
Kép
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.06. 13:00:09

Ennyit Keita technikai képzetlenségéről! A tegnapi meccsen idén már legal. másodszor bizonyította, hogy miért is fontos tagja (még ha csereként is) a Barcának. Egy klasszikusan vett közitől nem tudom miért várja el mindenki, h állandóan csodákat mutasson a pályán. Arra is megvannak a megfelelő emberek a csapatban. Ha ez nem elvárás vele szemben akkor viszont időről-időre meglep bennünket néhány pazar megoldással. Szerintem SOKKAL jobb, mint pl. Masce , a peche csak az hogy van egy Sergio Bousqets nevű gyémántja a csapatnak aki ráadásul katalán, tehát Seydunak semmi esélye a kezdőbe kerülni, de kiegészítő játékosnak tökéletes és szeretném ha még jó pár évig itt is maradna. Ámen! Hajrá Barca!!! =D>
d
Entrenador del Barça

2011.02.27. 14:48:17

Kezdjük túllihegni a dolgot, de azért még válaszolnék.

kristop: valóban sokszor használjuk ki a támadóink agilitását, ettől függetlenül ez még nem volt tökéletes labda, na abban biztos vagyok, hogy ha Xavi van ott, akkor Messi még könnyebben beveri. :) Egyébként pedig nem volt gond nagy gond a passzal, egy jó kis gólpassz volt én nem vitatom el Keita érdemét, de nem volt akkora bogyó, mint ahogy páran beállították. Mindenesetre nem volt érdemtelenül bevésve a mali neve a gólpassz rovatba.

Gauchomester, neked csak annyit mondanék, hogy én azon kevesek egyike vagyok, aki kiállt Keita mellett eddig is, úgyhogy engem aligha vádolhatsz olyannal, hogy gyűlöletből vitatnám el tőle a gólpasszt. Csak ahogy a túlzott negatív, úgy a túlzó pozitív kritikával is kicsit ellenkezem, mindössze ennyi. :)

De ha tényleg ennyire túllihegjük, akkor teljesen olyan benyomást keltek, mint aki a kákánn is csomót keres, pedig nem ez volt a célom, csak egy apró megjegyzést akartam tenni. :)

Különben pedig azért is becsülendő volt az a megmozdulás, mert a többiektől sajnos addig nemigen láthattunk ilyesmit. Én azt vártam, hogy Iniesta átveszi a karmester szerepét, mert Keita nem Xavi helyettese, még ha helyette is van a pályán.
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.27. 14:27:26

Gauchomester írta:Komolyan kezdem sajnálni Keitát.
Még mindig sokan nem veszik észre, hogy ő az ideális csereember? Nagyon hasznosan játszik, ha pályán van, és egy szót sem szól, ha nem játszik. Most adott egy szép gólpasszt, és belemagyarázzuk, hogy [auto_cenzúra] passz volt, emberek, belegondoltok mit írtok? Igazi zongoracipelő, és szerény, megérti magát a többiekkel, Pepnek is nagy kedvence, szóval akik távol akarják tudni a csapattól, még egy darabig szentségelhetnek. És ez így is van rendjén.
Tökéletes csereember...Az Arsenal ellen például egyetlen egy megmozdulása jut eszembe, az is az volt, hogy becserélték...És most csak felhoztam egy konkrét, nem túl távoli meccset példának, de ugyan így felsorolhatnék az idei és tavaly szezonból még legalább 20 mérközést, amin miután becserélték, a kommentátor 5nél többször nem mondta ki a nevét...
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.27. 14:24:26

Komolyan kezdem sajnálni Keitát.
Még mindig sokan nem veszik észre, hogy ő az ideális csereember? Nagyon hasznosan játszik, ha pályán van, és egy szót sem szól, ha nem játszik. Most adott egy szép gólpasszt, és belemagyarázzuk, hogy [auto_cenzúra] passz volt, emberek, belegondoltok mit írtok? Igazi zongoracipelő, és szerény, megérti magát a többiekkel, Pepnek is nagy kedvence, szóval akik távol akarják tudni a csapattól, még egy darabig szentségelhetnek. És ez így is van rendjén.
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.27. 14:04:00

