Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Te aztán nem régóta lehetsz Barca drukker, hogy ekkora kapitális marhaságokat írogatsz. Nézz már vissza pár Barca videót Valdes bravúrjairól mielőtt ilyeneket beírogatsz ide. Rémlik neked valami a 2006-os BL döntőből? Vagy a tavalyelőtti őszi El Classico-ból? Esetleg a Chelsea elleni londoni BL-elődöntőből??? Csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit. Én a tegnapi gólokat nem varrnám az ő nyakába, az az egész csapat sara volt.kicsics írta:Ezt akarhogy nezzuk az o golja![]()
Hiaba szamitott arra hogy beadjak a rovidet minden korulmenyek kozott zarni kell...
Ettol o ne mlesz rosszabb kapus mint eddig volt csak sajna o is mindig akkor paradezik meg integet az eg fele mikor nyeruk 5-0-ra.
Amikor meg tenyleg szukseg lenne azokra a nagy vedesekre akkor meg ilyen golokat kap,mar az elso felidoben is volt 1-2 erdekes megmozdulasa.
Hatha a visszavagon jobb formaban lesz
Én is ezt bizonygattam tegnap egész este (legalábbis az első felétAndris írta:Hát, megvolt az éves hibája, nagy ügy, nem döntött semmiről. Majd a Bl döntőben kivédi a Sahtar szemét.
Nem értem mire akarsz kilyukadni, a kapusok zárják a rövidet, de Valdes ezt nem tette most meg, ezért lett gól. Ha zárja a szöget akkor vagy kivédi, vagy Van Persie beadja lövés helyett. Ilyenkor következetesen a lövésre kell számítani elsősorban, Valdes túl akart járni az eszén, csak belebukott.Sanama írta:Ha a kapusok zárják a rövidet ilyenkor, akkor reflexszerűen miért mozdult befelé?! Akkor maradt volna végig ott,véleményem szerint , nem?
Talán az a potya, hogy látja a játékoson, hogy rádől a labdára, akkor nyílván nem adja be, ráadásul amikor felnézett, nem azt nézte, hogy ki van középen, hanem a kaput nézte. Ezt nem vette észre VV. Sajnos.Sanama írta:Ebben mi volt a potya emberek?
Van Persie olyan szögből lőtte kapura,ahonnan a játékosok 98% beadja.
Valdes pedig ennek megfelelően befelé mozgott,mivel beadásra számított,ennyi.
Ebben nem értem mi a potya?!
Ha a kapusok zárják a rövidet ilyenkor, akkor reflexszerűen miért mozdult befelé?! Akkor maradt volna végig ott,véleményem szerint , nem?d írta:Azért benne volt vastagon ebben Valdes. Igen, onnan az esetek 90%-ában beadják lövés helyett. Azért adják be, mert a kapusok zárják a rövidet. Valdes ezt nem tette meg, elég látványosan. Ettől még nem lesz rosszabb kapus, most hibázott.
Sanama írta:Hát akkor mindegy, szerintem nem az ő gólja volt.csababarca írta:Mondjuk egy kapusnak minden szögből elsődlegesen lövésre kell számítania,főleg a mai fociban.
Ezt lehet csűrni-csavarni, az ő gólja volt. Ő is tudja,mindenki tudja.
Hibázott, néha előfordul.
Mozgott,ahogyan ilyenkor kell, Persie meg húzott egy jokert.
Hát akkor mindegy, szerintem nem az ő gólja volt.csababarca írta:Mondjuk egy kapusnak minden szögből elsődlegesen lövésre kell számítania,főleg a mai fociban.
Ezt lehet csűrni-csavarni, az ő gólja volt. Ő is tudja,mindenki tudja.
Hibázott, néha előfordul.
Éppen ez az, hogy erre VV nem számított.Már én is kaptam ilyan szögből gólt, ráadásul a két lábam között.Ilyen erős lövéssel közelről nem lehet leérni, ha nem is számítasz rá.Sanama írta:Ebben mi volt a potya emberek?
Van Persie olyan szögből lőtte kapura,ahonnan a játékosok 98% beadja.
Valdes pedig ennek megfelelően befelé mozgott,mivel beadásra számított,ennyi.
Ebben nem értem mi a potya?!