én elég erőteljesen antifan vagyok, de a gólpasszba ne kössünk már bele. xavi is olyan labdákat ad, amik pont jók mert gyors agilis támadóink vannak. de egy másik csapatban lehet mind elszórt lenne, mert nem értenék, nem érnék el satöbbi. megérdemli a dicséretet.

ettől függetlenül én is tartom, hogy nem érdemli meg a tizenkettedik játékosnak járó pozíciót. masch és thiago is kaphatna több játékpercet a kárára.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.27. 13:28:05

egyetértek d-vel, nekem is az a véleményem, akárhányszor nézem vissza, h ez a passz 100-ból 99 játékos esetén homály lett volna, Messi konvertálta azt gólpasszá...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.27. 13:23:39

d írta: Szerinted butaság. Szerintem egy elszúrt labdát mentett meg Messi. Nem vitatom Keita érdemét, de nem volt ez olyan hú de nagy álompassz, mint ahogy sokan látják.
Messinek még le is pattant a labda, tökéletes ütemben jött, s "nem is szabadott" volna hagyni lepattani, így nehezítette meg a saját dolgát!De ez valóban értelmetlen "vita"
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.02.27. 13:20:28

Bob_Marley írta:d persze csak Messi érte volna el, hát komolyan ilyen butaságokat ne beszéljünk már!Olyan passzt meg csak Keita tudott adni az egész világon....(és ez annyira igaz mint az első rész)
Szerinted butaság. Szerintem egy elszúrt labdát mentett meg Messi. Nem vitatom Keita érdemét, de nem volt ez olyan hú de nagy álompassz, mint ahogy sokan látják.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.27. 13:14:01

torrestoni írta:......
Mascherano-s résszel tökéletesen egyet értek, mert ő nagyon jól teljesít idén, s amikor lehetőséget kap nagyon hasznos!

Keita
Valakinek vagy tetszik a játéka vagy nem, s ehhez hozzávenném, hogy Keita nagyon kevés labdát "szór" el az esetek nagy részében, csereként is hasznos tag tud lenni, annyiban egyet értek, hogy ő nem az a fajta játékos aki, majd impulzust sugároz a többiekre ha pályára lép!Ő a kis csendességével megszerzi, s odaadja másnak!
Sokszor előkerül a csere dolog, Afellay nálunk támadó, Mascherano-t én sem értem, hogy picit el van felejtve, Thiago meg a B csapat tagja még idén!Én nem látom olyan tragikusan Keita szereokörét, s a posztja valóban hátrébb is van sokszor mint pl Busquetsnek, de megállja a helyét ott is!
És láthattunk példát, hogy felküldi néha picit előrébb Pep!És olyankor bizony Keita mozdul fel sokszor akár a csatársorba is, mert jól fejel, s harcos!
Nem egy meccsen ez az előrekóliszálás hozta meg az eredményt, de Pep azért általában Puyol, Pique kettős előtt vagy ha fellép Pique akkor Puyol mellett számol vele!

szerk:
d persze csak Messi érte volna el, hát komolyan ilyen butaságokat ne beszéljünk már!Olyan passzt meg csak Keita tudott adni az egész világon....(és ez annyira igaz mint az első rész)
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.02.27. 13:08:19

Nem is kell Keitának jövője lennie a csapatban, még egy-két évet kihúz ezzel a tartalékos szereppel, de előbb-utóbb túlnövik a fiatalabbak. És hiába, ő is csak öregszik, bár tipikusan olyan fizikai felépítésű embernek képzelem, aki még 35 évesen is élvonali szinten fog tudni maradni. De talán azt már máshol majd.

gg86 írta:Ez jó volt :D Azt hiszem ezt nevezik úgy, hogy kettős mérce.
Meglehet. Az egy olyan passz volt, hogy száz játékosból egy tudott belőle gólt lőni. Amúgy meg túl hosszú lett volna. Messi megoldotta. :D
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.27. 12:50:37

Keita bőségesen jó játékos, egy adott szinten. Sok csapatban stabil kezdő is lehetne. Meg merem kockáztatni, még PL élcsapatoknál is, de ettől még ebben a Barçában nincs igazán helye, vagyis a jövőben nem hinném, hogy lenne - Pepnél persze lesz.

Amit már sokszor említettem és mások is, akik kritizálták:

- magához, és ahhoz képest, amit hozzá tud tenni a csapat játékához, túl sok lehetőséget kap, egyszerűen Guardiola erőlteti, ő számára a Jolly Joker;

- nincs igazán olyan poszt ebben a csapatban, ahol ő a legjobban tud teljesíteni. A klasszikus középső középpályás poszton túl körülményes, sok eladott labda, lassú felfogás, védekező középpályásként pedig egyszerűen gyenge, míg támadóbb szellemben egészen jó. Ez bizonyos esetekben lehetne jó taktikai fegyver, de mégsem ott kap lehetőséget. Szinte kivétel nélkül hátrébb, vagy ahogy tavaly milliószor, a széleken. De még támadó középpályásként sem tartom annyira jónak, hogy szinte minden meccsen ott legyen.

A jövőre vonatkozóan azt látom, hogy Mascherano egészen jó tagja lesz a csapatnak (és legalább olyan jó "munkás", mint a sokat emlegetett legfőbb Keita-erény) és Sergivel megoldják majd a feladatuk, míg Thiago kemény munkával milliószor hasznosabb, jobb játékos lehet a csapat számára. Affelay szintén, s ez már egy komplett tartalék középpályás sor, ami minőséginek nevezhető. Úgyhogy épp az zavar, hogy Keita ettől függetlenül mindhárom játékos előtt áll a rangsorban, de ennek semmi létjogosultsága.

Másrészt pedig csereként sosem láttam még, hogy igazán hozzá tudott volna tenni a csapathoz. Viszont kezdőként, amikor tartalékolni lehet, vagy kell, akkor rendben, sőt... Ettől még ne ő legyen már az a középpályás a cserepadról, aki minden meccsen pályán lehet, nem egyszer kezdőként.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gg86
Jugador d'estrella

2011.02.27. 12:46:35

d írta:Azért az a gólpassz csak azért volt ilyen jó, mert volt egy agilis Messi, aki tudott valamit kezdeni azzal a labdával, amúgy nem volt olyan baromi jól sikerült passz, de a többiek még ilyet sem adtak.
Ez jó volt :D Azt hiszem ezt nevezik úgy, hogy kettős mérce.
d
Entrenador del Barça

2011.02.27. 12:38:37

Azért az a gólpassz csak azért volt ilyen jó, mert volt egy agilis Messi, aki tudott valamit kezdeni azzal a labdával, amúgy nem volt olyan baromi jól sikerült passz, de a többiek még ilyet sem adtak.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.02.27. 12:25:28

Bob_Marley írta:Na azt hiszem tegnap is ékes bizonyítéka volt annak, hogy Keita igenis Barca szintű játékos, s nem véletlenül az első számú opció csereként!És most nem csak a gólpasszára gondolok, hanem összességében is borzasztó hasznos volt a mali játékos!

Talán az illendőség is megkívánja, hogy a nagy keita antifanclub is elismerően beszéljen róla....nem csak a rosszat kell meglátni!
Bár ezidáig is megvoltam vele elégedve, mert mint már ezerszer le is írtuk roppant hasznos a játékban, s nem csak Messik Xavk kellenek ebbe a csapatba

Szép volt Seydou :!:
Nem belekötni, értelmezni előbb! De vicces, hogy ide ezt írjátok egy jó meccs után, a Bojan topicba meg hogy "egy ilyen meccs nem számít, nem volt nagy az ellenfél" meg stb... Tavaly év végéről beszélek. Nem azért hogy kötözködjek, csak ez vicces, de itt be is fejezem, bocs a pici offért...

És habár a meccset nem láttam, csak az elejét, de örülök hogy jól játszott. A gólpassza pedig... :shock: Atyaég, az valami zseniális volt! Jó meglátás, tökéletes kivitelezéssel... Ha EZT a formát tartja, akkor tényleg maradjon, de sajna attól tartok, hogy nem ez lesz. A Bilbao ellen volt egy fantasztikus meccse idén, aztán meg mélypont. Remélem most máshogy lesz, és hosszútávon mutatja a kreatív és jó formáját. :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.27. 12:16:18

Skeraj írta:Az utóbbi időben nekem is nagyon szimpatikussá vált a "MALI JÁTÉKMESTER- ünk". Ő az aki beáll 4percre de labdát szerez letámad egy szóval mindent csinál nagyon nagy szíve van. Most már lassan ott tartok h kezd hiányozni ha nem látom a meccseken.Nagyon szimpatikus és alázatos ember. Csak igy tovább Seydou!!!
Hát pl. Arsenal ellen "csak" ezeket nem csinálta...

Tegnap jó meccse volt,semmi több. Már épp ideje volt mutatnia valamit,mert az utóbbi időben csak kevesebben voltak vele a pályán.Ettől függetlenül tegnap jó volt.

Nem Keita érdemeit akarom elvenni a tegnapi teljesítményétől,mert tegnap a csapat egyik legjobbja volt.
De nem értem,hogy miért kell aranyba vésni már lassan a nevét,mikor van 1 jó meccse. Egy közepes játékos,akinek hatalmas munkabírása van és rengeteget melózik,de azért nekem sosem fog hiányozn,ha nem látom a pályán,meg hasonlók.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.27. 12:10:51

Bezony!
El kell ismerni, h tegnap jól játszott és valamilyen szinten tudta is pótolni Xavit.
Az a baj nála, h van egy jó meccse utána egy rossz aztán megint jó és ez így folytatódik általában.
Nem tud kiegyensúlyozottan játszani. :roll:
Skeraj
Jugador del Barça

2011.02.27. 12:01:59

Az utóbbi időben nekem is nagyon szimpatikussá vált a "MALI JÁTÉKMESTER- ünk". Ő az aki beáll 4percre de labdát szerez letámad egy szóval mindent csinál nagyon nagy szíve van. Most már lassan ott tartok h kezd hiányozni ha nem látom a meccseken.Nagyon szimpatikus és alázatos ember. Csak igy tovább Seydou!!!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.27. 11:54:43

Na azt hiszem tegnap is ékes bizonyítéka volt annak, hogy Keita igenis Barca szintű játékos, s nem véletlenül az első számú opció csereként!És most nem csak a gólpasszára gondolok, hanem összességében is borzasztó hasznos volt a mali játékos!

Talán az illendőség is megkívánja, hogy a nagy keita antifanclub is elismerően beszéljen róla....nem csak a rosszat kell meglátni!
Bár ezidáig is megvoltam vele elégedve, mert mint már ezerszer le is írtuk roppant hasznos a játékban, s nem csak Messik Xavk kellenek ebbe a csapatba

Szép volt Seydou :!:
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.17. 20:34:51

Szerintem marha hasznos játékos Keita, de pont tegnap nem volt rá szükség. Nem az ő hibája, nem egy béna játékos, de 1-0 után nem hiszem, hogy rá lett volna feltétlen szükség nem pláne nem Villa helyett. Én csípem a fickót, nem hisztizik, hogy padozik és amikor játszik, megpróbálja a tőle lehető legjobbat hozni.
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.02.17. 20:08:03

Az a baj, hogy egy jó formában levő Keita még nem is lett volna annyira rossz csere. Csak hát most még azt sem hozta, amit hozni szokott.
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.17. 15:31:39

Mikaoshoz hasonlóan látom a dolgot én is.
Mikor megláttam, hogy Villa helyett bejött Keita nagyon rossz érzés fogott el. Egyáltalán nem erre a cserére volt szüksége a csapatnak. Nem Keita hibája volt hanem Pepé sajnos. Keita játéka teljesen alkalmatlan és felesleges volt a tegnapi meccsen. Sajnos nagyon rossz döntés volt. Olyan volt mintha nem is cseréltünk volna csak lehoztunk volna egy játékost és 10 maradtunk volna a pályán.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt